Hamileyimmm galiba :)))

yerinesevemem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
42
0
36
Manisa
Merhabalar arkadaşlar...
Dün adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi ve bende bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Daha sonra dayanamadım ve kan tahlili yaptım 361,8 çıktı.çok şaşkınım gerçekten. Doktora hemen gitmelimiyim bilmiyorum.inşallah herşey yolundadır ve yolunda gider arkadaşlar...

hayırlı olsun galiba deil baya baya hamilesin inş. hayırlısı ile kucağına da alırsın zamanı gelince

canım benim dilerim herşey yolunda gidecektir ve çok tatlı bi bebişin olacaktır.şimdiden hayırlı uğurlu olsun ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah tatlım.doktora gitmek için adet tarihinin 10 gün geçmesini beklersen eğer ultrasonda da görürsün bebeğini cnm,benim iki oğlum var biri 3 diğeri 1.5 yaşında eşim askerde 2.5 ayımız kaldı inşallah bitecek bu hasret.yaklaşık 20 gün önce 3. bebeğimizi kaybettik düşük yaptım biraz sorunlu bi gebelikti ama inan toparlanmam baya güç oldu.allah seni ve bebeğini korusun tatlım

hayırlı olsun canım heyecandan kan testi bölümünü okumamışım......allah kucağına almayı da nasip etsin.......

çok teşekkür ediyorum canım,çok sağol.doktora hemen mi gitmeliyim bilmediğim için bi ilk muyenemi yaptırayım dedim.çok sabırsızlanıyorum biliyormusun???bi problem olmazsa haftaya giderim olmazsa doktora.allahım iki oğlunu sana bağışlasın.allahım onlara ömür versin inşallah.senin işin gerçekten çok zor canım ama sen çok güçlü olmalısın.çok zor günler yaşamışsın ama geride kaldı inşallah tatlım.allah hepimizi nazarlardan korusun canım benim.kendine çok iyi bak...

tebrik ederim hamilesin ve bu kesin..değerin zaten çok yüksek..tereddütte olcak bişey yok..için rahat olsun yanii..dr a da 5.haftada gittiğinde yani adetinin üstünden 1 hafta geçtiğinde gidersen sadece minicik bi kese görünüyor ultrasonda..bebek görünmüyor..bebek 6-7 haftalıkken kesenin içinde beliriyor..istersen haftaya git dr a tekrar kan vermek istersen de tekrar git sen bilirsin arkadaşım..Allah kucağına almayı nasip etsin inş..bende 3 aylık hamileyim benim de zor oldu uğraştık biraz..düşük riskinden 3 ay evde yattım ama şuan bende bebişim de iyi maşallah..

teşekkür ederim çok sağol.ne zaman gideceğime karar veremedim bilemiyorum bakalım ama 5. Hafta gitmek daha mantıklı herhalde.inşallah canım allahım seninde sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah.sen ne kadar bekledin bebeğini arkadaşım.aşılama falan yaptırdınmı???

merhaba arkadaşlar,,,
yerinesevemem tebrik ederim hamilesin, maşallah çok güzel bi değer. son adet tarihin ne, değerin yüksek belki ikizdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…