Hamileyimm bi bakarmisiniz lutfen:)

inssss canim valla kac gundur bi migde yanmasi oldurdu beni doktora gitmekten de korktum endoskopi yaparlar diye yanma icin bi mide surubu onerdi bi arkadasim hamilelerinde kullandigi bi ilac biraz iyi geldi az once de test yaptik hamile ciktim:)

Mide yanması icin surubu ben son ayima kadar kullandım. Harika bi duygu. Cok güzel ama bi okdarda zorlu bir sürece girdin. İlk aylarda bulanti bile güzel gelicek sonra duygusallık alınganlık derken bi bakmissinn reklama bile ağlar olmuşsun :) sonra bebeğinin ilk hareketlerini hissetmek anlatması zor bi mutluluk son aylar com agirlascak. Sende Bnm gbi kasımda hamile kaldın temmuz yada ağustosda kucağına alicaksin. Sicaklarda hamilelik cok zor allahım dogsun diye dua ediyordm :) senin kolay geçer umarim. Vere en guzel an onu kucağına almak kokusunu içine çekmek gulusunu görmek hiç bi şeye değişilmez dünyanın en güzel şeyi anne olmak allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin

aynı belirtiler bende de olmustu. artı bide gogus ucu agrısı vardı. hayırlı olsun. inş bi sıkıntı yoktur olacagını pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…