hamileyimmm:) şoktayım:-)

allahım koruyup gözetsin seni ve doğacak yavrunu hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza :)))

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım , ne güzel :)
ben o duyguyu daha yaşamadığımdan soruna cevap veremeyeceğim, ama kutlamak istedim.. sağlıklı , sıhhatli bir yavrunuz olur inşaAllah :)
:49:

kızlar dun öğrendik 1aylık hamileymişim:-) allahım herkeze nasip etsın..çok mutluyum ama çok tuhaf şeyler hissediyorum.endişelıyim. sizde de böle olmuşmuydu

:nazar: maşallah ne güzel bir mutluluk... :nazar: elbette artık annelik duygusunu tatmaya başlıyorsun ve endişelenmen normal ve artık bir ömür boyu sürecek :1:
Allahımsağlıklı gebelik geçirmeni ve bebeğini sağlık, huzur, mutluluk içinde dünyaya getirmeni nasip etsin.. Hayırlı uğurlu olsun

kızlar hepinizdn allah razı olsun.allahm sizlerede nasip etsin..ümidinizi yitirmeyin we bu işi çok takmayın.bigun buraya böle bi konu açmak çk imkansız geliyodu:-)

Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Ben de evlendiğim gün hamile kalmışım 3 haftalık hamileyim iki gündür biraz üzülüyordum ama bugün iyiyim ikinci kan testini yaptıracağım bugun zaman geçsin eşim gelsin hastaneye götürsün diye bekliyorum

hayirli oldun saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim bebslerimizi endise hic bitmicek bisey sanirim

ayyyy cok sevindim yaaaa....
sagsalim kucagina alman dilegiyle....eh artik ev islerinde yukun azalmis, hatta ayri ev derdin bile kalmamistir, herkes sana iyi davranmak zorunda cunku :)))...kursa devam edecek misin canim?

kızlar dun öğrendik 1aylık hamileymişim:-) allahım herkeze nasip etsın..çok mutluyum ama çok tuhaf şeyler hissediyorum.endişelıyim. sizde de böle olmuşmuydu

İLk başta Hİssedeceğin duygular bunlar oluyor işte.....

BEBeğini ultrsONDA görüp , kalp atışını duyana kadar inanamıyor insan hamile olduğuna.BEnde de aynısı olmuştu....

Ama zamanla şaşkınlık yerini ANNE olmanın heyecanına bırakıyor....

BUndan sonra her şey bebek üzerine odaklanıcak :))) ALLAH sağlıklı , hayırlı evlat nasip etsin....

Bende 1. temmuzda test yaptim ve positif cikti, 2 temmuzdada doktora gittim kan testi icin daha coooook erken ultrasonda görmek imkansiz dedi.. Simdi 22 temmuzu bekliyoruz.. Cok değişik hala inanamıyorum gidip gelip teste bakıyorum :-)))))) Allahım inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder ve isteyen herkese bu duyguları yaşatır..

etlidolmam sağol canım.bebeğm ewdeki küslüğü barıştırdı.şimdi bendn kıymetlısı yk.şimdilik..ben çalışıyodum hamile kalınca çıkmak zorunda kaldm cnm..ayrı ew derdim dewam..ama herşeyd bir hayır war.bebeğimin rahmetiyle o da olck inanıyrm:-)

Tebrik ederim canım. Bende dün öğrendim ve inanamadım dr şaka yapıyor sandım. Allahıma sonsuz kere şükürler olsun hamileymişim
Bende de endişeler var ama sanırım anne olacağımızı öğrenmemiz bile bir endişe nedeni. İçimizde gelişen bir mucizenin varlığını öğrendik.
Rabbim bebek sahibi olmak isteyen tüm adaylara nasip etsin inşallah bu duyguyu. Bizim de yavrularımızı koruyup gözetsin inşallah. Sağlıkla sıhhatle dünyaya glmesini nasip etsin.

ne güzellll :) benimde 10 günüm geçiyor yarın doktora gideceğim idrar testi yaptım 4 defa 4ündede çıktıı artık hayırlısıııı :) ama çok güzel bir duyguuuuu

Back
X