- 15 Ekim 2012
- 177
- 9
- 118
- Konu Sahibi kadersizkader
-
tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun inşallah :) darısı olmayanların başına :)Şükürler olsun bu basligida actim sonunda kizlar :) dun aksam ilk once isten eve gidince idrar testi yaptim her zamanki gibi negatif diye beklerken birden o ikinci cizgiyi gordum nasi bi mutluluktu o anlatamam titreyerek kostum iceri kv ve kaynima aglaya aglaya hamileyim dedim. esim geldi verdim haberi baba oluyosun dedim esim soklarda tabi dondu oylece duruyo uzun bi sure konusamadi bana bakti kaldi. sonra testi gosterdim ttepkisini gormeliydiniz. sen cizdin dimi o cizgiyi oraya saka bu dedi sonra inandi tabi ve bizimki hemen benle hastaneye kostu ve kan testiyle teyitledim hamileligimi. 264.30 cikti beta hcg degerim alt 0 ust 5 yazıyo kağıtta ve pozitif. Rabbim sag salimde almayi nasip eder kucagimiza insallah. Darisi isteyen herkese kizlarr
Şükürler olsun bu basligida actim sonunda kizlar :) dun aksam ilk once isten eve gidince idrar testi yaptim her zamanki gibi negatif diye beklerken birden o ikinci cizgiyi gordum nasi bi mutluluktu o anlatamam titreyerek kostum iceri kv ve kaynima aglaya aglaya hamileyim dedim. esim geldi verdim haberi baba oluyosun dedim esim soklarda tabi dondu oylece duruyo uzun bi sure konusamadi bana bakti kaldi. sonra testi gosterdim ttepkisini gormeliydiniz. sen cizdin dimi o cizgiyi oraya saka bu dedi sonra inandi tabi ve bizimki hemen benle hastaneye kostu ve kan testiyle teyitledim hamileligimi. 264.30 cikti beta hcg degerim alt 0 ust 5 yazıyo kağıtta ve pozitif. Rabbim sag salimde almayi nasip eder kucagimiza insallah. Darisi isteyen herkese kizlarr
Gözün aydın canım Allahım sağ salim doğmasını nasip etsin ,uzun sağlıklı ömürler versinŞükürler olsun bu basligida actim sonunda kizlar :) dun aksam ilk once isten eve gidince idrar testi yaptim her zamanki gibi negatif diye beklerken birden o ikinci cizgiyi gordum nasi bi mutluluktu o anlatamam titreyerek kostum iceri kv ve kaynima aglaya aglaya hamileyim dedim. esim geldi verdim haberi baba oluyosun dedim esim soklarda tabi dondu oylece duruyo uzun bi sure konusamadi bana bakti kaldi. sonra testi gosterdim ttepkisini gormeliydiniz. sen cizdin dimi o cizgiyi oraya saka bu dedi sonra inandi tabi ve bizimki hemen benle hastaneye kostu ve kan testiyle teyitledim hamileligimi. 264.30 cikti beta hcg degerim alt 0 ust 5 yazıyo kağıtta ve pozitif. Rabbim sag salimde almayi nasip eder kucagimiza insallah. Darisi isteyen herkese kizlarr
tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun inşallah :) darısı olmayanların başına :)
amin kizlar cok tesekkur ederimmmtebrikler bu tarifsiz mutluluğu Allah tüm isteyenlere yaşatsın sağ sağlim alırsın inşallah kucağına :)
Şükürler olsun bu basligida actim sonunda kizlar :) dun aksam ilk once isten eve gidince idrar testi yaptim her zamanki gibi negatif diye beklerken birden o ikinci cizgiyi gordum nasi bi mutluluktu o anlatamam titreyerek kostum iceri kv ve kaynima aglaya aglaya hamileyim dedim. esim geldi verdim haberi baba oluyosun dedim esim soklarda tabi dondu oylece duruyo uzun bi sure konusamadi bana bakti kaldi. sonra testi gosterdim ttepkisini gormeliydiniz. sen cizdin dimi o cizgiyi oraya saka bu dedi sonra inandi tabi ve bizimki hemen benle hastaneye kostu ve kan testiyle teyitledim hamileligimi. 264.30 cikti beta hcg degerim alt 0 ust 5 yazıyo kağıtta ve pozitif. Rabbim sag salimde almayi nasip eder kucagimiza insallah. Darisi isteyen herkese kizlarr
darısı bekleyenlerin başına cnm maşallah, Allah tamamına erdirsinŞükürler olsun bu basligida actim sonunda kizlar :) dun aksam ilk once isten eve gidince idrar testi yaptim her zamanki gibi negatif diye beklerken birden o ikinci cizgiyi gordum nasi bi mutluluktu o anlatamam titreyerek kostum iceri kv ve kaynima aglaya aglaya hamileyim dedim. esim geldi verdim haberi baba oluyosun dedim esim soklarda tabi dondu oylece duruyo uzun bi sure konusamadi bana bakti kaldi. sonra testi gosterdim ttepkisini gormeliydiniz. sen cizdin dimi o cizgiyi oraya saka bu dedi sonra inandi tabi ve bizimki hemen benle hastaneye kostu ve kan testiyle teyitledim hamileligimi. 264.30 cikti beta hcg degerim alt 0 ust 5 yazıyo kağıtta ve pozitif. Rabbim sag salimde almayi nasip eder kucagimiza insallah. Darisi isteyen herkese kizlarr
Çok tebrik ederim... seni şahsen tanımıyorum tabi ama resmen mutluluğuna ortak oldum diyebilirim. bende hamileyim ve bebeğimi bekliyorum sabırsızlıkla, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi...Şükürler olsun bu basligida actim sonunda kizlar :) dun aksam ilk once isten eve gidince idrar testi yaptim her zamanki gibi negatif diye beklerken birden o ikinci cizgiyi gordum nasi bi mutluluktu o anlatamam titreyerek kostum iceri kv ve kaynima aglaya aglaya hamileyim dedim. esim geldi verdim haberi baba oluyosun dedim esim soklarda tabi dondu oylece duruyo uzun bi sure konusamadi bana bakti kaldi. sonra testi gosterdim ttepkisini gormeliydiniz. sen cizdin dimi o cizgiyi oraya saka bu dedi sonra inandi tabi ve bizimki hemen benle hastaneye kostu ve kan testiyle teyitledim hamileligimi. 264.30 cikti beta hcg degerim alt 0 ust 5 yazıyo kağıtta ve pozitif. Rabbim sag salimde almayi nasip eder kucagimiza insallah. Darisi isteyen herkese kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?