İçimdeki öfkeyi bitiremiyorum, lütfen fikir istiyorum.

38 yaşındayım. Bu sene smear testi verirken yumurtalıklarıma da doktor baktı ve yumurta rezervim çok azalmış. Yumurta evli olduğum için donduramıyorum. Tahminen çekişmeli dava bitene kadar yumurta rezervim bitmiş olacak. En az 41 -42 yaşında biter bu dava. Sonra bir daha evlilik ihtimali olsa bile çocuk zor diye düşünüyorum o yüzden öyle yazdım. Bu arada o benden büyük ama işte ben kadınım. Yumurta rezervim biterse anne olamam.
Yumurta rezervi ya da kalitesi için tedavilertakviyeler vs yok mu ? Kendinizi böyle umutsuzluga bogmayin hakkınızda hayırlısı olsun.

Çocuğumuz olmadı, psikoterapi alsam daha iyi olur. Çünkü öfkemi yenemiyorum. İçimde kalan bu öfke bana zarar verir diye korkuyorum. Çünkü kendime de öfkem var, neden bu kadar alttan aldım, neden ona gününü göstermedim diye kendime de öfkeliyim. Ona zaten öfkem arşa çıkmış durumda.
Siz şimdi neden yapmadımları bırakıp geleceğe odaklanın.
Yaşadıklarınız eve çok ağır şeyler ama aşılamayacak değil. Hatta daha güçlü çıkacaksınız..
Bugün itibariyle ahları vahları bırakın artık
Yepyeni güzel bir hayat sizi bekliyor
Siz gelecekteki hayatınızı kurtarmışsınız buna şükredin.

Bakın önümüz yaz, mis gbi hava deniz kum güneş eğlence derken ooo bir bakmışsınız her şeyi geride bırakmışsınız🌸🤗

Eşin kötü bir adam, kötüden her şey beklenir
Ancak bazen kendimizi de eleştirmemiz gerekir, balayından başlayıp sürekli sorun çıkarmış, size hakaretler etmiş bir adamı koca yapmak için gereksiz bir savaşın içine girmişsiniz. Bu saatten sonra sinirlenmek, kinlenmek size bir fayda sağlamaz, dava elbet sürecek ama siz normal yaşamınıza dönmeye gayret edin, gerekiyorsa destek alın. Süreci avukatınız idare etsin siz muhatap olmayın
Öfkeniz sahi ona mı? Yoksa tüm olanları sindiren kendinize mi? Hayatım boyunca fedakar bi kadın olamadım, öyle öğrendiğim için de almadan asla vermedim, ben de bunun çok ceremesini çektim-çekiyorum, ama sizin ki de biraz fazla olmamış mı? Bu fedakarlık sevgi ile açıklanmaz bence zira insan kendini de sevmez mi hiç?!?
Zaten adam kötüymüş ama şahsi fikrim; kime hu denli iyi olsanız, kimin bu tolere edip bu denli idare etseniz size kötü davranırdı.. insanoğluyuz kaldıramıyoruz bu denli sevgiliyi, fedakarlığı, hele erkekler bence..
maddi imkanınz vardır umarım zira o da epey bi yük; terapi öneririm şiddetle.. yoksa yani öfke güçlü de bir duygu sizi yiyip bitirmesin..🙏🏻

Hiç şaşırmıyorum, erkekler bizden çok daha çıkarcı. Bize paragöz diyorlar ya kendileri beş beter. Benden iki buçuk kat fazla maaşı vardı, ayrılırken anneme ben bu evlilikte hiç para biriktiremedim demiş. Düşünebiliyor musunuz, benim maaşım komple evin ihtiyacına gidiyordu ona rağmen bunu anneme utanmadan demiş. Şimdinin erkekleri sadece çift maaş olsun, maaş kartı olsun diye evleniyor. Bizim eski eşlerimiz de öyleydi.
Artık bir güç savaş halıne geldi ki güçsüz taraf biziz benim ki ben iyi çalışıyorum kazanıyorum sen de kazan ye demişti kendini sat dedi katılım bankasında bu adam

Geç de olsa bazı şeyleri anlamışsınız. Allah'a sığının, bol bol dua edin. Elden başka bir şey gelmez. Elinizde olanları düşünün şükredin çalışıyorsunuz, böyle bir adamdan çocuğunuz olmamış. Karşınıza iyi insanlar çıkar eminim.

Merhaba,

Yıllardır burada üyeyim. Buradaki insanların hep yardımcı olduğunu bildiğim için konu açıyorum, lütfen fikre ihtiyacım var.

