hamileyimm

mamar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
198
37
298
İstanbul
kızlar hamile olduğumu öğrendm dün. çok garip duygulardayım. tam mutluyum da diyemiyorum mutsuzum da .. 3 aylık evliyim.
çok erken benim için. anneliğe kendimi hazır hissedermiyim zamanla . içimde çocuğum olmaz korkusu çok vardı. o yüzden bir an evvel çocuğum olsa diyodum hatta teste giderken inş hamileyimdir diye gittim. Çok değişik. sizde böyle şeyler yaşadınızmı. şimdiden ben nasıl bakıcam ona korkusuna kapıldım. hayatım bambaşka olucak. ya sağlıklı olmassa diyorum bebeğim. Allah korusun.

böyle mutluluk ile korku arasında kalmam normal mi ? herkes 3 aylık evlisisn ne acelen vardı dicek :(

canım hayırlı olsun Rabbim bebeğine ve sana sağlık versin.En iyisi olmuş senin için,bence bebeğini kucağına aldığın gün tüm korku ve endişelerin bitecek.Ben bu ayın 23 ünde 1 senelik evli olacağım ağustosta bebeğe karar verdim ama hala bebeğim yok :( keşke evlendiğim ilk aylarda hamile kalsaydım keşke :( inşallah bebeğin hayırlı bir evlat olur ve sende bebişinle çok mutlu olursun...

Öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşeyde bir hayır vardır. Küçük mucizen seninle ne güzel. Olmasını isteyi,pde cocuk sahibi olamayan o kadar aile varki. Bebişine sımsıkı sarıl ve şükret.

Bnde 3 aylik ewliyim ve hamileyim 5 haftalik..herkes bu ne acele cok erkn olmus ama hadi neyse gibi laflar ediyor.acikcasi umursamiyrm.sende oyle yap.. Senin yazdiklarini okuyunca bn yazmisim gibi hissettim cunku birebir aynisini yasadim..

Back
X