HAMİLEYİMMM

Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin çok güzel bır duygu bende 5 ayimdayim Allah isteyen herkeze nasip etsin

Hayırlı olsun Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Hayırlı bi evlat olur inşallah ...
Bi sorum Olcaktı yumurtlamadan adet dönemine kadar akıntın devammı etti ve aynı yumurtlama dönemindeki yoğunlukta mıydı

Evt canm akintim vardi suan hep su siralar hic takip edemiyorm inan bisey diyemecegm.

Benim allah nasip ederse 5. Gebeliğim .ama en son üç sene oldu hamile olduğuma eminim daha bir hafta var adetime
Bugün çok sancım oldu fazla ayaktaydım inşallah bişi olmaz

İnsallah çok fazla sanci oluyor çünkü bi de miyom var bende ona bagliyorm. Odur inşallah bebgimde yoktur bisey amin
Tatlim hayirli olsun oncelikle ne gibi belirtiler yasadin acaba benim adetime 3 gun var 5 10 gundur kasiklarimda uyusma gerilma kasilma tarzi degisik agrilar oluyo hatta bazen bacagimi uyusturup hissislestiriyo bile gogus agrimda var acaba belirtimi yoksa benmi kuruntu yapiorum

Bas donmesi mide bulantisi kasiklarimda sanci ben miyoma bulmustum agrinin nedenini ve 14 gun gecmisti adet gunum

hayırlı olsun canım:) bende bu ay hamile kaldığımı öğrendim ama daha kalp seslerini haftaya duyacağım inşallah.rabbim tüm isteyenlere versin,bizlere de hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…