"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Ben dün berbat durumdaydim ama bugün daha iyi gibi.ama yürüdüğüm zaman yine aciyor.agirlik var gibi
Acaba kist mi diye çok korkuyorum

boş yere kist mi diye yıpratıyorsun kendini. kist olmuşsa da bir çoğu kendi kendine eriyor yada doktorun vereceği ilaçlarla kısa sürede yokoluyor, bu kadar büyütme gözünde canım. yarın kontrolün var, hakkında hayırlısı. ama ben ce hiçç bişiciğin yok

İyi ki kadinlar kulübü var iyi ki varsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O değil de benim niye ağrım yok ya :)) valla diğer aylarda ağrı olunca iyi her şey normal falan diyodum. Benim bu ay kendimde gördüğüm tek şey adetim bittikten sonra yine adet olacakmış gibi hissetmemdi hem de her gün böyle geçti anlamadım.

Ben dün berbat durumdaydim ama bugün daha iyi gibi.ama yürüdüğüm zaman yine aciyor.agirlik var gibi
Acaba kist mi diye çok korkuyorum

Canm geçmiş olsun bu arada benimde sol tarafıma gecenlerde agrı girdı kasıklarım cok agrıyodu yuruyemiyodum ama sabaha bişey kalamdı canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belli olmuyo canm ne zaman catlaması mesala benimki 25 gün catladı yani dedigim gibi canm hiç belli olmuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol canim bu saatte cevap verdiğin için bana.yarin kontrol var ama moralin bozuk.belin de çok agriyor çok tedirginim

Saol canim bu saatte cevap verdiğin için bana.yarin kontrol var ama moralin bozuk.belin de çok agriyor çok tedirginim

Senin var mi hala agrin.adet günün ne zaman

çok şükür hamileyim rabbim herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn
tatlım forumdaki yazdıklarına göz gezdirdim de, çatlatma iğnesi yaptırmışsın bu ay, demek o işe yaradı da hamiş oldun :) yumurtalıklarının çatlamasında sorun mu vardı? başka bir şeyler denedin mi? bize ışık tut inşallah biz de bu mutluluğu tadarız

canım önceki aylarda ağrın vardı ve bebiş yoktu. bakarsın bu ay ağrı yok bebiş vardır. senin bat ne zaman? benimki 28 nisan.

arkadaşlar merhaba.bugün kontrolüm vardıgelişmeleri yazmak istedim.bu ay ilk kez klomen kullanmıştım.1 nisanda adet olmuştum.doktorum 14 16 ve 18 nisan ilşki önerdi ve 18inde yani bugün kontrole çağırmıştı.benim 2 gündür çok moralim bozuktu çünkü çok ağrım vardı ve yürüyemiyordum bile.sağ kasığım çok ağrıyordu kesin kist oldu dedim kendi kendime.çünkü önceki aylarda yumurta çatlarken böyle ağrım olmamıştı.neyse doktora gittim odaya girrer girmez dktor nasılsın diyince 2 gündür moralim öok bozuk bende kesin kist oldu dedim ya da çatlamadı.doktor bakalım çatlamadıysa iğne vururuz dedim.neyse baktı doktor yumurtanın şekli bozulmuş yani bu çatlamış iki gün önce dedi ben sevindim tabi ama sordum da neden bu kadr agrıdı diye o da 3 kadından 1 i yumurta çatlarken ağrı duyar bazıları hiç duymaz sende bunlardan birisin dedi.sonra peki sizce yumurtanın durumu ne dedim klomen büyütmüş mü dedim o da kaliteli bir tane yumurtan olmuş dedi.bu yumurtanın 3 ihtimali var ve 3üünde yüzdesi %33 dedi.o nedemk dedim.ya %33 hamile kalırsın döllenirse dedi ya%33 kistt olur dedi ya da %33 döllenemez adet olursun dedi.18 nisan ve 20 nisan ilşiki dedi.zaten 20 nisanda ilişki olsa da hamile kalma ihtimali 0 dedi.uzun uuzn yazmak istedim arkadaşlar

canım önceki aylarda ağrın vardı ve bebiş yoktu. bakarsın bu ay ağrı yok bebiş vardır. senin bat ne zaman? benimki 28 nisan.

Yine ayniyiz kuzum benim de 28 nisan :))

Canım 2 gün önce yumurtan çatladıysa şuan hamile kalman mümkün olmaz ki. Yumurta 24 saat canlı kalıyor. Doktor neden sana ilişki önermiş ki. Kafam karıştı birazcık. Doktordan iyi bilemeyiz tabi ama bütün okuduğum kaynaklarda öyle yazıyor. Şuan için kist olmadığını biliyorsun bu iyi bişey inşallahta olmaz. Demek ki sen yumurtan çatlayınca ağrıyla hissediyorsun, bu da iyi bişey. Bidahaki ay ağrıyı hissedince çalışmalara başlarsınız ve inşallah bebişine kavuşursun

Güzel dileklerin için tesekkur ederim canim.evt ben her ay hissediyorum yumurtlama günümü. Doktor oncesinde de zaten gün vermişti belki de garantiye almak için yapti.ama çatlama iğnesi yapanlara da 36 saat sonra ilişki diyorlar belki de o yüzdendir. Ayin 20 sinden sonra zaten hic olmaz dedi
Bakalim hayirlisi artik.ama kist bile olabilirmiş yumurta catlasa bile bugün öyle dedi doktor. Artik dua edip beklemek kaldi geriye

Peki senin yumurta çatladı mı canım değerlendirdiniz mi? Ben biraz unutkanım belki de anlattın ama :))

Bilmiyorum ki canım diyorum ya hiçbişey hissetmedim ben bu ay. Ne ağrı oldu ne başka bişey. Bi akıntı oldu sadece.gerekli günleri değerlendirdik sayılır. Ayy çatlamadi mi acaba ya. Belki pazartesi dr giderim. Sen ne alemdesin

Kritik günleri değerlendirdiyseniz sorun yok. illa ağrı olması gerekmez ki canım bu ay sessiz sedasız çatlamıştır o benim bazı ay ağrı oluyo bazen olmuyor mesela. geçen ay olmadı bak ve yumurta varmış ki kimyasal oldu.
Ben beklemedeyin işte. Salı günü doktor yumurtam çatlamış diyince o akşamı değerlendirdik o kadar. sonraki gün ağrım oldu, geçti. bikaç gündür birşey hissetmiyorum. Adeti beklicez artık. 10 gün var daha... Geçmek bilmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…