hamileyimm eklem ağrılarım çok :((

hanzademmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
4
0
36
İstanbul
arkadaslarr 16 haftalık hamıleyım ve eklem yerlerım cok sıddetlı sekılde agrıyor.. bnım gııbı olanlar varmıç.. neden oldugunu çözemedım.sız neler yapıosunuzz:44:

mrb bebekler annelerin kalsiyum depolarından kullanmaya başlayınca bu ağrılar artıyor o yüzden süt yoğurt peynir tüketmeyi ihmal etmeyin..20.haftamdan beri ağrılarım hiç geçmedi 33haftalığım bu seferde belim kopuyor ..:49:

Canım büyük ihtimalle kalsiyum eksikliği yaşıyosun bebek senin kalsiyum depolarını tükettiği için hegün süt ve süt ürünlerini her öğünde almaya çalış yada ara öğünlerde geçmiş olsun:)

Canım büyük ihtimalle kalsiyum eksikliği yaşıyosun bebek senin kalsiyum depolarını tükettiği için hegün süt ve süt ürünlerini her öğünde almaya çalış yada ara öğünlerde geçmiş olsun:)

evett sut urunlerı yıyemıorum maleseff. demek ondannn sutten tıksındım kızımda cok ıçtım bu hamılıgımde ıcemıorum napıcam yaaaaaa:(((

mrb bebekler annelerin kalsiyum depolarından kullanmaya başlayınca bu ağrılar artıyor o yüzden süt yoğurt peynir tüketmeyi ihmal etmeyin..20.haftamdan beri ağrılarım hiç geçmedi 33haftalığım bu seferde belim kopuyor ..:49:

:) nedır bu annelerın cektıgıı ıcerde ıcını yakar dısarda dısını..allah hepımızı kurtarsınn..

evett sut urunlerı yıyemıorum maleseff. demek ondannn sutten tıksındım kızımda cok ıçtım bu hamılıgımde ıcemıorum napıcam yaaaaaa:(((

vitaminler varya onlardan kullan marka vermek istemem ama solgarın ürünleri çok kaliteli ve iyi biraz pahalı ama güvenilir sütlü tatl ıda yiyebilirsin mesela sütten muhallebi yap nişastalı falan oluyoya hhaftada 2 3 kez al kiloda yapmaz kendin hazırlarsın doğalda olur:)

ayni eklem agrilari bendede vardi, sut ve sut urunlerini sevmiyorum ama malesef bolca tuketmemiz gerekliymis...
ah su bebisler:emir_bebek::nazar:

ayni eklem agrilari bendede vardi, sut ve sut urunlerini sevmiyorum ama malesef bolca tuketmemiz gerekliymis...
ah su bebisler:emir_bebek::nazar:

Back
X