- 7 Eylül 2021
- 463
- 147
- 53
- Konu Sahibi Mylovebaby
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hamilesin hem de kan değerin yüksektir 2.çizgi baya net çıkmış :) hayırlı olsunArkadaşlar şimdi yaptım testim bu şekilde çok mutluyum sonunda oldu siz kesin hamileyim değil mi heyecandan elim titriyor![]()
Çok teşekkür ederim sizlerde inşallah en yakın zaman da bebek sevincinizi benimle paylaşırsınız umarım çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah maşallahhayırlı olsun canım bizler içinde dua et olur mu
rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin
![]()
Çok teşekkür ederimOo maşallahpozitifin pozitifi çıkmış resmen
![]()
Çok teşekkür ederimEvet canım hamilesin hem de kan değerin yüksektir 2.çizgi baya net çıkmış :) hayırlı olsun![]()
Teşekkür ediyorumTebrikler![]()
Amin inşallahEvet hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Evet canım hamilesinArkadaşlar şimdi yaptım testim bu şekilde çok mutluyum sonunda oldu siz kesin hamileyim değil mi heyecandan elim titriyor![]()
Çok teşekkür ediyorumEvet canım hamilesintebrik ederim, dilerim sağ salim kucağına alırsın bebeğini
![]()
Aminnn inşallah canım benimÇok teşekkür ederim sizlerde inşallah en yakın zaman da bebek sevincinizi benimle paylaşırsınız umarım çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Evet kasıklarıma arada bir adet olmuşum gibi ağrı girip geçiyordu hissetmiştim içimde tuhaf bir his vardı ve 4 gün gecikti adetim normalde iki günden fazla gecikmezdi adetimHayırlı olsunn belirti var mıydı peki![]()
Allah hayırlı etsin bana da nasip etsin inşallahArkadaşlar şimdi yaptım testim bu şekilde çok mutluyum sonunda oldu siz kesin hamileyim değil mi heyecandan elim titriyor![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin kucaklarınız boş kalmasınAllah hayırlı etsin bana da nasip etsin inşallah![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar şimdi yaptım testim bu şekilde çok mutluyum sonunda oldu siz kesin hamileyim değil mi heyecandan elim titriyor![]()
Çok teşekkür ediyorumSağlıkla kucağınıza alın inşallahTebrikler
![]()