- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.101
Arkadaşlar bugün az miktarda beyaz bi akinti var
Başladı sizce neden olur.adetine 8 gün var daha
Arkadaşlar bugün az miktarda beyaz bi akinti var
Başladı sizce neden olur.adetine 8 gün var daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha önceki aylarda olmayan bir akıntıysa gebelik belirtisi olabilir canım. İnşallah öyledir:)
inşallah bebiştir.
Ah canim keşke ya.adetten önce akinti oluyordu ama bi kadar erken değil.heyecanlandim bak simdi.akintinin kahverengi olması gerekmezmiydi bazilarinin sanirim öyle.sende durumlar nasil
Ah canim keşke ya.adetten önce akinti oluyordu ama bi kadar erken değil.heyecanlandim bak simdi.akintinin kahverengi olması gerekmezmiydi bazilarinin sanirim öyle.sende durumlar nasil
Ayy benim de azar azar beyaz akıntım var ya hep oluyo adet öncesi. Bi arkadas yazmış ya o akintinin kahverengi olmasi gerekmez miydi diye. Mantikli ya Bak şimdi korktum. Her gün wc ye girip kahverengi leke arıyorum yok böyle bi psikoloji :)) alt üst olduk resmen Cümbür Cemaat :))
3 gundur kahverengimsi akintim var dun test yaptim ama negatif cikti :'(
Adetinde gecikme var mi? Biraz daha bekle istersen canim.
İnşallah hayırlısı olur canım, dualarımız seninle2 gunluk adet gecikmem var. Cumartesi sabahina kadar adet olmazsam, idrar testi yapicam. Dua edin lutfen :)
Benim akıntım beyaz değil, sarı-açıkkahve gibi. Her wcye gittiğimde gelmiş olduğunu görüyorum. Günde kaç kere çamaşır ve günlük ped değiştirdiğimi sayamaz oldum.. Bunu neye yormak gerek şimdi?! Yok yok adet geçmeden umutlanmak yok. Son 5 gün...Ayy benim de azar azar beyaz akıntım var ya hep oluyo adet öncesi. Bi arkadas yazmış ya o akintinin kahverengi olmasi gerekmez miydi diye. Mantikli ya Bak şimdi korktum. Her gün wc ye girip kahverengi leke arıyorum yok böyle bi psikoloji :)) alt üst olduk resmen Cümbür Cemaat :))
Benim akıntım beyaz değil, sarı-açıkkahve gibi. Her wcye gittiğimde gelmiş olduğunu görüyorum. Günde kaç kere çamaşır ve günlük ped değiştirdiğimi sayamaz oldum.. Bunu neye yormak gerek şimdi?! Yok yok adet geçmeden umutlanmak yok. Son 5 gün...
Aynen wcde kahverengi leke ariyorum bende :)
Arkadaşim benim iki günüm geçiyor test yapsam belli olurmuSaol canim bu saatte cevap verdiğin için bana.yarin kontrol var ama moralin bozuk.belin de çok agriyor çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?