Hamileyken aldatılmak

Düne kadar bende öyle derdim. Bütün konuşmamak gerekiyormuş. İnsanın başına gelince çok farklı boyutta düşünmeye başlıyor detayları
Terbiyesiz ahlaksız adam.. hamile karısına yaptığına bak. Böyle adamlara her şey reva gibi hissediyorum ama sen konu sahibi iyi düşünüp taşın ve kendin, bebeğin için en doğru adımları en doğru zamanlarda at. Umarım her şey ikiniz için güzel olur.

Ama bence de kadının kocasının bilmeye hakkı var. Kanıtların var mı elinde

Terbiyesiz ahlaksız adam.. hamile karısına yaptığına bak. Böyle adamlara her şey reva gibi hissediyorum ama sen konu sahibi iyi düşünüp taşın ve kendin, bebeğin için en doğru adımları en doğru zamanlarda at. Umarım her şey ikiniz için güzel olur.

Ama bence de kadının kocasının bilmeye hakkı var. Kanıtların var mı elinde
Fazlasıyla kanıt var da, zaten ben yakaladım sayılmaz tam olarak. Ben mesajlaşmayı yakaladım sadece bu boyuta ulaştığını pişmanım vs diye kendisi itiraf etti

Avukatla anlamışsın daha ne aklı istiyorsun ? Durumunu hiç iyi görmedim açıkçası ..geri dönmek için bahane arıyor gibisin ..

Pişmanlık falan yok , yakalanmanin verdiği mahcubiyet ve nafaka korkusu var ..seven adam pişmanlığı değil bu ..çünkü seven adam hamile karısını aldatmaz ..

Kocanı boşa ,sevgilisine de tazminat davası aç ..

Avukatla anlamışsın daha ne aklı istiyorsun ? Durumunu hiç iyi görmedim açıkçası ..geri dönmek için bahane arıyor gibisin ..

Pişmanlık falan yok , yakalanmanin verdiği mahcubiyet ve nafaka korkusu var ..seven adam pişmanlığı değil bu ..çünkü seven adam hamile karısını aldatmaz ..

Kocanı boşa ,sevgilisine de tazminat davası aç ..
Haklısın galiba affetmeye bahane arıyorum sanırım

Siz cocugunuzu babadan ayirarak kendinizi suclu hissediyorsunuz sanirim bebeginize karsi ama baba size bile degil cocuguna deger verseydi bunu yapmazdi boyle bir baba cocuguna ancak kotuluk olur zamaninda benim babamda aldatti annemi annem cocugum icin deyip yikmadi yuvasini sagolsun simdi babami hic sevmiyorum ve anneme yasattiklarindan dolayi ettikleri kavglar cocuklugumu mahvetmekten baska birseye yaramadi zamanlada aklim babamin yaptigi seylere erdikce ondanda nefret eder oldum simdi keske babam olmasaydi diyorum.

Fazlasıyla kanıt var da, zaten ben yakaladım sayılmaz tam olarak. Ben mesajlaşmayı yakaladım sadece bu boyuta ulaştığını pişmanım vs diye kendisi itiraf etti
Ben olsam her türlü anlatırım gibime geliyor. Her şeyden öte o ahlak yoksunu kadın senin yuvanı mahvedip kendi hayatına devam edicek farkında mısın? Yanına bırakma bu yaptığını. Rezil etmen gerekiyor elaleme. Birde tanıyorum demişsin, demekki seni, hamileliğini de biliyor.

Asla ama asla yanına bırakma. Bundan 2 ay sonra sen dertler derya yuvan yıkılmış halde çocuğunla ayakta kalmaya çalışırken o kadın kocasının peşinde "kocişim kocişim" diye gezer utanmadan, mutlu mutlu takılır. Buna hakkı yok.

Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Sizi ve karnınızdaki bebeğinizi düşünmeyen herifin başına ne gelirse gelsin. Kendi vebali, kendi sorumluluğu.
Herkesten önce KENDİNİZE değer verin. Bu hem bebeğinize hem size yapılmış bir kötülük, alçaklık.
Sizin üzüntünüz bebeğinize de yansıyor çünkü. Sırf bu yüzden bile affedilmez o haysiyetsiz mahluk.
Mutlaka mutlaka mutlaka kadının kocasına haber verin, lütfen.

Hem çalışıyorum hem de zor bir hamilelik süreci geçiriyorum, daha önce de bebeğimi kaybettim, taşınma vs işlemleri benden çok bebeği zedeler diye korkuyorum

E siz gitmeyeceksiniz ki zaten o gidecek.
Siz bosanmayacaksiniz belli ki. Burdan destek bulmaya calisarak bahane arıyorsunuz.
Iyi düşünün tasinin.

Kendinizi en iyi siz tanirsiniz, dogumdan sonra ya da once bu işin sonu sanırım boşanma,en az hasar alacaginiz zaman hangisi?asıl mesele bu bence ve bunu en iyi siz bilirsiniz.
Belki affedebilirim bir sansı hakediyor derseniz de karar sizin tabi ki..

Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Niye baba sevgisinden mahrum olsun ki haftasonları alır istediğinde görür çocuğunu böyle düşünmeyin sizin evliliğiniz bitebilir ama baba evlat ilişkisi devam eder

Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
cocugunu düşünüyorsan asıl ozaman boşan işte.
onun korkusu sem değilsin zaten seni düşünen hamileyken aldatmazdı demi:)
sevgılısın kocasından korkuyor.söyleyın ı adamada hepsını

Back
X