Cnm bnimde adtme 4 gün var sni şüphelendiren neydi?Adetime daha 4 gün var ben dayanamayıp dün test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.Şu an duygularım çok karmaşık tam sevinemiyorum bile emin olmadığım için yarın kan testi yaptırcam inş hamileyimdir.
Cnm bnimde adtme 4 gün var sni şüphelendiren neydi?
Selam kızlar bende 18 haftlk hamileyiim belirti demişsinizde ben bir bucuk yııl herr ayy bi sürü belirtii yaşayııp hayal kırıklğına uğradım amaa sonunnda tam adet olup tüp bebek mrkezine gidecekken hamile oldğumu öğrndiim vee teek belirttiii bir hafta öncesindee başlayann göğüs ağrısıı yürürken bile ağrıyoduu düşününn..allah isteyen herkese versiin çok güzel bi duyguCnm bnimde adtme 4 gün var sni şüphelendiren neydi?
Hamilesin sen arkadaşım benmde silik çıkmıştı kan thlilinde cıktıCanım göğüslerim çok hassaslaştı hatta dokunamıyorum çok ağrıyor. Ayaklarım buz gibi patik olduğu halde ısınmıyor. Genelde uykuya düşkünlük olurmuş bende tam tersi uykusuzluk var.kasıklarıma iğne batıyor sanki.ve bugün hafif midem bulanıyor. Birde canım acaaayip salatalık çekiyor. 3gündür hıyarlı baba gibi geziyorumİki gündür test yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor. Eki Görüntüle 1243001
Selam kızlar bende 18 haftlk hamileyiim belirti demişsinizde ben bir bucuk yııl herr ayy bi sürü belirtii yaşayııp hayal kırıklğına uğradım amaa sonunnda tam adet olup tüp bebek mrkezine gidecekken hamile oldğumu öğrndiim vee teek belirttiii bir hafta öncesindee başlayann göğüs ağrısıı yürürken bile ağrıyoduu düşününn..allah isteyen herkese versiin çok güzel biduygu
ben dün test yaptim ve yine tek çizgi
3 ay cnm[/QUOTE. Peki yaşın kaç acaba?canm bende 7 8 ay flan sandm en aaz biz birbucuk yıl bekldik bi sorun yokken yıllarca bekleyenler var 3 ay ztn normal bi süre
allah iyliğini versin bende aylar yıllar dilan olmştr dye düşündüm her ay bi sorun yoksa sadce yüzde yirmi olabilme ihtimali daha 3 ay olmş ben tam birbuck yıl bekledim insanlar yıllarca bekliyo 7,8 ay geçsin bi hala olmamşsa bi kontrole gidersin ve tandgm birsürü kişi 6.7. Ayda hamile kalmş,hı bide yumurtlama günlerini takip ediyosn dimi3 ay cnm
Ben 30 gündd bir adet görüyrm ve 3 gün snra görcm ayin 5ndydi yumurtlama dönemim cnmallah iyliğini versin bende aylar yıllar dilan olmştr dye düşündüm her ay bi sorun yoksa sadce yüzde yirmi olabilme ihtimali daha 3 ay olmş ben tam birbuck yıl bekledim insanlar yıllarca bekliyo 7,8 ay geçsin bi hala olmamşsa bi kontrole gidersin ve tandgm birsürü kişi 6.7. Ayda hamile kalmş,hı bide yumurtlama günlerini takip ediyosn dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?