- 15 Mart 2014
- 92
- 54
- 48
- 35
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Bende haykırmak o mutluluğu yaşamak istiyorum artık üst üste en yakınlarımdan hamile haberi almaktan pskolojim cok bozuldu rabbim her isteyene versin kucagımıza alalım artık bebeklerimizi
Tam bni anlatan bir başlık kızlar ahh ahhh haykırmak istiyorum bir buçuk yildr evliyim 11 aydır bek
010712 bir gün daha bekleyemedi bile kırmızılar maalesef erkenden geldisabah kahve leke olunca az bi umut oluştu içimde ama sonra rengi değişti. Neyse artık diğer ay inşallah. Çok yorma kendini çocuklara söyle uslu dursunlar bu ara :)).
Ozman birlikte beklemeye devam. Moralimizi bozmayalim. Cünku elimizde olan bişey yok. Benm de 8. Ay.
Hayirlisi olsun inşallah
Senin bu ay tedavin ovulasyona denk gelmişti canım dimi, şimdi için pırıl pırıl oldu bebişin yeri hazır, bebişte gelicek yerleşcek oraya bu ay inşallah. Sizle konuşmak o kadar rahatlatıyor ki beni iyiki varsınız. Yarın sonucu alır almaz burdayım.010712 bir gün daha bekleyemedi bile kırmızılar maalesef erkenden geldisabah kahve leke olunca az bi umut oluştu içimde ama sonra rengi değişti. Neyse artık diğer ay inşallah. Çok yorma kendini çocuklara söyle uslu dursunlar bu ara :))
Gel arkadaşım doğru yerdesin. Burada hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için varız. Konuşalım, dertleşelim, birlikte gün sayalım. İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun.Tam bni anlatan bir başlık kızlar ahh ahhh haykırmak istiyorum bir buçuk yildr evliyim 11 aydır bekliyorum:sly:
Gel arkadaşım doğru yerdesin. Burada hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için varız. Konuşalım, dertleşelim, birlikte gün sayalım. İnşallah sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
Bisey sorcam sizin adetleriniz duzenlimi ki
Kendi adıma evet :)
SiZin umudunuz daha cok o zaman ben ilac icmedim mi senede bi kere oluom cok sinirlerim bozuluncada ilac icp oluyom halinize sukredin :))))
010712 bebeğim şimdi de prolaktin ilacı kullanıyorum o yüksek olunca da olmazmış bebek. Bakalım diğer ay ne olacak. Yarın sonucu alır almaz yaz mutlaka. Dünden beri aklım sende kaldı. Zaten hala adet olmadığına göre emin olabiliriz dimi. Senin de düzenli çünkü bildiğim kadarıyla.
Hadi hayırlısı olsun cnm keşke idrar testi de yapsaydin :) esine bişey dedin mi haberi var mı :)
.
SiZin umudunuz daha cok o zaman ben ilac icmedim mi senede bi kere oluom cok sinirlerim bozuluncada ilac icp oluyom halinize sukredin :))))
010712 bebeğim şimdi de prolaktin ilacı kullanıyorum o yüksek olunca da olmazmış bebek. Bakalım diğer ay ne olacak. Yarın sonucu alır almaz yaz mutlaka. Dünden beri aklım sende kaldı. Zaten hala adet olmadığına göre emin olabiliriz dimi. Senin de düzenli çünkü bildiğim kadarıyla. iştir.
Kzlar hamileyim diye haykiran yokmu??? Naptiniz merak ettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?