Hamileyimmmmm

amin inşallah, allah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat versin en önemlisi bu...
biz iyiyiz, göbek büyüyor, yaz sıcağında daralıyoruz ama ne yapalım, allah başka dert vermesin, ana oğul yuvarlanıyoruz tabiri caiz ise kaydirigubbakcemile5

Amin cümlemize hayırlı evlatlar versin. Ayyyyyyyy oğluşun olacak değil mi senin Rabbim bahtından güldürsün. Babamızda dün akşam "hadi artık göbeğin büyüsün" dedi. Şimdiden sabırsızlanıyor nasıl geçirecek 9 ayı merak ediyorum.
Bu arada benim yemek sonrası durumun çok kötü oluyor. Sürekli bir mide bulantısı var ve çıkarmıyorum da....

Kızlarrrrrrrrr hafta sonundan bu yana tüm gün mide bulantısı yaşıyordum ve dün akşam yemeği sonrası çok rahatsızlandım. Nefes alamama, ateş yüklenmesi, şiddetli mide ağrısı ve akabinde mide bulantısı ve gebeliğin ilk çıkarma operasyonunu başarıyla gerçekleştirdim. Mide bulantısı ve çıkarma durumu bana hep çok zor gelmiştir... Şimdi birşey yemeye korkuyorum çıkarırım diye... Allah yardımcımız olsun

Kızlar 29 Temmuzda hamile olduğum öğrendim ve bugün akşam ilk muayenem var. Hem keseyi görmeyi hemde kalp atışını duymayı ümit ediyorum. Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip eder inşallah...

Kızlar 29 Temmuzda hamile olduğum öğrendim ve bugün akşam ilk muayenem var. Hem keseyi görmeyi hemde kalp atışını duymayı ümit ediyorum. Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip eder inşallah...

canım hayırlı haberlerle doneceksın ınsallah sorunsuz bı hamılelık gecırır sag salim bebegini kucagına alırsın.darısı basıma:Saruboceq:

amanda cım sabırla 3 hafta bekledin, bravo sana !
insallah en güzel mucizene de kavuşacaksın , ilk ekran tanışmması müthiş bir şey, kalp sesinden hiç bahsetmiyorum bile, allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin...

canım hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inşallah valla buradaki bebişler çok şanslı bir sürü teyzoşları var hep merak ediyolar minik kuşları rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah canım :Saruboceq:

Ayyyy arkadaşlar sizler böyle söyledikçe kalbim dışarıda atıyormuş gibi geliyor. Heyecandan çalışamıyorum.... Çok sağolun iyi dilekleriniz için

Günaydın arkadaşlar,

Dün bebişimi ilk kez gördüm o kadar minik ki daha 1cm bile değil. Ama yüce Rabbimin kudreti işte o minicik bedende öyle güzel atan bir kalp sesi duydumki şuana kadar duyduğum en güzel sesti. Bebişimin kalbi öyle hızlı ve güzel atıyorduki kelimelerle anlatılamıyor... Allahım tüm anne olmak isteyenlerede bu güzelliği yaşamalarını nasip et, sen bizleri anne olmak lütfündan mahrum etme....

Günaydın arkadaşlar,

Dün bebişimi ilk kez gördüm o kadar minik ki daha 1cm bile değil. Ama yüce Rabbimin kudreti işte o minicik bedende öyle güzel atan bir kalp sesi duydumki şuana kadar duyduğum en güzel sesti. Bebişimin kalbi öyle hızlı ve güzel atıyorduki kelimelerle anlatılamıyor... Allahım tüm anne olmak isteyenlerede bu güzelliği yaşamalarını nasip et, sen bizleri anne olmak lütfündan mahrum etme....

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:nazar:
hangi hastahane ve doktor gitmiştin?

Memorial Hastanesine gidiyorum ekip olarak çalışılıyor ama beni Semra Kahraman ve Nur Dokuzeylül takip etti. Tüp doktorlardan ve hemşire arkadaşlar çok memnunum... Beni hiç yalnız bırakmadılar tıpkı sizler gibi...

ınşallah duyarsın hayırlısı ile. Bende 26 Ağustos da gideceğim kontrole. Elimden gelse hergün gitmek istiyorum. Her anını izlemek istiyorum, şimdiden özlüyorüm ileride ne yaparım bilmiyorum :)))))

nazcım nasılsın transferin oldumu olduysa hayırlı olsun inş.bebişleri sıkı sıkı tutunurlar sana kaç tane koydular cnm.??? Cnm ben dayanamayıp test yaptım idrar testi dün akşam 9.günümdü akşam yaptım 2.çizgi silik çıktı buğün sabah tekrar yaptım 2.çizgi koyulaştı cmt.günü test günüm kanda kaç çıkıcak bakalım inş.hamileyimdir rabbim sonuna kadar hamilelik nasip eder inş.hepimize çok heyecanlıyım..........

canım ya. benimde dün 9. dünümdü. bende test yaptım hiçbişey göremedim. Sabahta denemedim. daha belli olmamıştır diye umutsuzluğa kapılmamıştım. Ama şimdi sen böyle diyince içime bi kurt düştü. cumartesi benimde test günüm. inş. ikizlerim iii tutunmuşlardır.

Senide şimdiden tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Cümlemizin bebişlerini. AMİNNNNNN......

tebrik ederim canım.benimde bu gün 10. gün ama cesaret edemiyorum test yapmaya Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine yüzümüzü güldürür inşaallah.

Back
X