Hamileyimmm ne yapmam gerekiyor

saol bitanem yaa haftaya salıya aldım randevuyu daha erken dayanamaz gidersem bileemem :)

Çok sevindim Duygucum:asigim: Eminim harika bir duygudur. Bence en kısa sürede doktora git bir program uygulasınlar. İlk çocuğunuz tecrübe olmadığı için bir bilenden yardım almak gerek...
Bebişiniz sağlıklı gelişsin bol bol vitamin al...
Allahım arkadaşlarımın bir bir güzel haberlerini alıyorum ne kadar güzel:asigim:
Allah olmayan herkese nasip etsin:Saruboceq:

Kızlar tam 4 Hafta 2 günlük hamileyim ne yapmam gerekir nasıl bir yol izleyebilriim hemen folik asite başladım ama henüz doktora gitmedim görünmez diye

Çok çok çok sevindim,8 Mart Dünya Kadınlar Günü anlam kazandı a.s
Bu ay pek bereketli maşallah:Saruboceq:
ALLAH tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Dilerim Rabbimden diğer arkadaşlarımızında müjdeli haberlerini alırız en kısa sürede :Saruboceq:

tebrik ederim duygucum senin adına sevindim cnm rabbim kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla inşallah:ecrin_bebek:

ayy cok sevindim cnm senin adina:):)
sagliklica kucagina alip anali babali büyütmek nasip olur ins:):):)

çok tebrikler canmm...folik asit aslında hamilelikten önce içilmesi gerek canmm...içmiyosan hemen başla tatlım...şimdi dr.gitmene gerek yok.5haftalık olunca gidersin kesenide görürsün.

aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süpeeeerrrrrrrrrr bi haber buuuu çoook sevindim canım benim tebrik ederim opuyorumnanaktan

kıslar çok saolun ya Allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu aniden başıma geldi ama başıma şimdiye kadar gelen en güzel şeydi bu

çok tebrikler . inşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin. sağlıklada bebişini kucağına alırsın canım. folik asite hemen başlaman çok iyi olmuş çünkü çok önemli. 5. haftada büyük ihtimalle keseyi görürsünüz. eğer karın ultrasonunda gözükmezse vajinal ultrasonda gözükür. şimdi biraz dikkatli olman gerekiyor. bebeğin tutunması için . öncelikle ani hareketlerden uzak dur. ağır kaldırma ve sigara içiyorsan da hemen bırak canım. bulantı durumlarına karşı yapabileceğin çok fazla bişey yok. sık sık azar azar yiyeceksin. mutlaka tuzlu kraker aralarda atıştır. inşallah herşey yolunda geçer canım

çok saolun kıslar Allahım herkese nasip etsin inş

Öncelikle çok çok tebrik ederim canim..

Ben ilk hamile oldugumu duydugumda saskindim, ne yapilir ne edilir bilmiyordum senin gibi... isin icine girince, yavas yavas ögreniyorsun merak etme yerimseniben
Ben söyle yapmistim, evde testle gebeligi ögrendikten sonra, kan testiyle gebeligim kesinlik kazandi, evet 5 haftalik hamileydim.sonra kendi dr umdan randevu almistim, dr uma gitmeden önce herhangi bir kadin dogum hastanesine gittim.tüm kan testlerimi yaptirdim, hatta ultrason da bile kesemi görmüstüm.çok degisik, güzel bir duygu ...
(tokluk sekeri icin testten 1 saat önce güzelce kahvalti yapip gidiyorsun, aklinda bulunsun yerimseniben)
kendi dr una tüm testleri alip gidince donanimli oluyorsun...
benimki sadece bir öneri..tekrar tebrikler hihoyyyt

Duygum tebrik ederim tatlım :CüvCüv: Yeni gördüm bebeem

Öncelikle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :sm_cool: Şimdi gelelim detaylara;

Eğer raflardan bir şey alıcaksan sakın uzanarak alma alamayacaksan yardım iste.

Sabah bulantıları için uzanabileceğin yerlerde tuzlu krakerler olsun;şu çubuk şeklinde olanlar en iyisi.

Mümkün olduğu kadar koşuşturma şimdilik Ve kesinlikle ağır bir şey kaldırma;ani hareket yapma

Folik aside başlaman da çok iyi olmuş

Aşırı uyku hali,dikkat dağınıklığı,sinirlenmeler,ağlamalar normaldir;bunları kafaya takma.

Kusmalar da normal,ama çok fazla olursa doktoruna danışman gerekir.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar Gene aklıma gelen olursa yazarım Tekrar tebrikler tatlım hihoyyyt

canım çok teşekkür ederim bu dediklerini yapmaya çalışıcam folik asit içiodum dün doktora gittim bana onu kullanma megadyn diye bi vitamin verdi bunun içinde Folik asitte var dedi bide progestan kullanıyorum cnm

canım çok teşekkür ederim bu dediklerini yapmaya çalışıcam folik asit içiodum dün doktora gittim bana onu kullanma megadyn diye bi vitamin verdi bunun içinde Folik asitte var dedi bide progestan kullanıyorum cnm

Doktorun öyle uygun gördüyse sorun yok,devam et canım,kafana takma değişikliği...Doktoruna güven yerimseniben

O diil de,teyze oluyoruz yaf delikafadulden

iyi bi doktor bul ve doğum yapana kadar aynı doktora git.
bence en önemlisi bu.
bide bol bol müzik dinle ve kitap oku.

gerisini doktor sana söyler zaten.
tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…