Hamileyimmm...mutluyummm...

Tabii ederim canım dualar müşterektir.İnşallah canım allah kötü birşey göstermesin.Darısı başına olsun.

saglıklan kucagına al ınş darısı bzıe ınşşşşşşşşş duanı eksık etme canım sızde sorun neydı ??????

Ben kavuştum rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.Benim yumurtalık tembelliğim vardı eşimde sperm azlığı geçen sene karar verdik tüp bebek için ama bir sene bekledik belki doğal yolla olur diye hemde kendimizi hazırladık bu sürede aşılamayla filan da vakit kaybetmek istemedik çok şükür herşey okadar yolunda gittiki ilk denemede tuttu.Zaten aksini ben hiç aklıma getirmedim.Şimdi mutluyuz rabbime sınırsız şükürler...:CüvCüv:

bızde allh kısmet ederse seneye dusunuyoruz sızın gıbı bızdede esımden kaynaklanan sperm azlıgı sorunumuz var pardon ama hangı hastanede yaptırdın?

cnmm ne güzel senin adına çok sevindim rabbim bizde yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah:Saruboceq:
rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana inşallah cnm benim...

bızde allh kısmet ederse seneye dusunuyoruz sızın gıbı bızdede esımden kaynaklanan sperm azlıgı sorunumuz var pardon ama hangı hastanede yaptırdın?
Hayırlısı canım inşallah ilk denemede tutar tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız.Doktorumun özel muaynehanesine gittim ama işlemleri İstanbul tüp bebek merkezinde yaptırdı.Doktor konusunda da çok şanslıyım çünkü doktorum bu konuda hem çok başarılı hem de uzman.

cnmm ne güzel senin adına çok sevindim rabbim bizde yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah:Saruboceq:
rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana inşallah cnm benim...

İnşallah canım inşallah rabbim herkese nasip etsin bizimkinide hayırlısıyla sonuna kadar ulaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…