Hamileyimm Şiddetli Baş Ağrısı Çekiyorumm :( Naparsam geçer ?

Dr unuza danisin parol ağrı kesici alıyorum ben ki benim migrenim var tutunca fena tutuyo

şiddetli boyun şakak ve baş ağrım var naparsam geçer yardım edinn

Selam,
Bende işim gereği strsten dolayı ciddi boyutta baş ağrısı çekiyorum. Hamilelerin ilaç içmesinin zararlı olduğunu biliyorum. Teyzem hamileliği sırasında migreni tuttuğu zaman nane yağı sürüyordu şakaklarına. umarım yardımcı olmuşumdur. Geçmiş olsun.

Bende ıkı hamılelıgımın ılk aylarnda yasadım bişey kullanmadm kndliğinden geçti çok zor bı durum gecmıs olsun tatlım

Başağrısı için en güzel şey nane esanslı bir şeyi (vicks en iyisi) ağrıyan yerlerine sür, bir de başının ağrıyacağını hissettiğinde parol iç hemen böylece artmasını engelleyebilirsin.
Bir diğer çare de imkanın oluyorsa ılık duş alıp uyumak...

Baş ağrılarınızı hafifletecek nane içerikli doğal bir tavsiyem olacak. kesinlikle doğal, hamilelerin hatta çocukların bile kullanabileceği bir ürün. İsmi Maxerin Cooler Solüsyon diye geçiyor. Sanırım sadece Eczanelerden bulabiliyorsunuz. Başımın ağrıycağını hissettiğim an yada ağrımaya başladığı an şakak ve boyun bölgeme sürüyorum. Hem kokusuyla hemde ağrılarımı hafifletmesiyle kendime geliyorum. Denemenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…