hamileyimmmm:))

medne

miniğim sonsuz şükrüm :)
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
919
3
318
İstanbul
Merabalar kızlarrr... 1,5 yıldır bebişim olmuyordu bu ay mucizem geldiii:))) bu ay yaptığım sadece 5-6 günlük soğan kürü idi bide son 2 ilişkide bacaklarımı havaya kaldırıp 5 dkk nefes egzersizi yaptım ama sanırım egzersiz çok işe yaradı bebeğim çok yeni daha yani maluum 2 ilişki sırasında tuttundu meleğim bana.. darısı isteyen herkese :))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sevindim canım inş. güzel bi hamilelik geçirirsin hayırlısı ile kucağına alırsın :emir_bebek:

hayırlı uğurlu olsun bebişin :16::16:
hamilelik belirtisi hissettin mi
testi ne zaman yaptın ?

çok sevindim canım tebrik ederim.. Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşallah.. :))

ayy heycanını burdan yaşadım resmen cnm çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah =):emir_bebek::nazar:

Aaayyyy bebiş mi gelio bizeeee :) teyze mi oluoruz yuppi :) çok sewindim yaaa inşAllah isteyen herkese wersin Rabbim hayırlısıyla , inşAllah kucağına sağlıklıca alırsınn :)

saolun kızlarr teşekkür ederim hepinize.. vaalla işinb tuhaf tarafıda bu yaaa ben hiç belirti yaşamadım ama adet belirtiside yaşamadım..bugun göğüs ağrılarım başaldı sızlıyorlar bide sadece adetimden 3 gün geçtikten sonra işitahım çok açılmıştı midem kazınıyordu resmen oda sadece3-4 gün sürdü, hepsi bu kadar:)))

waww sevince bak:)) hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Rabbim isteyen herkese versin küçük meleklerini inş.

öncelikle maşaallah canım:nazar: Allah tamamına erdirsin,
biz de bir yıl kadar oldu istiyoruz, bi kere de dış gebelik geçirdim falan da ben şu nefes egzersizi demişsin ya onu merak ettim. nedir, nasıl bir şeydir?

canım senın adına cook sevındım bacak dıkme ve bekleme olayını bende yapıyorum ama sogan kürü yapmadım hıc benımde bu ay adet 3gun gectı ama sankı adet agrılarım basladı az az.ınsallah olmam gercı hayırlısı olsun

valla ben 1,5 yılı geçti CANIM bebiş istiyorduk ama bir türlü olmuyordu..bu ay sadece 5-6 gün soğan kürü yaptım bide son 2 ilişki sonrası bacaklarımı havaya kaldırıp 2-3 DK nefes alıp verdim,sonra kalkıp işime baktım hepsi buu :)))))))))) veeeeeeeeee mutlu son....:nazar::nazar::nazar::nazar:
inş. tez vakitte gelirt meleklerimiz hayırlısıyla amin...

canım senın adına cook sevındım bacak dıkme ve bekleme olayını bende yapıyorum ama sogan kürü yapmadım hıc benımde bu ay adet 3gun gectı ama sankı adet agrılarım basladı az az.ınsallah olmam gercı hayırlısı olsun

saol canım .. bande hiç adet belirtisi olmadı işin tuhafı gebelik belirtiside olmadı :))

Merabalar kızlarrr... 1,5 yıldır bebişim olmuyordu bu ay mucizem geldiii:))) bu ay yaptığım sadece 5-6 günlük soğan kürü idi bide son 2 ilişkide bacaklarımı havaya kaldırıp 5 dkk nefes egzersizi yaptım ama sanırım egzersiz çok işe yaradı bebeğim çok yeni daha yani maluum 2 ilişki sırasında tuttundu meleğim bana.. darısı isteyen herkese :))):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:46::46: çok sevindim allah ayırmasın sağlıklı doğsun şuan sevincini tahmin ediyorum o duygu çok güzel allah olmayan ve tüm isteyenlere nasip etsin :46::46:

tebrikler cnm ne üzel heyecanını ve mutluluğunu hissettim resmen.bende bu aberi almak için 13 aydır bekleyenlerdenim.bizler için de dua et olur mu? tekrar hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya

ayy ne güzel yaa canım kendi enerjini bize çok net hissettirdin,ALLAH kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım,bizlerede bol bol dua et

ayy ne güzel yaa canım kendi enerjini bize çok net hissettirdin,ALLAH kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım,bizlerede bol bol dua et

kızlar ne olur yardım edin adetim dün olmam gerekti ama henüz olmadı doktora gittim sadece idrarda bakalım dedi doktor baktık ve şüpeli pozitif dedi ve öyle yazıyor sizce gebemiyim yaa
:18::18::18:canımcım allahım sana saglıklı ve hayırlı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah kucagına aldıgın günleride göstersin rabbimm

arkadaşım hayırlı olsun darısı bana :) soğan kürü uyguladığın zaman içerisinde akıntın kanaman vb gibi şeyler oldumu çok sevindim inşş hayırlısıyla kucagına alırsın. bi de ilişkiye 1 gün arayla mı girdiniz:46:

arkadaşım hayırlı olsun darısı bana :) soğan kürü uyguladığın zaman içerisinde akıntın kanaman vb gibi şeyler oldumu çok sevindim inşş hayırlısıyla kucagına alırsın. bi de ilişkiye 1 gün arayla mı girdiniz:46:

VALLA CANIM BEDE HİİİİÇ AKINTI OLMADI.zaten ben 5-6 gün düzensiz yaptım :)..bu ay ilişkiye toplasan 4 sefer anca giridk.Valla RABBİM verdimi veriyor gerisi teferruat...ama ben nefes egzersizi yaptım ona çok inandım nedense denemeni öneririm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X