- 28 Ağustos 2015
- 35
- 35
- 8
- 31
- Konu Sahibi zynpbudak0146
-
Amin Cok tsk ederm canm allah isteyen herkese versin inşallah :)Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Hayirli bi evlat olsun anne ve babasina.
Çok tsk ederim :)Hayirli olsun
İlk kez duydum bakayim ben bi ona tsk ederm bilgin için ayrica çok tsk ederm allah herkese bu duyguyu tatdirsin inşallah :)Allah kazasiz belasiz kucaginiza almayi nasip etsin hayirli olsunnasil oluyor bilmiyorum ama hamile uyelerin hamilelik cizelgesinden baslatabilirsiniz ozaman
Rica ederimİlk kez duydum bakayim ben bi ona tsk ederm bilgin için ayrica çok tsk ederm allah herkese bu duyguyu tatdirsin inşallah :)
Amin cnm stres sknti etme beklemedgn anda oluyor. Herkes bana beklemedgn anda olur derdi inanmazdm gerçekten de öyle oluyormuş :) ama sancim çok afta sonu girdi araya hastaneye de gidemiyormTebrıkler darısı basıma :)
Amin cnm stres sknti etme beklemedgn anda oluyor. Herkes bana beklemedgn anda olur derdi inanmazdm gerçekten de öyle oluyormuş :) ama sancim çok afta sonu girdi araya hastaneye de gidemiyormpazartesi yi bekliyorm
İnsallah çok fazla sanci oluyor çünkü bi de miyom var bende ona bagliyorm. Odur inşallah bebgimde yoktur bisey aminInsallah nrmaldır bu sancılar panık yapma tatlım
İnsallah çok fazla sanci oluyor çünkü bi de miyom var bende ona bagliyorm. Odur inşallah bebgimde yoktur bisey amin
İnşallah dogaldir :)Icını ferah tut canım olmz bişi Allah ın izniyle uzulme bu tur seyler dgaldır belkıde :)
ilk 3 ay adet sancısı gibi sancılar oluyo bende çpk şiddetli olmuştu düşük yapcam diye korkuyo insan ama normal genelde herkeste oluyo hayırlı olsunn dünyanın en güzel şeyiAmin cnm stres sknti etme beklemedgn anda oluyor. Herkes bana beklemedgn anda olur derdi inanmazdm gerçekten de öyle oluyormuş :) ama sancim çok afta sonu girdi araya hastaneye de gidemiyormpazartesi yi bekliyorm
Hayirli olsun canim öğrenmeden önce belirtilerin varmiydi?İyi aksamlar bugün öğleden sonra hamile oldugumu ogredmm çok mutluyum.9 aylik evliyim allahm inşallah bütün isteyenlere verir. Amin
Ayyyy ne güzel canım Allah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah :)) biz isteyenlere de tez zamanda versinİyi aksamlar bugün öğleden sonra hamile oldugumu ogredmm çok mutluyum.9 aylik evliyim allahm inşallah bütün isteyenlere verir. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?