- 12 Temmuz 2019
- 45
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi Dilaraozturk54
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gözünüz aydınHamileyim ve bugun ogrendim testte cift çizgi çıktı sizde bi bakar mısınız? Adetim 1 gun gecti hic gecmezdi ayrica folik asite başlamıştım
Gözün aydın,kan testi yaptırıp değer artışınızı takip edersiniz,yada biraz daha bekleyin öyle kan testi yaptırınHamileyim ve bugun ogrendim testte cift çizgi çıktı sizde bi bakar mısınız? Adetim 1 gun gecti hic gecmezdi ayrica folik asite başlamıştım
Ne mi yapmalısınız ? Mutluluğunuzun tadını çıkarın kendinizi ana kraliçe ilan edin . Sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza alırsıniz inşallahHamileyim ve bugun ogrendim testte cift çizgi çıktı sizde bi bakar mısınız? Adetim 1 gun gecti hic gecmezdi ayrica folik asite başlamıştım
Tabikide oyle yapicamm o anın şokuyla ne yapacağımı bilemedimNe mi yapmalısınız ? Mutluluğunuzun tadını çıkarın kendinizi ana kraliçe ilan edin . Sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza alırsıniz inşallah![]()
İnsan anlık bi mutluluk sokuna giriyor, benim elim ayağım titremisti hem ağlayıp hem gülmüştüm . O idrarli çubuğu çeşitli ışıklar altında inceleyip gerçekten var olup olmadığına ikna ettim kendimi ve salonda baş köşede yerini aldı uyurken yatak odasına götürdüm sabah kalkınca dün gercek miydi diye hemen ona baktımTabikide oyle yapicamm o anın şokuyla ne yapacağımı bilemedim![]()
Amin...Ya ne kadar güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bana olsun inşallah.İnsan anlık bi mutluluk sokuna giriyor, benim elim ayağım titremisti hem ağlayıp hem gülmüştüm . O idrarli çubuğu çeşitli ışıklar altında inceleyip gerçekten var olup olmadığına ikna ettim kendimi ve salonda baş köşede yerini aldı uyurken yatak odasına götürdüm sabah kalkınca dün gercek miydi diye hemen ona baktımneyse ki mikrop kapmadan aklım başıma geldi ve çöpe attım
şuan saglikliyiz ve 32 . Haftadayiz . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuAmin...Ya ne kadar güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bana olsun inşallah.
Amin... Ahh keşke, o kadar çok istiyorum ki anne olmayı inşallah bir gün bende tadarım.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu![]()
Insallah canmAmin... Ahh keşke, o kadar çok istiyorum ki anne olmayı inşallah bir gün bende tadarım.