"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Arkadaşlar bugün az miktarda beyaz bi akinti var
Başladı sizce neden olur.adetine 8 gün var daha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha önceki aylarda olmayan bir akıntıysa gebelik belirtisi olabilir canım. İnşallah öyledir:)

Ah canim keşke ya.adetten önce akinti oluyordu ama bi kadar erken değil.heyecanlandim bak simdi.akintinin kahverengi olması gerekmezmiydi bazilarinin sanirim öyle.sende durumlar nasil

benim de çok aşırı akıntım var. adete iki gün var. normalde bu kadar olmuyordu da doğ. kont. hapını yeni bıraktığımdan mı bebekten mi adetten mi bilmiyorum.

Ah canim keşke ya.adetten önce akinti oluyordu ama bi kadar erken değil.heyecanlandim bak simdi.akintinin kahverengi olması gerekmezmiydi bazilarinin sanirim öyle.sende durumlar nasil

Benim de fazlasıyla akıntım var canım. Ayrıca göğüslerim acıyor ve karnımda aşırı şişkinlik var, çok rahatsız ediyor. Bu ay pek iyi hissetmiyorum, sonu hayırlı olur inşallah

7 ay olduu bende bekliyorummmm :'( ilk 2,5 yilim vajinismusla gectii , onca agir seneden sonra hersey normale döndü cok sükür simdide 7 aydir bebek istiyoruzz :'( olmuyoo gün gectikce telasa kapiliyorumm olmicak mii die :'( morelim alt üst oldu piskolojim bozulcak bu gidisle :'( kac defa doktora gittim hersey normal yumurtlamam falan amaa sonucc 7 aydir bosss ... Sadece adetlerimin düzeni bozuldu artik ne zaman gelecegini kestiremiyorm ... Ilk aylar 30. güne cikmisti 28. günden ... Simdi buay cok cok erken baslayan gögüs agrisiyla 8-10 gün erken oldummm ixi mi kötü mü onu da bilmiyorummmm kafayi yicemm bu gidisleee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy benim de azar azar beyaz akıntım var ya hep oluyo adet öncesi. Bi arkadas yazmış ya o akintinin kahverengi olmasi gerekmez miydi diye. Mantikli ya Bak şimdi korktum. Her gün wc ye girip kahverengi leke arıyorum yok böyle bi psikoloji :)) alt üst olduk resmen Cümbür Cemaat :))

Aynen wcde kahverengi leke ariyorum bende :)

2 gunluk adet gecikmem var. Cumartesi sabahina kadar adet olmazsam, idrar testi yapicam. Dua edin lutfen :)

Benim akıntım beyaz değil, sarı-açıkkahve gibi. Her wcye gittiğimde gelmiş olduğunu görüyorum. Günde kaç kere çamaşır ve günlük ped değiştirdiğimi sayamaz oldum.. Bunu neye yormak gerek şimdi?! Yok yok adet geçmeden umutlanmak yok. Son 5 gün...

Evet ya umutlanmak yok. çok az kaldı şurda düşünmemek için çaba gösteriyorum yoksa zaman geçmiyor

Merhaba ben de hamile olmak için iç çekenlerdenim 6 aydır uğraşmama tağmen olmuyor üç gün önce regl oldm 3 gün sürdü normalde beş altı gün sürer en az.ama baya yogndu öyle bildiğinz regl kanaması şeklinde.bugn kesilmek üzere 4gün önce kan testi yaptım 0.100 çıktı dün yine de şüphelendim idrar testi yaptım negatif yarın serophene ye başlıyorum inşallah bu ay hamile olduğumn haberini yazarım buraya daha önce hiç ilaç kullanmadım herhangi bi kür tedavi de uygulamadm bakalım ne olacak...
Allah isteyen herkese bebiş versin en yakın zamanda.

💕✨

Aynen wcde kahverengi leke ariyorum bende :)

Canim onu ben yazdim ama kahverengi diye net bir şey duymadim belki de beyaz olması gerekir.gerçekten psikolojimiz bozulacak diye korkuyorum. Benim akintim hala beyaz ama ilk kez göğüs agrisi cekmiyorum.bir de kasintim var vajinal bölgede nedendir anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…