Hamileyimmm çok bekledim bebeğimi

Canım benim çok sevindim senin adina. Bende bu ay inofolic saşe kullanmistim en son ekim 25 sat hala regl olmadim senin belirtilerin nelerdi acaba ? Bende şuan 5 günlük gecikme olmuş durumda ama test yapmadim daha
Benimde sat 25 ekim benim belirtim yoktu 26 sında öylesine test yapmıştım kanrım ağrıyordu hatta adet olucam sanıyordum. Eğer sende gebeysen gebelikler eşit sayılır 🥰 test yaparsan beni de etiketle ama artık yapabilirsin bence bes gün gecikme varsa kesin çıkar ben bir gün gecikmeyle yaptım çıktı cok şükür 🙏

Merhaba ben de kimyasal gebelik gecırdım geçen ay hemen üstüne inofolic combiye basladım. Ne kdr kullandınız siz ? Yumurtlamada geckme yaptı mı
Ben kimyasalı bir bucuk sene önce yaşamıştım Allah bidaha yaşatmasın 🙏 ben 24 Eylül civarı kullanmaya başladım kasımda gebe kaldım bir bucuk kutu falan kullandm yani

Hayırlı olsun canım bitane daha test yap istersen yada kan ver ben emin olmak icin bitane daha yaptım 🥰 son adet tarihin kaç belki gebelikler yakındır diye soruyorum 🥰 Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
28 Ekim. Ama betam yavaş ilerliyor gibi. Bugün tekrar kontrolüm var.

Masallah saglikla alirsiniz ins. Bende predictorle yaptim silik cizgi cikti uc gun tekrarladım koyulasti. Insallah vardir sizin gibi. Sizin nasıl ikinci kan testi verdiniz mi
Verdim 136 çıktı. Biraz yavaş ilerliyor dış gebelik olabilir diye kontrol algındayım. Bugün tekrar vereceğim

Bende kimyasal gebelik yaşadım ondan öncede düşük reglime 2 gün vardı bende bugün yaptım evde test sizce bende gebelik

Eklentiler

• 16702240898376093593812574103963.webp
    16702240898376093593812574103963.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 30
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah bana da dua edin Aminn Yarrabim Ya SubhanAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin dünyanın en güzel duygusu Anne olmak!!!❤️😍🤲🕋🕌

Back
X