- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
- Konu Sahibi lavantagirl
boşuna bunun boşanmaga niyeti yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Kadının kocasına söylemeyin dedim konu sahibine hitafen .nasıl anlamadım
Nasıl bir aldatma biraz bahseder misin? Yani muhabbet sohbetin ötesine mi gittiler sen nasıl yakaladın, biraz detay ver bizeSindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Bu Arada doğru karar, Doğum ve Doğum sonrasını bekleyin derim ben de. Şimdi boşanma stresi falan derken sağlıklı bir gebelik süreci olmayabilir, şu lohusalığı da atlatın öyle bakın önünüzeHenüz süreci başlatmadım. Benden haber bekliyor. Terapiste falan gittim doğuma kadar işlem yapmama konusunda söz ve karar verdim. Şu an birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum çünkü bu bebeği çok istemiştik daha önce birkaç kez kaybettik, sancılı bir hamilelik süreci de geçiriyorum
Aslında haklısın bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum eşimden de ayrıyım şuan kızım babasını soruyor çok üzülüyorum .Şimdi burda taşlanacağımı bilerek yazıyorum. Boşanma, burda arkadaşlar o çocuk babasız büyümüyor diyorlar ama babasız büyüyor! Boşanmış bir anne babanın çocuğuyum, babam ben hiç olmamisim gibi hayatına devam etti. Iki tarafta evlenmek istedi, aynı şehirde olmak istemediler vs vs. Şu an evliyim istemede bile bir araya getiremedim ikisini. Küçük olduğum için anneme verildim ve babam diğer karısınin kocasi ve diger çocuğunun babasi oldu! Ben uzaktan izledim, para yönünden hic sıkıntı da bırakmadı,lafa gelince ölür benim için, başkalarına beni hiç üzmedi diyormuş(Iyi bi kariyerim var)
FAKAT hiç babamla çocuk parkına gitmedim, gece masal okumadı, veli toplantima gelmedi vs.
Sonuç olarak burdaki arkadaşlar çocuk babasından bosanmiyor diyor ama aynı olmuyor hiç birşey.
Bi düşünün siz bebek ağlaması cekerken o adam özgür olacak, ateslendiginde başında beklerken yine o keyfinde olacak. Bence o çocuğu yaptıysa başında durmalı uykusuz gecelere ateşlere ortak olmalı.
Ama siz ona değer vermemeli ve sadece çocuğun babalık görevini yerine getirmesi için evde tuttuğunuzu ve onu bir ADAM bir KOCA olarak görmediğiniz ve bir daha yaparsa aynı şekilde karşılık vereceginizi söyleyin (yapacaksınız diye değil ama düşünüp kendine gelmesi için)
Not:arkadaşlar düşüncem size saçma ya da gurursuz gelebilir ama siz cefa çekerken karşı taraf sefa sürüyorsa buna gurur dememeli! Zira annem senelerce hayatına beni dahil etmeye çalışarak yön vermeye çalışırken babam keyif yaptı!
kadinin ne sucu gunahi var peki?Şimdi burda taşlanacağımı bilerek yazıyorum. Boşanma, burda arkadaşlar o çocuk babasız büyümüyor diyorlar ama babasız büyüyor! Boşanmış bir anne babanın çocuğuyum, babam ben hiç olmamisim gibi hayatına devam etti. Iki tarafta evlenmek istedi, aynı şehirde olmak istemediler vs vs. Şu an evliyim istemede bile bir araya getiremedim ikisini. Küçük olduğum için anneme verildim ve babam diğer karısınin kocasi ve diger çocuğunun babasi oldu! Ben uzaktan izledim, para yönünden hic sıkıntı da bırakmadı,lafa gelince ölür benim için, başkalarına beni hiç üzmedi diyormuş(Iyi bi kariyerim var)
FAKAT hiç babamla çocuk parkına gitmedim, gece masal okumadı, veli toplantima gelmedi vs.
