E esralpar Guru Kayıtlı Üye 23 Aralık 2012 15 1 288 Eskişehir 10 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esralpar #21 sevgi_burak .!.: hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :) Genişletmek için tıkla... amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)
sevgi_burak .!.: hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :) Genişletmek için tıkla... amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)
N narcissus3407 Guru Kayıtlı Üye 7 Kasım 2012 19 5 288 6 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esralpar #22 bende hamileyim arkadaşlar dün öğrendim çok ama çokk mutluyum sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inş bebeğimmmm
bende hamileyim arkadaşlar dün öğrendim çok ama çokk mutluyum sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir inş bebeğimmmm
lorin88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2014 264 105 43 6 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esralpar #23 esralpar .!.: ne güzel bir duyguymuş insanın anne olacağını öğrenmesi. Allahım sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı naip etsin :) Genişletmek için tıkla... Bende istiyorummmm:) tebrik ederim canim saglikla buyut bebegini
esralpar .!.: ne güzel bir duyguymuş insanın anne olacağını öğrenmesi. Allahım sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı naip etsin :) Genişletmek için tıkla... Bende istiyorummmm:) tebrik ederim canim saglikla buyut bebegini
atalay_ Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım! Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2014 727 293 108 6 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esralpar #24 Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. İnşallah Bende hamişimdir