allahım kucağına almayı nasip etsin.bugünde benim test günüm ama hiç umudum yok
mrb kızlar bende izmirliyim biz kent hastanesinde tedavi gördük ve ilk denememde hamileyim darısı isteyenlerin başına kızlar ben kontrollerime oraya devam edemicem bildiginiz iyi bir kadın dogumcu var
canım bende smrynada başlamıştım ama benim hoşum gitmeyince tedavimi orda yarım bırakıp kent hasanesinde devam ettim ve direk orda ignelere başladım puregon igne kullandım 125 ml dozla başladım 4 gün sonra ek olarak yanına orgalutran igne verdi ve 12 gün iğne kullandım 13 gün yumurtalarım topladı eşimde toplam 30 tane sperm vardı ve bende 11 tane yumurta topladılar 5 tanesi döllendi ve 1. kalitede 2 tane embriyo vardı ve 1 tane kondu heralde tam olarakbilmiyorum 3 gün embriyosu ve şu anda progesteron igne, crinone jel,folik asit ve ayriyetten bir tane daha hap kullanıyorum ben transfer 7 mayısta oldu çarşamba günü kontrolum var ve birmi ikimi görürüm inşallahmerhaba eşlerimizde ve bizdekisorunlar aynı..bizimde ilk denememiz.bende izmirdeyim smyrna arta gidiyorum...
tedavi sürecini bana anlatırmısın.bende iğnelere başladımda..
hangi iğneleri kullandın kaç ml dozunda?
kaç günsonrra yumurta toplandı kaç tane?
eşindeki sperm sayısı kaçtı?
kaç embryo oldu,kaç tane yerleştirildi?
birde kaçıncı gün embriyosuydu?
bunlara cvp verebilirsen çok sevinirimcanım..
canım bende smrynada başlamıştım ama benim hoşum gitmeyince tedavimi orda yarım bırakıp kent hasanesinde devam ettim ve direk orda ignelere başladım puregon igne kullandım 125 ml dozla başladım 4 gün sonra ek olarak yanına orgalutran igne verdi ve 12 gün iğne kullandım 13 gün yumurtalarım topladı eşimde toplam 30 tane sperm vardı ve bende 11 tane yumurta topladılar 5 tanesi döllendi ve 1. kalitede 2 tane embriyo vardı ve 1 tane kondu heralde tam olarakbilmiyorum 3 gün embriyosu ve şu anda progesteron igne, crinone jel,folik asit ve ayriyetten bir tane daha hap kullanıyorum ben transfer 7 mayısta oldu çarşamba günü kontrolum var ve birmi ikimi görürüm inşallah
anladım canımhakkında hayırlısı olsun ne güzel hamileymişsin sağlıkla kucağınada alırsın inş...bende gonal f 125 mlile başladım.eşimde 14bin sperm var sağlıklı olarak..bakalım şansımız nasıl olucak bende de pko çıktı...inşş sonucumuz sizin gibi olur...sen neden bıraktın smyrnayı bi sorun mu yaşadınız sakıncası yoksa tabi
sagol canım bendede pko var evet canım kist var dediler histeroskopi yaparken alırız dediler neyse tamam dedim bayılttılar işlem biti falan toparlandım dediler kist yokmuş erimiş dediler 2 gün önce var dediler 2 gün sonra yok dediler şaka gibi eşimdede sperm yok dediler tese yapcaz dediler neyse onada inandık ama nasıl olduysa kent hastanesinde 30 tane sperm çıktı ve teseye gerk kalmadı çok şükür bizim için orası hayırlı degim ve şimdi diyorumki iyiki orada devam etmemişim tam bi para tuzagı benim görüm tabi bu orası bize 7 milyarı bulur dedi ama biz kentte 5 milyara hallettik işlerimizi
bende histeroskopi oldum.ama bana baştan bişi var demediler önlem amaçlı rahmi görmek için dediler..sonrada temiz çıktı dediler..yaa sizde tese ameliyatı var die o kadar fiyat vermişler demekki..bizim burda 5000 vercez..evet önemli olan sonuç zaten..bende başladım bi kere şimdilik sorun yok idare ediyoruz.inşböylede devame der ve bende senin gibi olumlu sonuç alırım.
inşallah canım senin sonucunda pozitif olur kaç gün oldu igne kullanalı canım
daha yeni canımbugün 2.gün işte 4tane vurulcam perşembe günü ilk kontrolüm olucak..pko varya ohss olmaktan çok tırsıyorum:18:
bakalım e2 kaççıkıcak
korkma canım doktorun ilaçların dozunu iyi ayarlarsa birşey olmaz bende çok yumurta var diye biraz tırsmıştım ama sadece 11 yumurtam toplandı ne kaadar çok yumurta toplanırsa okadar çok agrın oluyor zaten bize 1 tane embriyo lazım fazlası zaten çöpe gidiyor canım benim ilk e2 735 falandı yanlış hatırlamıyorsam inşallah seninde yumoşların büyümüştür canım
inşş doktorlarda öyle diyor çok olması değil kaliteli olması önemli olan..az olsunda bizim olsun...inşş benimde öyle olur...peki transfer sonrası neler yaptın?nelere dikkat ettin
canım aslında pekte fazla birşeye dikkat etmedim sadece hareketlerimi yavaşlattım hatta ben 4 gün temizlik bile yapmıştım nedense 4. 5. günler çok alıngandım ve 2 gün hıçkıra hıçkıra ağladım durdum sonra 7. 8. günler grip oldum hapşurdum durdumyani anlıcagın hiçte güzel geçmemişti sonra test gününe yakın kendime çok kızmıştım neden ağladım neden temizlik yaptım diye ama artık yapcak birşey yoktu ki neyse bebegim beni bırakmamış hep olumlu düşün bol sıvı al ilk başşlarda ben iki üç gün ananas yemiştim ve kabak çekirdegi hergün yedim ve hala yiyorum iyi geliyor diye duymuştum badem ye ceviz ye vakit geçirmek için yap boz yap böyle iştecanım başka sormak istedigin birşşey varsa sorabilirsin canım:79:
canım özel mi arıyorsun yoksa sskya bakandoktormu?kızlar izmirde bildidiniz iyi bir kadın dogum doktoru varmı konak dogum evi hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?