- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
keşke hiç kullanmasaydın hapı.bende 5 ay kadar kullandım ama sonrasında hamile kalamadım 9 aydır deniyorum.belki sebep o değildir ama içimi kemiriyo işte.inşaallah sen çok beklemezsin
arkadaşlar bu soğan kurunu uygularken korunmıcas demi yani bi zararı varmı yoksa o ay koruncasmı
bu ay bende basladim sogan kürüne ama korunmuyosun yani alakasi yok
peki cnm nezamn başlıcas bnde başlıcam
ben adetimin 14. günü basladim bidahaki adete kadar icecem. bidaki ayda adet olmama 10 gün kala basliyacam. yani bugun 9. günüm sogan suyunda sitesini oku daha iyi anlarsin
bence sen çalışmalara devam et cnm çalışma zamanı test değil daha erken :))
arkadaslar dogumkontrol hapi kullandim die iciniz icinizi yemesin bebek ondan olmuyo die.. ben evliligimin ilk uc ayi kullandim biraktim normal yolla korunmaya gectik 1,5 yil normal korundum cevremde 2 -3 yil dogumkontrol hapi kullanip biraktiktan 3 ve 6 ay icinde hamile kalanlar var bende kullanmadim sonradan olmaz die kullanmadigim halde olmuyo:) kismet yanii hapla alakasi yok
Ya arkadaşlar nedn 2.adeti kariştıriyorsunuzki. İlk deneme de olacagina ınanmamazliktir bu. Ilk sogan küründe inşaAllah başarili olacgm diyerek başlayin. Korunmayacksiniz. Yoksa bebek nasıl olur. Sogan bebek oluşumunu kolaylaştırack.bebegi sogan yapmayck :) eşinizle belli araliklarda beraber olacksıniz. Kürü Uygulamayi anlatayim
doğru aslında bende duymuştum ama nebiliyim olmayınca insanın aklına herşey geliyo
merhaba bizde geçen ay bebek düşünmeye başladık..iki aydır deniyoruz yani ikisinde de yumurtlamadan itibaren ağrım başladı kasıklarımda...sanırım psikolojik olarak yapıoruz bunu kendi kendimize..yani vücut hissediyo bi beklentin olduğunu..benim şu anda bile batma var sağ tarafta..bata da 11 gün var..
beklenti içinde olmaya engel olunmuyor ki. evet bebek istiyoruz ve doğal olarak olumlu sonucu dört gözle bekliyoruz. benim de var batma ve 3 gündür uykuya doyamıyorum. bahar yorgunluğumu diye kendimi gebelik fikrinden uzaklaştırma çalışsam da içimden bir ses ya bebekse diyor. napmak gerek peki nasıl beklices biz nasıl engel olcas kendimize...
aynen o belirtuler bende de var. hiç olmazdı böyle. nasil beklicz ben de bilmiyormNihayet benim durumunda bir arkadaşa rastladım. benim de 1 haftadır sağ kasığımda batma var. pazartesi doktora gittim, yumurtam çatlamış ondan ağrı olmuştur dedi. bir yumurtam da çatlamak üzereymiş. o akşamı değerlendirdik. diğeri de çatlamıştır diye 2 gün sonrayı da değerlendirdik. fakat benim batma olayım ara ara azalsa da geçmedi. hatta bugün sol taraf ta da hafif hafif hissettimgebelik olabilir mi diye ben de senin gibi umutlanıyorum ama bilemiyorum da. bat 4 mart.
bnmde 2 oldu hamıle kalıyorum ama sonu gelmıyo dusukle sonuclanıyo son dusuktede kese vardı bebek yoktu
aynen o belirtuler bende de var. hiç olmazdı böyle. nasil beklicz ben de bilmiyormbu 7. denememiz. sen de 2 yumurta folikuku catliyo demk ilk defa duyuyrm :)
bekledigimiz için beynimiz bize bi güzellik yapsa ya ne var :)
Benim sülalemde çift yumurta ikizi var zaten canım annemin hala ve amcası ikiz. Sanırım bende de o yüzden iki yumurta oluşabiliyor. Ne güzel olur benim de ikiz bebişlerim olsa :) Allah sağlıklı verdin de hiç farketmez iki olsun tek olsun...
Sende de ağrı var demek. Göğüslerinde de ağrıvar mı? Ben dokunamıyorum çok hassasiyet var! İnşallah hayır olur bu belirtilerin sonucu
amin amin inşallah sağlıklı olsn da hayırlısı olsn. benm yumurta zamannda nasilsa aynı devam esiyo işte. kesik kesik batıyor ama ağrılı değil. göğüsleri m de hassas. ayyy insallh bu sefer tutmuştur bizimkiler de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?