Hamileyimmmmmmmm

OLSUNARTIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
90
1
28
Antalya
Allah isteyen herkeze versin arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ve hamile kalıp yazanlaraçok imreniyordum bir gün bende yazabilecek miyim paylaşabilecek miyim diyordum veee oldu :49:

Allah isteyen herkeze versin arkadaşlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum ve hamile kalıp yazanlaraçok imreniyordum bir gün bende yazabilecek miyim paylaşabilecek miyim diyordum veee oldu :49:
Gözünüz aydınnn :nazar: Sağlılla kucağınıza da alırsınız inşallah.:emir_bebek::emir_bebek: Darısı bizlereee :49:

Hayırlı olsun:nazar: Allah tamamina erdirsin:emir_bebek: ben de dört gün gecikti adetim test yaptım negatif çıktı. Alti gun olacak gelen giden yok. Tek çizgi görmek cansıkıci yaaaa...

Sen ne zaman nasil öğrendin? Bu hikayeleri dinlemek de güzel oluyor

Hayırlı olsun:nazar: Allah tamamina erdirsin:emir_bebek: ben de dört gün gecikti adetim test yaptım negatif çıktı. Alti gun olacak gelen giden yok. Tek çizgi görmek cansıkıci yaaaa...

Sen ne zaman nasil öğrendin? Bu hikayeleri dinlemek de güzel oluyor

Canım bende hamile kalanların hikayelerini okuyup güç alıyordum öncelikle inş bebişin vardır Ben 3 defa klomenle hapla tedavi gördüm olmadı bi kere on gün bile adetin geçikmişti fakat kist oluşmuş kistleride hep soğan kürü ile yendim sonra başka doktora gittim buarada ben polikistik over var yeni gittiğin doktor bana şeker ilacı verdim kilo verdim rahim filmi çekildi aşılama yapıldı tutmadı sonra doktorumla bi daha ki ay görüştük bana gel tekrar yapalım dedi ben istemedim çok yoruldum dinlenmek istiyorum dedim dojtorumda kafanı rahatlat gel dedi meger benim bebiş yola çıkmış 15 gün sonra iki gün adetimin geçikti evde test yaptım silik çıktı koştum kan yaptırdım bebişim gelmiş Allah sanada yaşatsın canım

inş. ya daha yeni başladık denemeye bakalım bu ay olacak mı beklemek bile cok heyecanlı :)

O beklemeler hiç bitmiyor canım gebe kalınca kan degerlerinin yükselmesini beklersin sonra ulrtasonda görmeyi sonra kalp atışı sonra elleri ayakları çıkacak sonra 3 ayı başımıza bişey gelmeden bitirmek böyle böyle gidiyor :52::52::52: heyecanımız hiç bitmiyor:18::18:

Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin :)) şu mübarek günde Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin

Hayili olsun Canim Allah saglikli hamilelik gecirmeyi nasip etsin:)))

Nezamandan belli cocuk sahibi olmaya calisiyorsunuz:))

Canım ben 3 yıl oldufakat ara pes etmelrim oldu son 14 ayı resmen baş koydum Rabbim yüzümü güldürdü sizlerinde güldürsün inş

Amin cümlemizi Canim
Senin adina coook sevindim bitanem gözün Aydin darisi basimiza hayilisiyla Peki normal oldu demi

Sağol canım Rabbim en tez vakitte sizede yaşatsın o kadar zaman sonra pes ettiğim ay kendi oldu süpriz yaptı bize

Kusura bakma ama Canim cok merak ediyorum nekadar süre denediniz neler yasadin neler cektin bizimlen paylasirsan sevinirim bir umut olur gülüm en azindan umudumuz olur

Kusura bakma ama Canim cok merak ediyorum nekadar süre denediniz neler yasadin neler cektin bizimlen paylasirsan sevinirim bir umut olur gülüm en azindan umudumuz olur

Ben çok uzun zaman rahim duvarında kalınşaşma için ugraştım iki kere rahimden parça alımı falan yaşadım sonra bşii gebeliğin bana iyi olacagını söyledi doktor ama benim kanamalarım bir türlü kontrol altına alınamadı ve ilaca döndük bebege ara verdik sonra düzelince özlemi olan bebegimize emek harcamaya başladım klomen iğne ne varsa denedik bi ara pes ettim sonra tekrar aynı tedavi sonra başka bi doktora gittim şeker ilacı verdi rahim filmi çekti aşılama yaptı olmadı tutmadı sonra benim siyaset işlerim başladı o ara doktorum parti işini bitir gel tekrar deneyelim aşılama dedi hayır dedim çok yoruldum dinleneyim kapattık meger benim fıstıgım yola çıkmış bile seçime 15 gün vardı seçimi kazandık 3 gün sonra baktım adetim geçikti hadi dedim ya olmaz bi test yaptım silik çıktı hemn kann tahlili çıktı 14 ayın sonunda bebegim gelmişti kafadan silince oluyormuş anladım Allah sizlerede tez vakitte cersin inş

Ben çok uzun zaman rahim duvarında kalınşaşma için ugraştım iki kere rahimden parça alımı falan yaşadım sonra bşii gebeliğin bana iyi olacagını söyledi doktor ama benim kanamalarım bir türlü kontrol altına alınamadı ve ilaca döndük bebege ara verdik sonra düzelince özlemi olan bebegimize emek harcamaya başladım klomen iğne ne varsa denedik bi ara pes ettim sonra tekrar aynı tedavi sonra başka bi doktora gittim şeker ilacı verdi rahim filmi çekti aşılama yaptı olmadı tutmadı sonra benim siyaset işlerim başladı o ara doktorum parti işini bitir gel tekrar deneyelim aşılama dedi hayır dedim çok yoruldum dinleneyim kapattık meger benim fıstıgım yola çıkmış bile seçime 15 gün vardı seçimi kazandık 3 gün sonra baktım adetim geçikti hadi dedim ya olmaz bi test yaptım silik çıktı hemn kann tahlili çıktı 14 ayın sonunda bebegim gelmişti kafadan silince oluyormuş anladım Allah sizlerede tez vakitte cersin inş

Ins Gülüm hadi gözün Aydin Allah acisini göstermesin darisi basimiza

Back
X