- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Yok değer düşük değil kasık ağrısı normal rahim genişliyor rahat ol :)kasık agrım devam ediyor çok korkuyorummm(( bıde deger düşükmü diye düşündüm çağırınca korktum hiç tecrube etmediğim bişey insallah sevıncım kursagımda kalmazz
Canımsın ya içimi rahatlattın ALLAHIMMMM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜR..Yok değer düşük değil kasık ağrısı normal rahim genişliyor rahat ol :)
simdi tutunmus oluyor dimi ? aslinda korkmuyo degilim
sevgicim bugunde gittim 69.55 di ya sali gunu bugunki deger 166.7 ciktiYok değer düşük değil kasık ağrısı normal rahim genişliyor rahat ol :)
Çok iyi Maşallah doktorunla görüştün mü ya sana iki gün sonra tekrar yaptır der ama bana göre yeterli gibi yada bi tarih verir kese görmek için. Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin. Allah tamamına erdirsinsevgicim bugunde gittim 69.55 di ya sali gunu bugunki deger 166.7 cikti
gittim canim testi o istemisti yazdim whatsppdan degeri degrriniz iyi hafta gelin dedi usg dedi ultrosun icin sanirim haftaya bugun giderimmm sanada soylemek istedimmm degrrim icin cok sevndmÇok iyi Maşallah doktorunla görüştün mü ya sana iki gün sonra tekrar yaptır der ama bana göre yeterli gibi yada bi tarih verir kese görmek için. Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin. Allah tamamına erdirsin
rica ederim ben tesekkur ederim haftaya kadar 1500 olur insallahHadi bakalım daha dikkatli ol artık. Teşekkür ederim sevincini benimle paylaştığın için.
Amin Perşembe veya cumaya kadar olurrica ederim ben tesekkur ederim haftaya kadar 1500 olur insallahsaglkli olur insaaallh
Amin Perşembe veya cumaya kadar olur
Arkadaşlar merhaba,
Ben 27 günde bir adet oluyorum, 4 aydır denemelerimiz neticesinde başarılı bir sonuç alamadık, benimde iyice psikolojim bozuldu, 6 aydır da Folic1 kullanıyorum.
Forumlardan ClearBlue ovülasyon testi ni çok araştırdım , sonunda dayanamadım aldım , içinde 10 adet test çubuğu bulunuyor. 139 liraydı. 9. günde yanıp sönen gülen yüzü gördük, 10.gündede sabit bir gülen yüz :) 30 ağustos-3 Eylül hergece birlikte olduk, sonrasında da beklemeye geçtik.
Bugün itibariyle adet olmama 8 gün var, bu 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Lütfen benim için dua edin bu ay da kırmızı kart görmek istemiyorum.
Rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapsın inşallah , kimseyi aratmasın. benim içinde dua edin lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş.
bu topic bana da uğurlu gelecek gibi hissediyorum, bazı topikler çok karamsar içim sıkıldı, ama böyle olumlu yorumlar okuyunca bana da moral oldu, darısı bu ay başıma inşallah..
insaallah hamilesinizdir..sunu asla unutmayın bunun caresı gercekten sabır etmek..ben tam 1 yıl bekledim..hıc problem olmadıgı halde sadece stres yasadım ama rabbim en sonun da nasip etti..sadece sabret..ve dua et..Rabbim ins yuzunu güldürür..
hayırlısı olsun cnm inş istedigin gibi olur ve bir hafta sonra kesin sonuc olur bence ayn belirtiler bende de var benim adet tarihim 9 unda bekliyorum işte bakalm hayrlsı rabbim isteyen herkese versin..ayrca sürekli aclık hissinde oldu mu içim kıyılyor sanki
Arkadaşlar merhaba,
Ben 27 günde bir adet oluyorum, 4 aydır denemelerimiz neticesinde başarılı bir sonuç alamadık, benimde iyice psikolojim bozuldu, 6 aydır da Folic1 kullanıyorum.
Forumlardan ClearBlue ovülasyon testi ni çok araştırdım , sonunda dayanamadım aldım , içinde 10 adet test çubuğu bulunuyor. 139 liraydı. 9. günde yanıp sönen gülen yüzü gördük, 10.gündede sabit bir gülen yüz :) 30 ağustos-3 Eylül hergece birlikte olduk, sonrasında da beklemeye geçtik.
Bugün itibariyle adet olmama 8 gün var, bu 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Lütfen benim için dua edin bu ay da kırmızı kart görmek istemiyorum.
Rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapsın inşallah , kimseyi aratmasın. benim içinde dua edin lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş.
bu topic bana da uğurlu gelecek gibi hissediyorum, bazı topikler çok karamsar içim sıkıldı, ama böyle olumlu yorumlar okuyunca bana da moral oldu, darısı bu ay başıma inşallah..
bende 15 gün sonrasını bekliyorum. inşlah ikimizde güzel haberler alırız :)Arkadaşlar merhaba,
bende 15 gün sonrasını bekliyorum. inşlah ikimizde güzel haberler alırız :)
Bu arada Allah sag saglim kucaginiza almayida nasip etsin..masallah
Allah nazardan saklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?