Ben yaklaşık 1 yıldır çekişmeli boşanma sürecindeyim. Eski eşimle 3 yıldır evliydik, bir gün telefonunu karıştırdığımda beni birçok kadınla aldattığını yakaladım. Ben daha olayı sindiremeden, aldatıldığımı bildiğimi anlamış. Bana kumpas kurarak çekişmeli boşanma davası açtı. İlk dilekçeden itibaren iftiralar atmış, kadınlık yapmamışım, eve bakmamışım, ailesinin evinde oturuyorduk, ailesinin evini onları ölümle tehdit ederek üstüme geçirmeye çalışmışım, eski eşimin parasını çalmışım. Whatsapp'tan bana sanki kusurlu imişim gibi olmayan kusurlarımı yazmıştı (avukatı akıl vermiş kanıt için) sonra da onları mahkemeye delil olarak sunmuş.

Daha bitmedi, paragözmüşüm, asalakmışım sadece paralarının peşinde imişim. Onları öldürmek için planlar kurmuşum neler neler. Hiçbiri doğru değil, benden iki buçuk kat fazla maaş almasına rağmen evin ihtiyaçlarının yüzde 80'ini ben karşılıyordum. Haftada bir yardımcım gelirdi, parasını ben öderdim, evin gıdası, dışarıda yeme içme, ailesine hediyeler, kendine hediyeler hepsi bendeydi. Ailesi hasta olduğunda kap kap yemek götürdüm, ailesini arar sorardım, hem ona hem ailesine hediyeler alırdım, kaç kere hem ailesini hem akrabalarını evimde çok özenerek ağırladım. Ailesi kira gelirinden olmasın diye istersen ailenin evinden taşınalım onlar burayı kiraya versin bile dedim. İnşallah haklılığımı kanıtlayacağım ama olay çok çirkinleşecek ailesi şahit, benim ailem de şahit. Yıllarca pinpon topu gibi çekişmeli dava sürecek.

Benim sindiremediğim şu; bu evlilikte ilk günden beri maddi ve manevi herşeyimi feda ettim. Eski eşimi ölesiye sevdim, bana hakaretler etti sustum, yüzüme ''seni arzulamıyorum ama başka kadınları arzuluyorum, asalaksın, maddiyatçısın, sende annelik vasfı yok, kafa ütülüyorsun, kafan basmıyor mu, çocuk gibisin, sen şizofren misin'' demişliği bile var. Balayının 3.günü ''biz aslında birbirimize uygun değilmişiz.'' dedi. Bir sürü kötü söz var, hepsini yazarsam çok uzar diye yazmadım.

Beni hiç sevmemiş, kadınlara onunla sevmeden evlendim demiş, kadınlara beni kötülemiş. Meğer benden çocuk istemiyormuş. Terapisti vardı, onunla yazışmalarını sunmuş. Balayındaki tüm davranışlarımı terapistine rapor etmiş, kahvaltıda tostumu bitirememiştim onu bile yazmış şaka gibi. 2 Kere gizlice boşanma avukatına gitmiş. Onlara yazdıklarını sunmuş. Yıllarım gitti. Anne olmayacağım, bu kadar yapılan kötülüğü sindiremiyorum. Tüm maaşımı yıllarca eve harcadım, babası evliliğimde sadece 1 ay işsiz kaldım diye hakkımda 'bu kadın sana maddi yük olur, senelerce bu kadına mı bakacaksın?' demiş. (Bu arada 12 yıldır aralıksız çalışıyorum.) Ailesi bana arıza deyip bu evliliği çok uzattığını söylemişler. Annesine; ''ondan nah çocuk sahibi olurum'' demiş (çok affedersiniz). Evimizin rızkını kadınlara yedirmiş. Kadınlara paralar göndermiş. Hepsinin kanıtı var. Kadınlarla yazışmalarının hepsi bende.

Sorum şu; hem yıllarım sevilmeden, önemsenmeden, istenmeden geçti. Anne olma hakkımı kaybettim. Artık çocuğum olamayacak. Evimi dağıtıp aile evine geldim. Üstüne bir özür bile dilenmemesi yetmemiş gibi bir de ne paracılığım ne hırsızlığım ne katilliğim kaldı. İnanılmaz iftiralara uğradım. Erkeklere zerre güvenmiyorum. İnanılmaz travmalarım var. Bir de yıllarca çekişmeli dava sürecek.

