Hamileyimmm

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Merhaba kizlar
Bundam yaklasik bir iki hafta once 2.cocugumada ayni ismimi versem diye konu acmistim :) neyse bu sefer aksine konuyu uzatmicam neler neler geciyo icimdende bugun ogrendim hamileyim idrar testi yaptim 2.cizgi belirdi ilk an soka girdim simdi dusunuyorum yeniden anne oluyorumm kucuk oglum abi oluyor cok sevincliyim gozyaslarim ip gibi akiyoo Allah isteyen herkeze nasip etsin insallahhh

Konuyu açanın sen olduğunu görünce direk gülümsedim cute :8:

Hayırlı uğurlu evlat olsun İnşallah tebrik ederim :16:

Canım çok sevindim adına:nazar: Darısı benim gibi tüm isteyenlerin başına inşallah..İnşallah çok kolay bi hamilelik geçirirsin canım.

hayırlı olsun :) istiyordun zaten yazmıştın konunu görünce çok sevindim. İnş herşey istediğn gibi olur.

Aminn insallah tesekkur ederim aslinda beklemiyodum eger olmasaydi ilk ve 1 sene icinde dusunmucektim Allah nasip etti cok saskinim
Insallah cok kolay bi hamilelik geciririm ilki cok zordu kendi basima yemegimi bile koyamiyordum Allahim nasil mutluyum

çok sevindim ya :D konularını hayatını ve büyük aşkını uzaktan bilen biri olarak inş sağlıklıca bir bebğin olur :D

Anneme soyledim hemem yuzyuze once sifir tepki sonra onu gordum bakkalda yuzu o kadar aydinliktiki :D duygusala bagladim engel olamiyorum

eşine nasıl söylemeyi planlıyorsun:16:

çok sevindim senin adınaa....hayırlı evlat olur inşallah

Allah sağlıkla , mutlulukla kucağına almayı nasip etsin cute.
Umarım mutluluğunuz daim olur, hep güzel haberler paylaşırsın
Darısı tüm isteyenlerin başına:nazar:

Acikcasi hic soguk kanli olamadim eve girer girmez wc kosup testi yaptim bide su icindeki boru gibi sey bozuk cekmedi onunla bir iki damla koydum taradi tek cizgi o an bi he yokmus dedim atmaya hazirlaniyodum testi nasil tezcanliyim bi baktim ikinci cizgi cikiyo
Gittim salona sehpaya koydum benim iki erkek bu ne oldular ben bakamicam dedim esim anlamiyo,zaten oglum nerden anlasin baktim ikinci cizgi net
Ben bakkala gidiyorum diyip ciktim evden dondugumdede yarim saat konuyu acmadik sonra esim ufakliga annenin karninda bebek var dedi sarildik birbirimize ben agladim
Bisey planlamadim keske planlasamiydim :)

@cutemom sizi şahsen tanımasam bile buradaki yorumlarınızdan şahsen tanıyor gibiyim. Konuyu sizin açtığınızı görünce ben bile sevinçle açtım başlığı. İnşallah kolay bir hamilelik geçirirsin. Sağlıcakla bebişini kucağına alırsın. Hayırlı olsun

hayırlı olsun canım inşallah kolay bi hamilelik geçirirsin. bi avazda da kurtulursun inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur. heyecanın o kadar belli ki konuyu "Bir Derdim Var :(" başlığına açmışsın :52:

canımmmmm çok sevindim ama içimden geçiiyodu bugün konuşurken, Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Valla nemi cok sagol darisi basina insallah sende gelirsin hemen ardimdan
Ama acaba bosami seviniyorum regli tarihime 4 gun var daha
Kimseye soylemeyelim dedik ama annelere soyledik :)

Valla nemi cok sagol darisi basina insallah sende gelirsin hemen ardimdan
Ama acaba bosami seviniyorum regli tarihime 4 gun var daha
Kimseye soylemeyelim dedik ama annelere soyledik :)

sanmıyorum yaa,olmadı 4 gün daha bekle nasılsa reglin başlamıcak o zaman iyice emin olursun ama test sonucuna göre %95 hamilesin :emir_bebek:

Hayırlı, uğurlu,sağlıklı, şansı bol olsun inşAllah.

Darısı diğer evlat bekleyen anne adaylarının başına.

hayırlı olsun bebiş. :emir_bebek:Aynı isim isteğinizle sizi bir ömür boyu hatırlayacağım sanırım. ilginç bulduğum için :)
bi de oğlunuzun ayağı iyileşti mi ?:26:

Back
X