- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.461
kuzum dr sana diğer ay için mi demişti Şansın yüksek diye. Üzülme canım bide bişey dicem amh testi yaptirdin mi hiç. Geçen gün biri diyodu bu test düşük olursa hamile olduğunu ve sonrasında düşük yaptığını farketmeyebilirmişin. mumkunse hiç ağır kaldırma bide. Benim son 3 ay ki adetim bu yüzden erken geldi. Bu arada geçen gün eşimle tartıştık bana bi süre önce test yaptirdiğini ve her seyin iyi olduğunu söyledi şok oldum. Megersem ta ne zaman yaptırmış da bana soylememis. Dr ona 2 sene olmaması çok normal strese girmeyin falan bişeyler demiş. Ama ben hala konuşmadigim için kendisiyle test sonucunu isteyemiyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
010712 ibrahim saracoglu demiş canım tv de bana söylediler böyle bi test varmış bi baktır diye. Nete yaz da oku bakalım gerekirse onu da yaptir. Ben de adet olayım sonra gidecem doktora. Benim de yaptırmam gerekirse yaptırcam. Valla son 3 aydır ağır kaldırıp adet olunca korkmaya başladım artık. Bi daha bişeye dokunmam dedim :) inşallah senin de eşin dr gider ve inşallah bişey çıkmaz canım. Benim içim biraz rahatladi ama hala sormadım Adama :) hem aramız hala iyi değil hem de iş nedeniyle pek görüşme fırsatımız olmuyor.
Canim niye öyle düsünüyosun, daha yadin cok genc. Sabir gerek bazilarinin hemen olur bazilarinin iki yil sürer. Sen hemen hamile kalirim diye düsünüyosun sirf doktor dedi diye. Oluruna birak canim testleride yaptir mutlaka problem olmadigini bilmekte rahatlatir insani. Bu arada canim sendede kust vardi ya bise sorcam. Ben adet oldum cok erkenden hemde bayagi bi erken ve galiba kist düstü cok yogun bise düstü...ne oldugunu anlayamadim. Ama korktum... Sendede böylemi oldu canim??
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
010712 canm yapma boyle(( moral olmadan olmuyor bu is malaesff .
canım elimde değil artık sinirlerim çok yıprandı sanırımyakın arkadaşım bugün bebeğini dünyaya getirdi. maşallah dünyalar tatlısı bir kızı oldu. bu arkadaşımla birlikte karar vermiştik bebek sahibi olmaya ve o hemen gebe kalmıştı. benim de olsaydı şu sıralar benim bebeğimde doğmuş olucaktı.
zaman geçip gidiyor, yaşlanıyoruz, yaşıtlarımız bir bir bebeklerini kucaklarına alıyor. ne zaman bize sıra gelicek
Kızlar merhaba aranıza yeni katildim 1 senelik evliyim 6 aydir bebek istiyoruz.Maalesef...
Benim adet düzensizligim vardi kendimi bildim bileli ama PKO oldugumu daha yeni ögrendim gittigin hic bir doktor bunu soylemedi surekli dogum kontrol hapi ile adetimi duzene sokmaya calistilar simdi ise ogrendigim yumurtamin tembel oldugu doktorum matofin ve progestan verdi 2 ay kullanicam bu ilaclari basliktaki gibi hamileyim diye haykirmak istiyorum belki uzattim ama psikolojim yerle blr ve kimseyle konusamiyorum 😔
Allah şifanı versinSelam bende aranizda yeniyim öncelik herkeze ALLAH sağlık versin bende tedavi gormeye basladim kist varmis :-(
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?