hamileyimmmm..

trablum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
16
0
36
İstanbul
dun sızlerle paylasmıstım testım acıklandı hamıleyım darısı bebek ısteyen herkesın basına...

tebrikler rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

tebrık ederim canım bende hamıle olduğumu 4 gun önce öğrendım doktor tahmını 4 yada 5 haftalık dedi 10 gun sonra tekrar gıdıcem görmeye ama sabırsızım çok yaaa :))

hala daha rüya alemindeyim kızlar.....yaklasık 2 yıldır beklıyordum ama bugün o haberi alabildim,o kadr gözyası döktüm kı.Rabbim herkese bu mutlulugu yasatsın ins.önce test yaptım,sonra dayanamayıp hastaneye gittik ve sonuc pozitif.sükürler olsun rabbime...doktora ne zaman gitmeliyim?hemen gitsem alttan mı bakar?kan degerim 1500,cok merak ediyorum acaba kalp atısını ne zaman duyabilicem?y7ardım edin bana:))))

öncelikle tebrik ederim arkadaşım hayırlı olsun rabbim tamamını erdirsin..bende senin yaşadığını bir hafta önce yaşamıştım insan inanamıyo çok tuhaf oluyo..bebeğin daha çok yeni 4 haftalık falandır benim değerime yakın bi değer.ben doktora gittiğimde alttan baktı çünkü karından görünmez sadece keseyi gördük 15 gün sonraya randevu verdi.sende git istersen ama şuan çok yeni olduğu için keseyi görebilirsin sadece....inşallah bundan sonra birbirlerimizin güzel haberlerini alırız.

merhaba canım msjını yeni okuyabildim.baya gec oldu ama mutluluk sarhoslugu bi yanda bi yanda gebelik malum sikayetler...ancak kendime gelebildim.ne alemdesın?umarım hersey yolundadır...yazdıgın msj benı cok cok mutlu etti,bende senden haberler beklıyoum

dun sızlerle paylasmıstım testım acıklandı hamıleyım darısı bebek ısteyen herkesın basına...

2 senedir evliyim ve daha bebek sahibi değilim yanıp tutuşuyoruz eşimle beraber çocuk sahibi olmak için ama olmuyor...doktor bir problem yok diyor...

2 senedir evliyim ve daha bebek sahibi değilim yanıp tutuşuyoruz eşimle beraber çocuk sahibi olmak için ama olmuyor...doktor bir problem yok diyor...

bizde eylülde 2 sene olcak ocak ayından beri düşünüyoruz ama aynen dedğiniz gibi olmadı
ben muayne oldum bi sorun yok dedı eşimdemi bişey var acaba die düşünmeye başladık bizde :S

kızlar inş Allah sizlerede bu duyguyu tattırsın...hiç endişelenmeyin ve sadece pozitif düşünün derim ben iknizinde daha cok yeni evlilikleri yeterki rahat olun.birde sizlere tavsiyem lütfen iyi bi hastaneye ve iyi bir profa gidin hemde en basından.diğr doktorlarla zaman kaybetmeyin derim...nacizane benim görüşüm...dualrım hepinizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…