Hamileyimm

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

darısı başımıza

EVET KIZLAR HAMıLEYıM BAŞARDIM ıNANAMIYORUM DEĞERıM 277.36 ÇIKTI ÇOK MUTLUYUM RABBıM OLMAYANLARA VERSıN ÇOK DEĞıŞıK Bı DUYGU ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM EMEKLERıM BOŞA ÇIKMADI DUALARIM KABUL OLDU :ecrin_bebek: :emir_bebek:

tebrikler sorunsuz ve güzel bir hamilelik geçirirsin inş.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrikler Bitanem ..Çok sevindim Allah analı babalı Büyütmek nasip etsin ..Nekadardır istyordun :hooray:

Hayırlı olsun arkadaşım, sanırım bebişler geliyor. Değerin çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tebrikler Bitanem ..Çok sevindim Allah analı babalı Büyütmek nasip etsin ..Nekadardır istyordun :hooray:

AMİN ÇOK SAOL TATLIM 4 YILLIK EVLİYİM CNM YAKLAŞIK 3 YILDIR İSTİYODUK RABBİM OLMAYANLARA VERSİN :Saruboceq:

canım gözün aydın darısı bana inşallah belirtin olmuşmuydu hiç canım benim 9.günüm meraktan öleceğim kalbim duracak sanki

kızlar hepinize çok ama çokkk teşekkür ederimm çok saolun darısı olmayanların başına sonuna kadar böle güzelll dğerlerle gideriz inş. hepinize bol bol dua edicem canlarım çok saolun hep yanımda oldunuz..

Senide eşinide tebrik ederim
ınşallah bizde o günleri görebiliriz
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar:

canım gözün aydın darısı bana inşallah belirtin olmuşmuydu hiç canım benim 9.günüm meraktan öleceğim kalbim duracak sanki

çok saol tatlımm evet belirtim oldu bel ağrım oldu kasıklarda batma oldu aynı adet sancısı gibi ağrılarım oldu.. ben 9.günü idrarda bakmıştım pozitif çıkmıştı inş.seninde güzel haberlerini alıcaz.... :lepi:

tebriklerrrrrrrrrr canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn gözünüz aydın canımm tekrar tebrikleeeeeerropuyorumnanaktan

canım tebrik eder:Saruboceq:im allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin darısı basımıza ınsallah hayırlısıyla

çok saol tatlımm evet belirtim oldu bel ağrım oldu kasıklarda batma oldu aynı adet sancısı gibi ağrılarım oldu.. ben 9.günü idrarda bakmıştım pozitif çıkmıştı inş.seninde güzel haberlerini alıcaz.... :lepi:

inşallah canım benim bende böyle güzel haberi ilk buraya yazarım canım tekrar gözün aydın canım:nazar:a.s.

Back
X