İnanılmaz bir öfkem var, ne yapsam geçmiyor, sürekli psikoloji kitabı okuyorum, günlük tutuyorum, kafayı boşaltıyorum ama nafile. Yapılan haksızlığın boyutu beni bitiriyor. Aşamıyorum, sadece iyilik yaptığım evilikte bunları hak etmedim. İlk zamanlar çok kötüydüm, defalarca ağlama krizi geçirdim. Şu an iyiyim ama şu anda da içimde biriken inanılmaz bir öfke var. Bu öfke beni hasta eder diye korkuyorum.

Lütfen bana bir fikir verin. Bu öfke nasıl geçer? Bu öfkenin beni yiyip bitirmesini istemiyorum. Bir tavsiyeniz var mı?

Eski eşime ve ailesine iyilikten başka bir şey yapmadığım halde neden bunlar benim başıma geldi?

Herkese çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin..
Bazı yaratıkları iyilik bile iyi edemez, dümdüz kötüler ve karakterlerine uygun davranış sergiliyorlar, böyle düşünürseniz kabullenmek daha kolay olabilir.
İyileşmek için acele etmeyin, kendinize yüklenmeyin, bazen iyi bazen kötü hissedeceksiniz, bu çok normal, ağır şeyler yaşanmış, hazmedememek çok normal, öfke nöbetleri ağlama krizleri çok normal, zaman gerekiyor.
Psikolojik destek almanızı öneriyorum, ayrıca siz muhatap olmayın, avukat halletsin.

beni birçok kadınla aldattığını yakaladım. Ben daha olayı sindiremeden

biz aslında birbirimize uygun değilmişiz.'' dedi

sürekli öpmek sarılmak isteyen, bir şeyler konuşup paylaşmak isteyen bendim.
tam olarak ne beklediniz de inanamıyorsunuz olanlara
daha ihaneti bile affedecekmişsiniz
kendine saygısı olmayana başkası saygı duyar mı

Hayat, hepimize iyi veya kötü bazen kolay bazen çok acı şekilde tecrübeler dersler edindiriyor .
Seni çok iyi anlıyorum…
Geçti…bitti…
adı üstünde GEÇMİŞ ,bırak geçmişte kalsınlar . İleriye , yeni hayatına odaklan artık . mutsuz etmeyin kendinizi. Hatırlayıp hasta olmaktansa unutup mutlu olmayı seçin. Biliyorum çok zor ama ilahi adalete güvenin…
Göreceksiniz kimsenin ahının kimsede kalmadığını
Aldığınız bu acı derslerle zaten çok sağlam adımlar atarak yürüyeceğiniz o yollar hep daha iyiye çıkaracak sizi .
Bu bir süreç ve bitecek buna odaklanın
Sizi yeteri kadar üzmüşler ve üzmeye devam ediyorlar neden bu hakkı o insanlara veresiniz ki ?
Bunun için bile unutmaya değer.
Sağlık çok büyük bir nimet inanın , elinizden almalarına sizi hasta etmelerine müsade etmeyin ve gerçek anlamda silin hayatınızdan size iyi gelmeyen insanları

😘

Iyilige nereye gidiyorsun diye sormuslar sahibimi mikmeye demis olan olmus insallah mahkemede sizin hakliliginiz kanitlanir ki yazdigi seyler deli sacmasi mesela tostu bitirememeniz bosanmayami sebepmis kendiside buradan pek akilli durmuyor

Avukat buldum, tazminat davası açtım, nafaka vs talep ettim. Ortak malımıza tedbir koyuldu, başkasının üzerine o malı geçirseydi anında tapu iptal davası açacaktık. HPV testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı, kadınlık yaptığımı kanıtlayabiliyorum bana utanmadan vajinismus demiş. Sürekli vajinal muayene oluyordum (3 ayda 1), smear testlerim her yıl yapılıyor. Yardımcımla yazışmaları sundum, ev işi, yemek vs kanıtlarını sundum. Yok sosyalleşmiyormuşum, fotoğrafları sundum, gittiğimiz yerleri sundum. Evleri ayırdık baya oldu.

Anlaşma istiyorsa iyi bir teklifle gelecek, yoksa anlaşmayacağım. Kaybedeceğim bir şey yok kendi düşünsün. Bana göre hava hoş.Şahitler anne ve babası, bakalım neler diyecekler. Bende kendi ailemi şahit yaptım.

Ortak malımıza para koymuştum, o parayı bile hibe ettiğimi söylemişler, şaka gibi. İnsan bu kadar küçülebilir ya..
Parayi size vermemek icin onlara hibe ettiginizimi soylemis

Back
X