- 16 Şubat 2019
- 886
- 255
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Çok teşekkürler allahım isteyen herkese versin..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canm ☺
Hayırlı olsun canımKızlar hep buraya yazmak istiyordum hamileyim diye allah duamı kabul etti hamileyim sonunda allahım herkese nasip etsin...
Sagliklica kucagina alirsin insallah canim bebisini bizlerede nasip olsun tez vakitteKızlar hep buraya yazmak istiyordum hamileyim diye allah duamı kabul etti hamileyim sonunda allahım herkese nasip etsin...
Inşallah olur canım allahım sana ve isteyen herkese versin dua et canım ben çok dua ettimHayırlı olsun canım ♥Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin. İnşallah senin gibi bana da nasip olur buraya hamileyim yazmak
Evet canım aynen öyle çok doğru hatırladınız çok yeni olduğu için öyle çıkmış doktora gittim bugün orda öğrendim çok mutluyum halen inanamıyorumGözün aydın canım senin konunu hatırlıyorm sanki adeti 20 gün geciken değilmiydn sen?
Test yapmıştın silik çıkmıştı
Yok canım hiç-bir şey yapmadım sadece dua ettim ve umudumu yitirmiştim allahım nasıp etsinSagliklica kucagina alirsin insallah canim bebisini bizlerede nasip olsun tez vakittebir kür falan uyguladin mi canim ozel bisey vs.
Inşallah olur canım allahım sana ve isteyen herkese versin dua et canım ben çok dua ettim
Bir sorun var miydi canim bizimde olmuyor 1 senedirYok canım hiç-bir şey yapmadım sadece dua ettim ve umudumu yitirmiştim allahım nasıp etsin
Çok sevindim adına canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllahEvet canım aynen öyle çok doğru hatırladınız çok yeni olduğu için öyle çıkmış doktora gittim bugün orda öğrendim çok mutluyum halen inanamıyorum
Çok teşekkürler allah razı olsunÇok sevindim adına canım Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Yok canım sadece eşim muayene olmamıştı ama ben olmuştum sıkıntı yok bekle demişti doktorBir sorun var miydi canim bizimde olmuyor 1 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?