Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dünden beri kalbim çarpıo çok fazla artık gögüs kısmımı ağır ve yorgun hissediyorum doktorumu aradım kardiyolojiye çık tekrar konuşalm dedi varmı başına böyle birşey gelen
merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dünden beri kalbim çarpıo çok fazla artık gögüs kısmımı ağır ve yorgun hissediyorum doktorumu aradım kardiyolojiye çık tekrar konuşalm dedi varmı başına böyle birşey gelen
Demir eksikliği sebep olabilir kan tahlili yaptir .carpintim vs olmamasina rağmen de tesadüf bir gebelik kontrolünde kalp hastası olduğumu öğrendim ve sonuç maalesef pek güzel olmadı. .Geçmiş olsun
Kan üretimi arttığı ve basıncıda arttığı için hamilelikte çarpıntı görülmesi normal
Benim kalp rahatsızlığım var
Normalin iki katı oluyor çarpıntım doktor ona rağmen normal olduğunu sadece dikkatli olmam gerektiğini söyledi
Endişelenme sende
Demir eksikliği sebep olabilir kan tahlili yaptir .carpintim vs olmamasina rağmen de tesadüf bir gebelik kontrolünde kalp hastası olduğumu öğrendim ve sonuç maalesef pek güzel olmadı. .Geçmiş olsun
Bende de bir kaç hafta önce bu dediğiniz oldu. Baya kafama takmıştım bir anda kalbim çok hızlı atmaya başlamıştı dışardan hissediyordum resmen, hemen nabzımı ve tansiyonumu ölçtürmüştüm çok şükür normal çıkmıştı. Doktoruma sorduğumda kardiyolojiye gidebilirsiniz demişti ama ben gitmedim, bir iki kez daha oldu sonra geçti. Kendimi de telaşlandırmak istemedim boş yere. Ama takip ediyorum sık sık olursa mutlaka giderim kontrole. Size de geçmiş olsun.
Bende de vardı kardiyoloğa yönlendirdi doktorum.ritim holteri falan takıldı. Hap verdiler Beloc die ama kullanmadım. İdare ettim bi şekilde. Demir takviyesi azaltabiliyor.