- 18 Ağustos 2013
- 3.253
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi kaderiminoyunu
hayirli ugurlu olsun insallah,saglikli iyi huylu evlat olmasi dilegiyle.sevgiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik ve çocuk sahibi olmak nedense bana saçma geliyor.
yasadığın belirtiler hamilelik belirtisi..ama kanda cikardi. adetinden dört gün geçmis.adet kanaman gelir canım.hayırlısı olsun hakkında.Selam yeni uye oldum ben size sorularim olacak kizlar ben 18eylulde adet oldum adet dongum 28gunde 1 bu ay ader olmam gereken gunden 4gunnonce lekelenme yasadim kahverengi hic boyle olmamisti idrar testleri negatif cikiyor aderim gectikten 4gun sonra kan testi yaptirdim oda negatif..ama belirtilerim var ilk defa yasadigim bi kasik agrisi sag tarafta ve göğsümde renk degisimi kenarlarinda puturcukler cikti karnim sis anlam veremiyorum acaba testlerde yanlis cikmis olabilirmi
Evet çok ama çok güzel bir duygune güzellll :) benimde 10 günüm geçiyor yarın doktora gideceğim idrar testi yaptım 4 defa 4ündede çıktıı artık hayırlısıııı :) ama çok güzel bir duyguuuuu
Tebrikler Can'ım Allah sağ salim hayırla kucağına almayı nasip etsinkızlar dun öğrendik 1aylık hamileymişimallahım herkeze nasip etsın..çok mutluyum ama çok tuhaf şeyler hissediyorum.endişelıyim. sizde de böle olmuşmuydu
Sizinki de hayırlı olsunMbrb kizlar bende yeni uye oldum 3yıldan sonra bnde hamile kaldm cok mutluyum![]()
Konu sahibinemi yazdın prenses:).2013 de açılmış.Doğmuşdur sanırım:)Hayırlı olsun. Allah hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin.
Konu sahibinin mesajlarına bakdım,Nisan 2014 de gelmiş.Bir kızı olduğunu ismini Belinay koyduklarını yazmış.
Konu sahibinemi yazdın prenses:).2013 de açılmış.Doğmuşdur sanırım:)![]()
Ekimde taşımışlar işde:)
Konuyu kim bu zamana taşıdı uleyn![]()