Hamileyimmmmm

5+1 de gittim karından baktı farklı doktora gıttım ama tek kese gorundu
salı gunu cengız beye gıdıcem bakalım hayırlısı

aaa belli olmaz şimdi alttan muayenede her 2 kese de görünebilir, belki biri çok küçüktü o zaman şimdi yetişmiştir, vajinal muayenede gayet net görüyosun çünkü.. sağlık olsun öncelikle sonra da hangisi hayrlı ise o...

evet canım saglıklı hayırlı olsunda en onemlı o bugun acık kahverengı akıntı geldı çok korktum 1 2 damla cok sukur yok şimdi

Kızlar günaydın hayırlı Ramazanlar,

Ben Ramazanın ilk gününü oruçlu geçirmeye niyetlendim bakalım ne olacak, şimdiden zorluyor midem bulanıyor malesef. Allahın izni ile bu günü başarıyla bir geçirebilsem çok mutlu olacağım....

amanda cığım sana da hayırlı ramazanlar
allah bütün dualarımızı kabul eder , çektiğimiz sıkıntıları ödüllendirir inşallah. bu mübarek aylarda da hala bebek isteğiyle bekleyen herkesin gönlündekini verir inşallah rabbim.

ama hamilelere oruç muaf, allah kabul etsin bütün sevabıyla orucunu fakat kendini ve bebişi zorlama lütfen , bunu çok zor başardık zaten , riske atma derim ben.

evet amandacığım bencede bende çok düşündüm tutmayı ama rabbimin bize emanetleri bebişlerimiz onları aç bırakarak o zaman günaha gireriz ben inşallah daha sonra kaza yapıcam tutarım canım sende öyle yaparsın

bende tutmuyorum kızlar.bugün de ultarsona gidip bebeğimin kesesini görceğim inaşallah.acayip heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor valla.dua edin herşey yolunda olsun.

bende tutmuyorum kızlar.bugün de ultarsona gidip bebeğimin kesesini görceğim inaşallah.acayip heyecanlıyım elim ayağım tutmuyor valla.dua edin herşey yolunda olsun.

canım dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olacak minik bebişini göreceksin inşallah bitanem:Saruboceq:

Yüce Allahım kimseyi bu heyecanlardan mahrum etmesin....

Bende mide bulantısı, uykuya eğilim ve herşeyin bir acayip kokması ile uğraşıyorum. Bazen kendi kendimi kokluyorum.... delikafadulden

Kızlar az önce kan tahlili yaptırdım 12.gün sonucu 91,72 (Değer düşük değil dimi kızlar)

Cuma günü testi tekrarlayacağım. Şükürler olsun Yüce Allahım isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

Geçen Ağustos sonu bel fıtığı rahatsızlığı ile başlayan hastane serüvenim Kasım ayında aldığım Gebe olduğum bilgisinin gölgesinde kalmıştı ki Aralık 18'de hem kürtaj hem dış gebelik ameliyatı olarak sağ tüpümü kaybettim. Herşeyden önemlisi ikiz bebeklerimi kaybetmiştik. Mart 10 da bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra toparlanma kararı almış ve tedavilere yeniden başlamak için araştırmaları yoğunlaştırmıştım. Tüp bebek tedavisinde karar kılındıktan sonra 18 Haziranda ilk Lucrin iğne ile tanışarak uzun protokolle tedaviye stard vermiştik. Bugün 29 Temmuz ve benden mutlu insan var mı bilmiyorum. Son bir senede yaşadıklarım beni o kadar yormuştu ki böyle bir sonuç bana ilaç gibi geldi. Başta Eşim olmak üzere, Tüm Memorial tüp bebek merkezi çalışanlarına ve beni bu yolda yalnız bırakmayan siz değerli dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
Sağlıcakla Kalın...

tebrikler canim hayirli olsun..........

Back
X