Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım bende gebelik dusunuyorumda sen korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın benm ay oldu ama daha gebe kalmadım
Cooooooook ama cokkkk mutluyum 5 hafta 2 günlük :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun canım bende gebelik dusunuyorumda sen korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın benm ay oldu ama daha gebe kalmadım
Canım ben 3 kez aşılama yaptırdım 3. Tuttu
Canim bende cevap yazmak istedim sana. Ben su an 3. bebegime hamileyim ve tecrube ettigim kadariyla bu isi kafaya takmak isi geciktiriyor, kafana taktigin surece hamile kalamiyorsun. Nitekim ilk bebegime gebe kalmayi planladiktan sonra 8. ayimda hamile kalmistim ve niye olmuyor dedikce olmamisti sonra o son hamile kaldigim ay artik umidimi kesmistim ve bosvermistim o ayda oldu iste. Sonra ikinci gebeligim hemen oluvermisti cunku o zaman henuz simdi olsun dememistik ama korunmamistikda kafamda yoktu yani ve hemen hamile kalmistim. Bu 3. de artik zaten esim cok istiyordu ben henuz hazir degildim, sirf esim istedigi icin korunmayi biraktik ve hemen ilk ayda hamile kaldim yine. Yani demem o ki, kafaya takmak bu isi geciktiriyor, kesinlikle hormonlarini etkiliyor. O nedenle kendini rahat birak, Allah dilerse zaten olacak de. Insaallah bebisin hayirlisiyla gelir.
Canım ben 3 kez aşılama yaptırdım 3. Tuttu
saol canım benım bilgilendirgın için aynen dedigin gbi kafaya takmamam gerekir:)
canm bende bugün hamile oldugumu ögrendim çok mutluym suan anne olma heyecanı yaşıyorum![]()
ayyyyy süper hadi gözün aydın arkadşım