hamileyimmmmm

pirlepe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
126
1
46
İstanbul
aslında bidigimiz adet sancılarım vardı.tam adeti beklerken 4gun geçti ve testin sonucu iki benbe çizgi okadar mutluyum ve heycanlıyım ki anlatamam.mutlulugumu sizinlede paylaşmak istedim.

canım çok tebrik ederim allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. bende 24 acakta senin bugün yaşadığın duyguları yaşamıştım. çok güzel anlar bunlar kıymetini bil. ben 2 hafta önce kaybettim meleğimi.sen çok dikkatli ol.hiç bir iş güç yapma yorma kendini.hep dinlen. benim bunu anlamam geç oldu doktorların sayesinde.şimdiki aklım olsa yerimden kıpırdamazdım.lütfen bebeğin için kıymetlin için hiç yorma kendini o daha çok küçük sen yorulmasanda o yorulur.çok tebrik ederim tekrardan sağlıcakla kal.bebeğinle kal

Allah hayırlısıyla ,sağlıkla kucağına aldığınıda göstersin.....

aslında bidigimiz adet sancılarım vardı.tam adeti beklerken 4gun geçti ve testin sonucu iki benbe çizgi okadar mutluyum ve heycanlıyım ki anlatamam.mutlulugumu sizinlede paylaşmak istedim.

tebrikler arkadaşım buralardan böyle haberler almak ne güzel darısı tüm isteyenlere inşallah.benimde 8 gün geçti.2 gün önce idrarda baktım negatifti.çok üzüldüm bir kaç daha bekleyip doktora gitcem olmazsa.sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olur inşallah bebeğini

tebrikler arkadaşım buralardan böyle haberler almak ne güzel darısı tüm isteyenlere inşallah.benimde 8 gün geçti.2 gün önce idrarda baktım negatifti.çok üzüldüm bir kaç daha bekleyip doktora gitcem olmazsa.sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olur inşallah bebeğini

allah hayırlısı verir inşallah.bnm 4gun gecti hemen koştum dayanamayıp bnce bekleme:61:amininsallah cümlemiz saglıkla alırız bebeciklerimizi alırız kucagımıza.tesekkurler msjın icin

canım çok tebrik ederim allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. bende 24 acakta senin bugün yaşadığın duyguları yaşamıştım. çok güzel anlar bunlar kıymetini bil. ben 2 hafta önce kaybettim meleğimi.sen çok dikkatli ol.hiç bir iş güç yapma yorma kendini.hep dinlen. benim bunu anlamam geç oldu doktorların sayesinde.şimdiki aklım olsa yerimden kıpırdamazdım.lütfen bebeğin için kıymetlin için hiç yorma kendini o daha çok küçük sen yorulmasanda o yorulur.çok tebrik ederim tekrardan sağlıcakla kal.bebeğinle kal

teşekkür ederim iyi dileklerin için.çok farklı duygular icindeyim hamile gibi hissetmiorum ama heran bebek aklımda.insallah sorunsuz bi şekilde sona ulaşırım ulaşırız:61:.aslında biraz korkularım var çünkü kasıklarımda hala şiddetli sancım var.bişi olmaz umarım

bugun hayatımdakı en guzel haberı aldım cok bekledım cok acı cektım ama allah dualarımı kabul ettı bugun bebegım olucagına ogrendım allah bu ay yuzumu guldurdu allahım ısteyen herkese de nasıp etsın :emir_bebek:

bugun hayatımdakı en guzel haberı aldım cok bekledım cok acı cektım ama allah dualarımı kabul ettı bugun bebegım olucagına ogrendım allah bu ay yuzumu guldurdu allahım ısteyen herkese de nasıp etsın :emir_bebek:

hayırlı olsun tebrikler

tebrikler canım.hayırlısı ile kucağınada al bebeğini.darısı inşallah tüm isteyenlere ve bana olsun innnşallah...

hayırlı olsun tebrik ederim.darısı başımıza inş.benimde günüm 8 gün geçti az önce test yaptım koca bi tek çizgi öyle moralim bozukki her ay bi umutla bekliyrm ama oooooffffff.allahım bizlerede nasip et bu güzelliği inş.

tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah senin ve diğer arkadaşlarımızın benimde tüp bebek tedavim var Rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş lütfen bana ve isteyen herkese dua et olurmu:))

arkadaşım allah analı babalı buyutmeyı saglıkla kucagına almayı nasip etsin.çok sevindim yeni bu duyguyu yasayan bırı olarak.tebrikler:66:

tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X