- 28 Ağustos 2015
- 35
- 35
- 8
- 31
- Konu Sahibi zynpbudak0146
-
Cok uyuyordm iki kez mide blantim oldu ve bas donmem bi kez oldu bi de sancim cok olduHayirli olsun canim öğrenmeden önce belirtilerin varmiydi?
Ne zaman öğrendim peki canim hamileliğini? Adetin geçtikten sonrami ?Cok uyuyordm iki kez mide blantim oldu ve bas donmem bi kez oldu bi de sancim cok oldu
cuma gunu öğrendm dunde muayene gittim.Ne zaman öğrendim peki canim hamileliğini? Adetin geçtikten sonrami ?
Tebrik ederim canim Rabbim hayrlisiyla kucagna almayi nasip etsinİyi aksamlar bugün öğleden sonra hamile oldugumu ogredmm çok mutluyum.9 aylik evliyim allahm inşallah bütün isteyenlere verir. Amin
Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza.bizim için de dua etcuma gunu öğrendm dunde muayene gittim.
Idrar testiyle ogrendm 14 gecmisti canm test yaptim pozitif ciktiHayırlı uğurlu olsun darısı başımıza.bizim için de dua etne şekilde öğrendin,idrar testiyle mi? Adetin gecikmiş miydi? Biz de beklemedeyiz merak ediyoruz ondan soruyorum
Evt canm akintim vardi suan hep su siralar hic takip edemiyorm inan bisey diyemecegm.Hayırlı olsun Canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Hayırlı bi evlat olur inşallah ...
Bi sorum Olcaktı yumurtlamadan adet dönemine kadar akıntın devammı etti ve aynı yumurtlama dönemindeki yoğunlukta mıydı
Tatlim hayirli olsun oncelikle ne gibi belirtiler yasadin acaba benim adetime 3 gun var 5 10 gundur kasiklarimda uyusma gerilma kasilma tarzi degisik agrilar oluyo hatta bazen bacagimi uyusturup hissislestiriyo bile gogus agrimda var acaba belirtimi yoksa benmi kuruntu yapiorumİnsallah çok fazla sanci oluyor çünkü bi de miyom var bende ona bagliyorm. Odur inşallah bebgimde yoktur bisey amin
Bas donmesi mide bulantisi kasiklarimda sanci ben miyoma bulmustum agrinin nedenini ve 14 gun gecmisti adet gunumTatlim hayirli olsun oncelikle ne gibi belirtiler yasadin acaba benim adetime 3 gun var 5 10 gundur kasiklarimda uyusma gerilma kasilma tarzi degisik agrilar oluyo hatta bazen bacagimi uyusturup hissislestiriyo bile gogus agrimda var acaba belirtimi yoksa benmi kuruntu yapiorum
Anladim canim zaten adet oldum hatta adetim bitti bile hayirlisi zamani var demekk ki :)Bas donmesi mide bulantisi kasiklarimda sanci ben miyoma bulmustum agrinin nedenini ve 14 gun gecmisti adet gunum
Bas donmesi mide bulantisi kasiklarimda sanci ben miyoma bulmustum agrinin nedenini ve 14 gun gecmisti adet gunum
Ben duymadim kalp atislarini gosterdi ama finletmedi onumzdeki ayin 16 sina gidince dinletir herhaldeHayı
Hayırlı olsun canım bende 9 aylık evliyim yeni nasip oldu ayni dönemde hamile kalmısız kalp atisini duydunmı ben yarın gidicem insallah normaldir hersey :)
InsLlah canm cumlemizin..hayırlı olsun canım:) bende bu ay hamile kaldığımı öğrendim ama daha kalp seslerini haftaya duyacağım inşallah.rabbim tüm isteyenlere versin,bizlere de hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?