- 22 Eylül 2015
- 25
- 28
- 88
- Konu Sahibi lavantagirl
Kadın beni mesajlaşmamızdan sonra engellemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terbiyesiz ahlaksız adam.. hamile karısına yaptığına bak. Böyle adamlara her şey reva gibi hissediyorum ama sen konu sahibi iyi düşünüp taşın ve kendin, bebeğin için en doğru adımları en doğru zamanlarda at. Umarım her şey ikiniz için güzel olur.Düne kadar bende öyle derdim. Bütün konuşmamak gerekiyormuş. İnsanın başına gelince çok farklı boyutta düşünmeye başlıyor detayları
Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Fazlasıyla kanıt var da, zaten ben yakaladım sayılmaz tam olarak. Ben mesajlaşmayı yakaladım sadece bu boyuta ulaştığını pişmanım vs diye kendisi itiraf ettiTerbiyesiz ahlaksız adam.. hamile karısına yaptığına bak. Böyle adamlara her şey reva gibi hissediyorum ama sen konu sahibi iyi düşünüp taşın ve kendin, bebeğin için en doğru adımları en doğru zamanlarda at. Umarım her şey ikiniz için güzel olur.
Ama bence de kadının kocasının bilmeye hakkı var. Kanıtların var mı elinde
Haklısın galiba affetmeye bahane arıyorum sanırımAvukatla anlamışsın daha ne aklı istiyorsun ? Durumunu hiç iyi görmedim açıkçası ..geri dönmek için bahane arıyor gibisin ..
Pişmanlık falan yok , yakalanmanin verdiği mahcubiyet ve nafaka korkusu var ..seven adam pişmanlığı değil bu ..çünkü seven adam hamile karısını aldatmaz ..
Kocanı boşa ,sevgilisine de tazminat davası aç ..
Ben olsam her türlü anlatırım gibime geliyor. Her şeyden öte o ahlak yoksunu kadın senin yuvanı mahvedip kendi hayatına devam edicek farkında mısın? Yanına bırakma bu yaptığını. Rezil etmen gerekiyor elaleme. Birde tanıyorum demişsin, demekki seni, hamileliğini de biliyor.Fazlasıyla kanıt var da, zaten ben yakaladım sayılmaz tam olarak. Ben mesajlaşmayı yakaladım sadece bu boyuta ulaştığını pişmanım vs diye kendisi itiraf etti
Sakın !Haklısın galiba affetmeye bahane arıyorum sanırım
Sizi ve karnınızdaki bebeğinizi düşünmeyen herifin başına ne gelirse gelsin. Kendi vebali, kendi sorumluluğu.Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Hem çalışıyorum hem de zor bir hamilelik süreci geçiriyorum, daha önce de bebeğimi kaybettim, taşınma vs işlemleri benden çok bebeği zedeler diye korkuyorum
Bırak bulsunlar işte belalarını. Aldatırken zevki sefa sürerken düşünselerdi bunları.Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Fazlasıyla kanıt var da, zaten ben yakaladım sayılmaz tam olarak. Ben mesajlaşmayı yakaladım sadece bu boyuta ulaştığını pişmanım vs diye kendisi itiraf etti
Niye baba sevgisinden mahrum olsun ki haftasonları alır istediğinde görür çocuğunu böyle düşünmeyin sizin evliliğiniz bitebilir ama baba evlat ilişkisi devam ederSindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
cocugunu düşünüyorsan asıl ozaman boşan işte.Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
taşınma kocasını kapı dişi edeceksinHem çalışıyorum hem de zor bir hamilelik süreci geçiriyorum, daha önce de bebeğimi kaybettim, taşınma vs işlemleri benden çok bebeği zedeler diye korkuyorum