hamileyimmmmmmmmm inanamıyorum.

tebrik ederim canım.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.nazarlardan saklasın inşallah....darısı bizlerin başına canım.ne olur aklına geldikçe dua et tüm isteyenlere.benim sorunum çok büyük fsh değerim çok yüksek erken menopoz diyolar..rabbim isterse ol derse olur.umudumu yitirmek istemiyorumm....

Arkadaslar hepınıze ıyı dıleklerınız ıÇın cok tesekkurler ÖgrendıĞım an dedıĞım tek cÜmle allahım ısteyen herkeze versınnn takmayın kafanızaa herseyın hayırlısını dılıyelım benım Ögrencılerımden 2 sı otıstık onun ıÇın hayırlısını dıleyelım vardır allahın bı bıldıĞı:(annemın lafı) saatını vaktını beklıyordur

tebrik ederim canım.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.nazarlardan saklasın inşallah....darısı bizlerin başına canım.ne olur aklına geldikçe dua et tüm isteyenlere.benim sorunum çok büyük fsh değerim çok yüksek erken menopoz diyolar..rabbim isterse ol derse olur.umudumu yitirmek istemiyorumm....[/QUO benim sorunum cok buyuk dersen zaten olmaz kafanda bıtırmee sakınnn asla olmaz deme benım teyzemın kızına dr asla tedavısız olmaz cocugun dedı 2 ay sonra hamıle haberını aldık kıst vardı ve o kadar hafıfe alınacak sekılde değildi ölümlerden döndü.sakınnn ümidini yitirme..allahım onun vaktını saatını beklıyodur.

sağol canımm.inşallah.şimdi hayıt falan içiyorum.1 2 ay doktorada gitmicem zaten.inşallah bende en yakın zamanda anne olucamm...tekrar tekrar tebrik ediyorum canım...

sağol canımm.inşallah.şimdi hayıt falan içiyorum.1 2 ay doktorada gitmicem zaten.inşallah bende en yakın zamanda anne olucamm...tekrar tekrar tebrik ediyorum canım...

olacaksın tabııı işte buuu:) inan cok sevındım sakın kırma ümidini bu ay da cocuk olacakmı cocuk olacakmı dıye düsünme kendıne ıyı bak insallah hayırlı haberlerınıde alıcaz senın

tebrik ediyorum çok sevindim darısı başımıza .bende bugun test yaptım ve testi yaparken adet oldum çok ümitliydim saatlerce ağladım ama elden bişe glmio ki.kısmet diyip geçicem ümidimi yitirmiycem.

tebrik ediyorum çok sevindim darısı başımıza .bende bugun test yaptım ve testi yaparken adet oldum çok ümitliydim saatlerce ağladım ama elden bişe glmio ki.kısmet diyip geçicem ümidimi yitirmiycem.

öyle gercekten elden hiçbisey gelmıyor allah vermedıkten sonra sakın sıkma canını benım suana kadar yaptıgım test cubuklarının sayısını bılmıyorum o duyguyu cok ıyı bılıyorum sakın ümidini yitirme herseyın hayırlısını iste..

Back
X