HAMILEYIMMMM...hamile oldugunu yeni ogrenenler we bunun icin cok ugrasanlar neler hissediyorsunuz

yagdur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
8
7
3
36
Herkese merabalar bugune kadar hep paylasimlarinizi okuyordm ama bigun yazacagim hic aklima gelmezdi hele de hamile oldigumu yazacagim...o kadar guzel bi duygu ki icinde bi melek oldugunu bilmek. Hele de uzunca bi sure istemis ugrasmis umid etmis ama her seferinde husrana ugramissaniz bu duygunun guzelligi ikiye katlaniyo. rabbime aukurler olsn bizi daha fazla bekletmesen melegimizi yolladi. Duygularimi ve heyecanimi paylasmak istedom sadece. Dilerim rabbim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu.

Bebegin hayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bende senin gibiyim uzun bi bekleyisten sonra mucize bi sekilde hamile kaldim

Amin canm cok sagol. Ne guzel demek sen de bi melek tasiyosun :) kac haftalik seninki benin 6+4

Slm kizlar. Bende bir kimyasal gebelik gecirdim mayis ayinda. Cok zordu simdi tekrar hamileyim .4+4 günlük. Rabbim isteyen herkese versin , bizleri de meleklerimize saglikla kavustursun.

Tebrik ederim canım..bende uzun süredir bekliyorum senin sorun neydi doğal mi oldu aşılama filan mi

Dogal yolla olmustu.. pek aciklama da yapmadi doktor yani ilk gebelik boyle seyler olabilir devam eden bir durum gibi dusunme demisti. Tetkiklerde de sorun yoktu. Umarim ayni seyleri yasamam. Sanki bu sefer hersry yolunda gibi hissediyorum ama hayirlisi bakalim.

C

Amin canm cok sagol. Ne guzel demek sen de bi melek tasiyosun :) kac haftalik seninki benin 6+4

allah razı olsun canım benim ınsallah meleklerımız bızımle kalır allah ın iznıyle su an 6+2 günlük hamıleyım bende 3.5 yıl bekledım 6 kere klomen+dupbaston kullandım bır ay sonra asılama yaptıracaktım yaramı yaktırdıktan sonra hamıle kalmısım şu an düşük tehlıkem wawr kese cevresınde kanamam war

Tebrikler.. ne güzel bir haber:) Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ..

Slm kizlar. Bende bir kimyasal gebelik gecirdim mayis ayinda. Cok zordu simdi tekrar hamileyim .4+4 günlük. Rabbim isteyen herkese versin , bizleri de meleklerimize saglikla kavustursun.

bebegın hayırlı olsun canım allah dewamını getırsın saglıklı bı sekılde

Selam kızlar bende 1 buçk yıl uğraştıktan sonra tam 2 gün sonra tüp bebek merkezine gidecekkeenn hamile olduğumu öğrendiim şuan 16 haftalık aamaa ben halaa inanamıyorum...her ayy bekle beklee sonra hayaal kırıklığıı demekki herşeyın bi zamanıı varmış

Benim 6. Haftaam çok kötüü gecmiştii serumlarr filaan ,seniin bi problem varmı

Dudu tebrik ederm canm allah tamamina erdirsin. "Huzurumsun" hikayelerimiz ne kadar cok benziyor ben de uzun bi sure sonra dogal yoldan hamile kaldim tam sevinecekken kese kenarinda kanama alani war dedi bana da dusuk tehlikesi yapar dedi progestan werdi gunde iki kez kullaniyorum isalah biran once gecer de bebislerimizin sewincini dolu dolu yasariz

İnşallah bi an önce gecer canm benmde kanama oldu 6. Haftada bir gün az az sürdü ama neydi bilmiyorum dktr bulamadık hftasonu dye sonra bi aksiliik olmadı sende içini ferah tut dktor önlem almş bi problem olmaz

Isalah canim. Benim kanama agri gibi hicbi sikayetm yok cok sukur ama ultrasonda gozukuo kesenin yaninda kocaman bi kararti kanama alaniyms. Allah buyuk isalah tez zamnda gecer

Ayni benim gibi kesenin 4 kat buyugu kanama alani war simsiyah bi tane igne werdi bi de progestan fitil bende progestan hap aldim daha etkili olsun diye gunde iki defa hap gece fitil koyuyorum biraz iyi geliyo insallah sag salim kucagimiza aliriz

benim sancı ya da kanama gibi bi şikayetim yok çok şükür. ama dewam ediyorum ilaca. bi de en son farklı bi doktora gittim fikir olsun die o çok rahatlattı beni. bence bu bi düşük tehlikesi deil çok sık rastlıyoruz bu duruma dedi için rahat olsun 12. haftadan sonra kayboluyo genelde dedi. bebek yerleşirken oluşan boşluktan kaynaklanıyomuş bebek buyudukçe de yok oluyomuş. işalah bizim de ole olur

hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inş:)

AAAAMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…