"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

keşke hiç kullanmasaydın hapı.bende 5 ay kadar kullandım ama sonrasında hamile kalamadım 9 aydır deniyorum.belki sebep o değildir ama içimi kemiriyo işte.inşaallah sen çok beklemezsin

arkadaslar dogumkontrol hapi kullandim die iciniz icinizi yemesin bebek ondan olmuyo die.. ben evliligimin ilk uc ayi kullandim biraktim normal yolla korunmaya gectik 1,5 yil normal korundum cevremde 2 -3 yil dogumkontrol hapi kullanip biraktiktan 3 ve 6 ay icinde hamile kalanlar var bende kullanmadim sonradan olmaz die kullanmadigim halde olmuyo:) kismet yanii hapla alakasi yok

bence sen çalışmalara devam et cnm çalışma zamanı test değil daha erken :))

Haklısın canim.ama başka bi topikte ovulayon testiyle gebeliği daha erken farkedebilecegimiz yaziyordu ..bi ayda iki kere ayri zamanlarda cift çizgi goremeyecegimize göre :Sssss

doğru aslında bende duymuştum ama nebiliyim olmayınca insanın aklına herşey geliyo

Ya arkadaşlar nedn 2.adeti kariştıriyorsunuzki. İlk deneme de olacagina ınanmamazliktir bu. Ilk sogan küründe inşaAllah başarili olacgm diyerek başlayin. Korunmayacksiniz. Yoksa bebek nasıl olur. Sogan bebek oluşumunu kolaylaştırack.bebegi sogan yapmayck :) eşinizle belli araliklarda beraber olacksıniz. Kürü Uygulamayi anlatayim

Ben küre adetimin 7.gunu başladim. Eger adet bitimindn 7 gun snra başlasaydm yumurtlamayi kaciracaktm. Sogan kürünün zarari hic yok rahim icini tertemiz yapiyor. Bu sebepten de gebelgi kolaylaştiriyor.

Ben adetimin 7.gunu bşladm siz ister 7.gunu başlayin isterseniz adet bitip 7gun snra baslayin. Ama bence en etkili olan yumurtlamaya getirmek. Yanı adetin 7.gunu başlamak.

15 gun sürecek kür.

1.5 su bardagi icme suyunu kaynatin

Kaynadiktan sonra 1sogani 4e bölün ve kaynamiş suyun icine katin. Kapagi kapatin orta ateşte 5dk kaynatin.

Süre dolduktan snra kapagi acin ve ilimasini bekleyin.

Muhakkak ilik icilecek. Soguk yada kaynar degil. İlik olack.

Sabah ve aksam ac karina süzüp icin

hahaaa bu güzeldi.. yok canim ben inanarak yapiyorumda arkadasa yardimci olmak icin ikinci ayida anlattim :)..

Tamam canim. Arkadaslar 37.sayfa da Kürü anlattim . Eşim cok hayrli iş yaptgm icin netten çik bile demiyor :) eşım bebişi olmayan arkadasina da bu kürü anlatack. Guzel tembihledim :)

aynen o belirtuler bende de var. hiç olmazdı böyle. nasil beklicz ben de bilmiyorm bu 7. denememiz. sen de 2 yumurta folikuku catliyo demk ilk defa duyuyrm :)
bekledigimiz için beynimiz bize bi güzellik yapsa ya ne var :)

bnmde 2 oldu hamıle kalıyorum ama sonu gelmıyo dusukle sonuclanıyo son dusuktede kese vardı bebek yoktu

canım benim bebeklerimde oluyo ilk gebeliğimde oluşmamıştı sadece en büyük gebeliğimde 6 aylıktı en zoruda oydu zaten

aynen o belirtuler bende de var. hiç olmazdı böyle. nasil beklicz ben de bilmiyorm bu 7. denememiz. sen de 2 yumurta folikuku catliyo demk ilk defa duyuyrm :)
bekledigimiz için beynimiz bize bi güzellik yapsa ya ne var :)

Benim sülalemde çift yumurta ikizi var zaten canım annemin hala ve amcası ikiz. Sanırım bende de o yüzden iki yumurta oluşabiliyor. Ne güzel olur benim de ikiz bebişlerim olsa :) Allah sağlıklı verdin de hiç farketmez iki olsun tek olsun...
Sende de ağrı var demek. Göğüslerinde de ağrıvar mı? Ben dokunamıyorum çok hassasiyet var! İnşallah hayır olur bu belirtilerin sonucu

amin amin inşallah sağlıklı olsn da hayırlısı olsn. benm yumurta zamannda nasilsa aynı devam esiyo işte. kesik kesik batıyor ama ağrılı değil. göğüsleri m de hassas. ayyy insallh bu sefer tutmuştur bizimkiler de :)))

Ya benim gibi kan testi yaptirip da negatif cikan ama hala adeti gelmeyen var mi...doktorum biraz daha beklememi soledi tekrar test yapicakmis...offff...yarin tam bir ay oluyo adetim...

Ağrı derken batma demek istemiştim. Aynen bu ovulasyondan kaynaklıysa nie hala geçmedi dimi benimde aynı şekil devam ediyor. Ben adet dönemimde bile böyle bir batma ve hassasiyet yaşamadım hiç. Çok hafif gecer. Hamile arkadaşlarıdan da böyle hisseden çok az kişi var. Birçoğu hiç nişey hissetmemiş. Biz neye yormalıyız bu belirtileri ben şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…