hamileyimmm

tonya

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
339
2
296
Diğer
kızlar sonucum 144 çıktı.....ilk tüp bebek deneyimimdi hemde dondurulmuşlarla 3 adet yumurta yerleştirildi rabbime şükürler olsun...
rabbim herkesede nasip etsinnnnnzemuszemus

tebriklerrr.... Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza canım...

saolun kızlar darısı tüm isteyenlerin başına rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın........

tebrikler canım..allah sağsalim kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah....

çok tebrik ederim canım. Rabbim en kıza zamanda hayırlısından bize de verir inşallah.

Tebrikler arkadaşım çok sevindim
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

tebrikler canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:

canım tebrikler....allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn:Saruboceq:

canım inan dört gözle seni bekliyordum
çok sevindim seni ve aileni tebrik ederim
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
çoğul gebelik bile olabilir 10 gun yaptırmıştın testini baya yuksek çıkmış

tebrık edrım .. allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ..ne guzel bu mutlulugu herkese yasatsın ..

kızlar sonucum 144 çıktı.....ilk tüp bebek deneyimimdi hemde dondurulmuşlarla 3 adet yumurta yerleştirildi rabbime şükürler olsun...
rabbim herkesede nasip etsinnnnnzemuszemus

gunaydın arkadasım senı cok ıcten tebrık ederım nedense her hamıle haberınde gozlerım dolar aglarım, ozellıkle bebegıne ulasmak ıcın cok uzun yollardan gecen anneler benı daha da duygulandırır, rabbım senın yuzune gulmus ve sana dunyanın en guzel hedıyesını vermıs allahım kucagına almayıda nasıp eder ınsllah, senden rıcam tedavı oldugun hastaneyı ve ucretınınden ve gosterdıklerı ılgıden yada tam tersı aksiliklerden bahsedermısın cunku bende bu yolda ılk adımımı atcım allah ızın verırse sımdıden cok tskr ederım, tekrardan bebegın hayırlı olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…