Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tutmuyorum kızlar.bugün de ultarsona gidip bebeğimin kesesini görceğim inaşallah.acayip heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor valla.dua edin herşey yolunda olsun.
Kızlar az önce kan tahlili yaptırdım 12.gün sonucu 91,72 (Değer düşük değil dimi kızlar)
Cuma günü testi tekrarlayacağım. Şükürler olsun Yüce Allahım isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Geçen Ağustos sonu bel fıtığı rahatsızlığı ile başlayan hastane serüvenim Kasım ayında aldığım Gebe olduğum bilgisinin gölgesinde kalmıştı ki Aralık 18'de hem kürtaj hem dış gebelik ameliyatı olarak sağ tüpümü kaybettim. Herşeyden önemlisi ikiz bebeklerimi kaybetmiştik. Mart 10 da bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra toparlanma kararı almış ve tedavilere yeniden başlamak için araştırmaları yoğunlaştırmıştım. Tüp bebek tedavisinde karar kılındıktan sonra 18 Haziranda ilk Lucrin iğne ile tanışarak uzun protokolle tedaviye stard vermiştik. Bugün 29 Temmuz ve benden mutlu insan var mı bilmiyorum. Son bir senede yaşadıklarım beni o kadar yormuştu ki böyle bir sonuç bana ilaç gibi geldi. Başta Eşim olmak üzere, Tüm Memorial tüp bebek merkezi çalışanlarına ve beni bu yolda yalnız bırakmayan siz değerli dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
Sağlıcakla Kalın...