- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 28
- Konu Sahibi Peri perii
-
Çok teşekkür ederim canım ♥Maşallah Rabbim sağlıcakla bebisinizi kavuşmayı nasip etsin. Hayırlı olsun :)
Çoksağol canım benimm.hayırlısıyla hepimiz yaşayalım o duyguyu inşALLAHHayrlisi olsun cnm rabbim hayrlisiyla kucağına almayı nasip etsin❤
İnsallh cnm şuan bata 8 günün mu warÇoksağol canım benimm.hayırlısıyla hepimiz yaşayalım o duyguyu inşALLAH
Kızlarr tebrik edin beni :) ve dua edin benim için bu kez herşey güzel olsun diye..adetime 8 gün var dün yaptığım testle öğrendim,silik çizgi çıktı..ALLAHım isteyen herkese ve bana sağ salim anne olmayı nasip etsin
Evettİnsallh cnm şuan bata 8 günün mu war
Çok teşekkürler canım,inşALLAH sendede vardır bebiş :)Canım hayırlı olsun erken öğrenmişsin benimde bugün bat ama daha olmadım inş olmam çok sevindim hemen hastaneye git canım sağlıkla doğar kucagına inş:)
Teşekkürler canım Aminn.neden öyle dedin anlamadım ? test gösterdi işteCanım hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin. Ama tam olarak hamileyim demek için erken değil mi biraz... Umarım test seni sonrasında üzmez.
Çoksağol canımm.cümlemizi inşALLAHhayırlı olsun maşallah :)) Sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
İnşALLH canım..benim ablamda 10 gün varken öğrenmişdi..olabiliyo bazen8 gün varken nasıl öğrendin kiii inş test seni yaniltmiyordur canım.
Amin canım inş:)Çok teşekkürler canım,inşALLAH sendede vardır bebiş :)
erken döllenme olduysa olabiliyor tabii .. negüzel hamile sayısı artıyor maşşalah Allah herkese nasip etsinn çok sevndm gerçektenn :))İnşALLH canım..benim ablamda 10 gün varken öğrenmişdi..olabiliyo bazen
Teşekkürler canım Aminn.neden öyle dedin anlamadım ? test gösterdi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?