hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

amin inşallah bilmiyorum korkularımıda bilmiyorum yada birşey olur diye korkuyorum yada iyi bir anne olamam diye korkuyorum yada cocuğumu koruyamam diye korkuyorum.
oyl3 dusunme canim :) gerci bende her an aklimda bisey olur diye ama anne olabilirmiyim bilmiorm suan bebegimin oldugunu dusununce tuhaf oluyorum benc3 onu hissedicez karnimzda suan anlayamiyorum mes3la:) dogdugunda dusunsene senin parcan kimbilir neler hissedicez :)

evet öyle bakalım hayırlısı allahdan

Arkadaslar bu psikolojik hamilelikle normal hamileligi nasil ayirt edicez bilgisi olan var mi.benim adetime 4 gun var ve belirtilerin coguda var ama arkadaslarim belki pikolojiktir diyor o yuzden korkuyorum biraz.

Selâm kızlar bende 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı acaba mı dedim bugünde test yaptım sonuç yine pozitif ama gebelik belirtisi yok perşembe günü kan testi yaptırıp Emin olmak istiyorum dualarınızı eksik etmeyin Rabbim tüm bebeksahibi olmak isteyenlerin göbişini bebişle doldursun inşallah :)

Eklentiler

• IMG_20140913_144215.webp
    174,8 KB · Görüntüleme: 409
Testler pozitif gozukuyor .adet tarihiniz gecti mi.insallah hayirli haber alirsiniz

1. Sayfadan başladım okumaya çok güzel pozitiflerle dolu bir sayfa olmuş.. Öncelikle bu güzel haberi alan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin sonrada ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlarımada nasip etsin.. kızlar 3 yıllık evliyim 8 ay korunduk sonra bıraktık (dogal yolla korunduk ) bebeğim olmadı bu ay çok ugrastik daha dikkatli özenli 26-28 gün ara ile regl oluyorum geçen ay 21 aust oldum bugün itibari ile bekliyorum.. nolur dua edin çok yoruldum .. belirtilerim vardı yumurtlama dan sonra aşırı gaz ve hala devam edio aşırı iştah açılması duygusallik aşırı arada baş dönmesi halsizlik vs. Ama 4-5 gündür kasiklarimda sürekli bi ağrı var yanma hissi gibi bir hisler hiç kesilmesi hiç bole bişe yaşadınız mi!?? Ben yine anne olamicam sanrm (

Lutfen dua edin bende hamis olayım.. banada ugurlu hayrli gelsin

Lutfen dua edin bende hamis olayım.. banada ugurlu hayrli gelsin
Canım bende 3 yıllık evliyim çok üzülüyordum sonra doktora gittik eşimde varikosel varmış ameliyat oldu tam 11 ay sonra hamile kaldım. Siz hiç doktora göründünüzmü? Önce bi sorun varmı onu öğrenin. Rabbim sabrın mükafatını veriyor mutlaka. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum

merhabaaaaa,

seninle çok benzer durumdayız, bende evlilikte 3. yılımın içine girdim , 5 aydır korunmuyoruz ama olmadı. her ay adet olunca ağladım , yalvardım Allah a. bebek isteme durumum bende hayırlı işlere de vesile oldu, namaza başladım çok şükür, hep istiyodum ama içimizdeki şeytan işte bi türlü başlayamamıştım , ama bu sefer Ramazan ayında niyetine girdim , çok şükür kılıyorum şimdi. Neyse konuyu dağıtmayayım, benimde SAT 22 ağustos bende 26-28 günde bir adet oluyorum, geçen ay ovülasyon testi aldım , adetimin 9.günü yumurtladığımı öğrendim. O günleri iyi değerlendirdik ama hayırlısı rabbim ol dedi mi olur.. şimdi bende senin gibi heycanla bekliyorum.. Normalde bugün olmam gerekiyor, sabah uyandığımda kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı vardı , sanki üşütmüşüm gibi .. 2-3 gündür de akıntım var , tamm dedim yine olmadı , kesin adet oldum. yataktan kalktım tuvalete girdim, henüz olmamışım, ama gün içinde bekliyorum.. eğer bugünde olmazsam yarın sabah ilk idrarımla test yapacağım.. Allah sen ve benim gibi bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallahh.. takipteyim, durumunu bildirirsen sevinirim..

Kızlar ben ilk rahim ağzı yarası için 6 aylıkken fln Dr gitmeye başladım 1 yıl kdr giyim geldim ilaçlar işte Dr hormon tahlillerimi yaptı sorun çıkmadı ama biz 1 yılı geçmeden olur diye üstüne dusmedik lazerle yaramaz yakıldı kontrolde Dr yumurtlama günüm oldugnu soledi degerlendirdik olmadı bu arada 1 yıla yakın eşim test vermek istemedi artık işin ciddiligni idrak etti sayı iyi hareketlilik düşük bitkisel Ürünler kullanıp ablamda ebe onun verdiği tarihleri iyi degerlendirdik regl olursam 2. Günü başka bir Dr gidip muayne olucam rahim filmi ve aşılama... Dr normal yolla biraz zor dedi.. inslh bende sizlerin güzel haberlerini alırım ilk zamanlar eşim istemiodu şimdi her wc den cikisimda gözümün içine bakiyir

Allah bagislasin canım

Hadi bakalım benimde gelmedi daha ama ağrılarım devam

Hadi bakalım benimde gelmedi daha ama ağrılarım devam

Sen adetin kaçıncı günündesin ? ben bugün veya yarın bekliyorum. yarın 27. günü olacak..
bence yarın da olmazsan eczaneden Predictor ün early gebelik testi var , fiyatı 15 tl. adetine 3 gün kalana kadar kandaki hcg yi ölçüyormus. denemekte fayda var . Ben yarın sabah ilk idrarımda deneyeceğim..

Benimde ilk günle birlikte bugün 27.gunum son zamanlarda bi ay erken(26) bi ay gec(29) gün şeklinde olmuşum bu ay erken olmasi lazımdı bakalım normalde ort 28 gün 29 olduğunda test yapmıştım o kdr merak ederim ama asla 29 günü geçmeden test yapmadım çok üzücü gününün geçmesini beklicem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…