- Konu Sahibi yerinesevemem
-
merhaba arkadaşlar,,,
yerinesevemem tebrik ederim hamilesin, maşallah çok güzel bi değer. Son adet tarihin ne, değerin yüksek belki ikizdirrr
teşekkür ederim canım. ıkiz olacağını düşünmüyorum ama hayırlısı. Son adet tarihim: 14 şubat...
hesaplamışsındır gerçi 4 hafta 1 günlüksün canım.teşekkür ederim canım. Ikiz olacağını düşünmüyorum ama hayırlısı. Son adet tarihim: 14 şubat...
değerim ikiz olabilecek kadar yüksek mi???
teşekkür ederim çok sağol.ne zaman gideceğime karar veremedim bilemiyorum bakalım ama 5. Hafta gitmek daha mantıklı herhalde.inşallah canım allahım seninde sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah.sen ne kadar bekledin bebeğini arkadaşım.aşılama falan yaptırdınmı???
Merhabalar arkadaşlar...
Dün adetimin gelmesi gerekiyordu gelmedi ve bende bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Daha sonra dayanamadım ve kan tahlili yaptım 361,8 çıktı.çok şaşkınım gerçekten. Doktora hemen gitmelimiyim bilmiyorum.inşallah herşey yolundadır ve yolunda gider arkadaşlar...
Allahım ne güzel duygu olsa gerek...yüce rabbim tamamına erdirsin inşallah.benim içinde dua et olur mu canım.hamilelerin dualrı daha çabuk kabul olur derler.kib.
son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı hcg (mıu/ml)
(ıncııd)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
normal değermiş. Tebrikler tekrar. Belli bi dr un varsa 1 yada 2 hafta sonra çağıracaktır seni.
teşekkür ederim canım araştırman için.çok çok sağol...bakalım gelişmeleri yazarım yine.1 yada 2 haftaya kadar neler olacak bakalım...
amin canım. Bende klomen kullandım ve ardından aşılama yaptırdım 2 kez ama olmadı. 2 kez üst üste denedik aşılamayı olmayınca 3 ay ara verdik.aşılamadan sonra olmaması çok kötü bi duygu.her ay bekliyorsun ama sonuç hüsran.3. Ayda kendiliğinden oldu allahıma şükür.seninde ne güzel olmuş 2, ayda hemen hamile kalmışsın şükürler olsunki...aminnnnn..cümlemiz bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş..ben klomen tedavisi ile 2.ayda hamile kaldım..aşılama denemedim ama danıştığım bi dr klomenle beraber aşılamada yaptırırsan şansın artar diyodu..maddi açıdan parasal yönden yaza bırakmıştım aşılamayı..derken allah'ım yüzümü güldürdü dualarımı kabul etti..klomenle çatlatma iğnesi ile oldu çok şükür..
Bu arada senin için şimdi benim adet dönemimde beta hcg m kaç çıkmış ona baktım..benim son adet tarihim 19 aralık tı 19 ocak ta beta hcg m 680 çıkmış..benim tek gebelik ama seni bilemem hayırlısı olsun..tek bile olsa olsun da önemli olan o..bazı insanlar için tek gebelik hayırlısı zaten..mesela ben düşük tehlikesinden 3 ay yattım..ikiz olsa daha zor olcaktı benim için..1 çocuğum olsun o bana ömür boyu yeter
ricderim. Dinlenmeye dikkat et. Gebe kalamamak bir yana, sağlıklı devam ettirmek önemli. O yüzden dr istirahat vermesede yat dinlen. Hayırlısı...
teşekkür ederim canım öyle yaparım sağolasın. Bişey soracağım ay sonunda uçakla 2 saat batmana gideceğim. Biletimide aldım. Gebeliğe ihtimal vermediğim için. Bir problem olurmu diye tereddütlerim var. Doktora gidince soracağım bakalım. Belki bunları konuşmak için çok erkendir ama aklıma geldi de bi sorayım dedim canım...
valla tam emin değilim ama bi sıkıntı allah korusun düşük tehlikesi olmasa yasak yok sanırım.benim tehlikem olduğu için dr yasakladı yolculuğu.dr a sor tabi hiç riske atma kendinizi..
amin canım. Bende klomen kullandım ve ardından aşılama yaptırdım 2 kez ama olmadı. 2 kez üst üste denedik aşılamayı olmayınca 3 ay ara verdik.aşılamadan sonra olmaması çok kötü bi duygu.her ay bekliyorsun ama sonuç hüsran.3. Ayda kendiliğinden oldu allahıma şükür.seninde ne güzel olmuş 2, ayda hemen hamile kalmışsın şükürler olsunki...
Senin değerin daha yüksekmiş benimkinden değilmi...bende tek veya ikiz olsun demiyorum hayırlısıyla allahım bunu kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah...
ben hamile kaldığımı adete 5 gün kala öğrendim..5 gün kala değerim 25 di..adet günü 680 e çıktı..ama benim değerim normalde 2 ye katlanır ya her testte 3 e katlanarak gitti..25 den 70 e çıktı..ertesi gün 100 oldu..100 den 2 gün sonra 300 dü..sonra da 680..
Bence de öyle..benimde baba tarafım ikiz dolu ayrıca eşimin kardeşleri ikiz..yani çok yakında ikiz var bi sürü ama tek gebeliğim..demek benim için böylesi hayırlı imiş..dediğim gibi çok zor bi hamilelik geçiriyorum..düşük riskim vardı..allah hayırlısını bana bu şekilde nasip etmiş demek ikiz olsa belki sorun büyüycekti..allah büyük..allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..
teşekkür ederim canım öyle yaparım sağolasın. Bişey soracağım ay sonunda uçakla 2 saat batmana gideceğim. Biletimide aldım. Gebeliğe ihtimal vermediğim için. Bir problem olurmu diye tereddütlerim var. Doktora gidince soracağım bakalım. Belki bunları konuşmak için çok erkendir ama aklıma geldi de bi sorayım dedim canım...
sağol canım.doktora sorarım muayeneye gidince ama aklıma geldi bir sorayım dedim...inşallah yoktur öyle bir tehlike...(düşük tehlikesi)
sağol canım.doktora sorarım muayeneye gidince ama aklıma geldi bir sorayım dedim...inşallah yoktur öyle bir tehlike...(düşük tehlikesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?