Hamileyimm ne olur bi bakin

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Merhaba arkadaslar..evet basliktada okudugunuz gibi hamileyim :) rabbime cok sükür nasip etti olmayanlarada nasip eder insaallah.su anda 13.haftanin icindeyim 10.haftada kontrolüm vardi hersey normal dedi doktorum.ve sali günü tekrar gidecem insallah.benim aslinda sorum su hani bu haftalarda anlasilmiyo bebegimin iyi oldugu yani daha tekmeler yok nasil anlicam iyi oldugunu ne biliyim ilk hamileligim ve daha 19 yasinda olmamdan herhalde cok merakli ve endiseliyim.beni bilgilendirirseniz ve moral verirseniz cok sevinirim.simdiden allah razi olsun. Rabbim isteyen herkeze nasip eder insaallah

İyiydir iyi, merak etme. O kadar da evhamlı olma. 18 haftaya kadar hareketlerini hissetmen biraz zor, yapcak bişey yok. allah ssağ salim kucağna almayı nasip etsin.

Amiiin sagol canim..aslinda hic evhamli degilimdir ama merak ettim iste :) tekrar tesekkürler

sen iyi oldugunu hissettigin sürece bebeginde iyidir merak etme :) iyi olmasaydi sana sinyal verirdi coktan. kendine iyi bak ve kaliteli beslen.hamileyim diye önüne her konani yeme.hazir gidalardan uzak dur.icinde cig yumurta bulunan ürünleri tüketme.örn:trimusu hergün en azindan koca bir bardak süt ic. cokca meyve yemeye calis. unutma bebegine hamileyken ne verirsen ilerideki beslenme aliskanliklarini belirlemis olucaksin :34: stresten kesinlikle uzak dur.aksamlari erken uyu.pc basinda cok kalma ve radyasyon sacan aletlerle cok hasir nesir olma,(tv,ceptel v.s) dahasi simdi aklima gelmiyor.bebegini Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin insallah.(amin)

Amin amin canim benim cok saol yorumun ve önerilerin icin.bunlarin cogunu uyguluyorum digerlerinide uygulayacagim insaallah.

Back
X