hamileyimmm

hala inanamıyorum yaaa az önce idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm.. Çok tuhaf bi durum sevindim mi sevinmedim mi anlayamıyorum.. Çok şaşkınım

Hayırlı olsun Birtanem ne güzel meleğin gelmiş işte rabbim o duyguyu banada nasip eder insallah. Gözün aydın inşallah güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin şekerim

Hayırlı olsun Birtanem ne güzel meleğin gelmiş işte rabbim o duyguyu banada nasip eder insallah. Gözün aydın inşallah güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin şekerim
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah

maşallah size, sağlıkla kucağınıza da almak nasip olsun dilerim
ve elbette darısı baışma..

bu da meleğimin habercisi, kurban olurum onu verene

Eklentiler

• 10705274_838077572879450_1338244685_n.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 140
bende cuma günü öğrendim çok tuhaf bi duygu rabbim herkese nasip etsin inşalah

bende cuma günü öğrendim çok tuhaf bi duygu rabbim herkese nasip etsin inşalah

bende cuma günü idrar testi yaptım ve pozitifti :) ve evet kesinlikle çok tuhaf bi duygu şaka gibi sanırım dr a gitmeden de gerçek olduğunu anlamayacağım :) herkesin hamileliği hayırlı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırızz :)

Tuubaa hayirli olsun canim gec olmus ama guzel olmus =) allah saglikla kucagina almayida nasip etsin cok sevindim

Tuubaa hayirli olsun canim gec olmus ama guzel olmus =) allah saglikla kucagina almayida nasip etsin cok sevindim

teşekkür ederim canım evet geç oldu ama geldi en sonunda bebeğim :) Amin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…