hamileyimmm

gözün aydın. allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bebek özlemiyle yanıp tutuşanlarada allah biran önce nasip etsin....

kaydirigubbakcemile2
kızlar sonucum 144 çıktı.....ilk tüp bebek deneyimimdi hemde dondurulmuşlarla 3 adet yumurta yerleştirildi rabbime şükürler olsun...
rabbim herkesede nasip etsinnnnnzemuszemus

:ecrin_bebek: hihoyyyt :dance: :teytey: :CüvCüv: canım çok tebrik ederim seniii çok sevindim benimde dondurulmuşlarım var bu ay sonu bende denicem senin ilk denemenmiş sanırım niçin donduruldu bebişlerin ohss mi oldun benimde ilk denemem olucak ben ohss oldum çok korkuyorum dondurulmuşlarla şans düşüyo dediler ama seninkine çok sevindim cnm rabbim isteyen herkese versin opuyorumnanaktan

cnm tebrikler bana umut oldun cnmkaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canim.rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin...

evet ohss olmuştu ama don.için herkes öle diyor sen kalbini ferah tut kafana takma rabbim verir inş.

tebrikler, hayırlısıyla doğum yaptığın günleri de görürsün inşallah, allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu....

Tebrik ederim canım.Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

istanbulluyum ama tonyada memur eşim ama bu ay tayinimiz çıkacak doğu bölgesine bakalım türkiyenin heryeri yurdumuz ama tedavimi istanbulda yaptırdım

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

istanbulluyum ama tonyada memur eşim ama bu ay tayinimiz çıkacak doğu bölgesine bakalım türkiyenin heryeri yurdumuz ama tedavimi istanbulda yaptırdım

canım ben tonyalıyım da ondan sordum.şimdi sen nerdesin tonyadamı.

tebrık ederım canım
ALLAHIM HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN
DARISI BASIMIZA

istanbuldayım şimdi tayin yarın belli olcak eşim gidecek tonyaya eşyaları taşımaya ben yerimden bile kıpırdamıyorum sadece tuvalete flan yada hastaneye gidiyorum sadece....

tebrikler canım.allahım tamamına erdirsin.inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.

tebrıkler canım allah tamamına erdırsın eğer 10.gün değerinse çok güzelikizler geliyo olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…