Sonuç olarak burdaki arkadaşlar çocuk babasından bosanmiyor diyor ama aynı olmuyor hiç birşey.
Bi düşünün siz bebek ağlaması cekerken o adam özgür olacak, ateslendiginde başında beklerken yine o keyfinde olacak. Bence o çocuğu yaptıysa başında durmalı uykusuz gecelere ateşlere ortak olmalı.
Ama siz ona değer vermemeli ve sadece çocuğun babalık görevini yerine getirmesi için evde tuttuğunuzu ve onu bir ADAM bir KOCA olarak görmediğiniz ve bir daha yaparsa aynı şekilde karşılık vereceginizi söyleyin (yapacaksınız diye değil ama düşünüp kendine gelmesi için)
Not:arkadaşlar düşüncem size saçma ya da gurursuz gelebilir ama siz cefa çekerken karşı taraf sefa sürüyorsa buna gurur dememeli! Zira annem senelerce hayatına beni dahil etmeye çalışarak yön vermeye çalışırken babam keyif yaptı!
Şimdi burda taşlanacağımı bilerek yazıyorum. Boşanma, burda arkadaşlar o çocuk babasız büyümüyor diyorlar ama babasız büyüyor! Boşanmış bir anne babanın çocuğuyum, babam ben hiç olmamisim gibi hayatına devam etti. Iki tarafta evlenmek istedi, aynı şehirde olmak istemediler vs vs. Şu an evliyim istemede bile bir araya getiremedim ikisini. Küçük olduğum için anneme verildim ve babam diğer karısınin kocasi ve diger çocuğunun babasi oldu! Ben uzaktan izledim, para yönünden hic sıkıntı da bırakmadı,lafa gelince ölür benim için, başkalarına beni hiç üzmedi diyormuş(Iyi bi kariyerim var)
Şimdi burda taşlanacağımı bilerek yazıyorum. Boşanma, burda arkadaşlar o çocuk babasız büyümüyor diyorlar ama babasız büyüyor! Boşanmış bir anne babanın çocuğuyum, babam ben hiç olmamisim gibi hayatına devam etti. Iki tarafta evlenmek istedi, aynı şehirde olmak istemediler vs vs. Şu an evliyim istemede bile bir araya getiremedim ikisini. Küçük olduğum için anneme verildim ve babam diğer karısınin kocasi ve diger çocuğunun babasi oldu! Ben uzaktan izledim, para yönünden hic sıkıntı da bırakmadı,lafa gelince ölür benim için, başkalarına beni hiç üzmedi diyormuş(Iyi bi kariyerim var)
Aslında haklısın bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum eşimden de ayrıyım şuan kızım babasını soruyor çok üzülüyorum .
Ama gel gör ki kendime de yediremem .
Bi şans verip denesin eşi pişman da eğer .
Haklısın.
kadinin ne sucu gunahi var peki?
o kadinin mutlu bir hayata sevildigi bir iliskiye ihtiyaci yok mu?
dogurduk siye sadece annelik vasfimiz mi var?
sizi anliyorum zor bir hauatiniz olmus ama anne babaniz bosanmasa da sizinle ilgilenmeyecekmis babaniz zaten , bu nir karakter meselesidir
benim esimin de ilk esinden cocugu var , farkli sehirde olmamiza ragmen her aninda yaninda olur atlar ucaga gider , saatlerce telefonsa konusurlar bir derdi oldugunsa cocugunun
iyi bir ebeveyn olmak icin illa evli kalmak sart degil , ebeveynler mitluysa coxuklar mutlu buyur
Benim lisede bir arkadaşımın annesi de tam tersi direndi de direndi boşanmamak içinŞimdi burda taşlanacağımı bilerek yazıyorum. Boşanma, burda arkadaşlar o çocuk babasız büyümüyor diyorlar ama babasız büyüyor! Boşanmış bir anne babanın çocuğuyum, babam ben hiç olmamisim gibi hayatına devam etti. Iki tarafta evlenmek istedi, aynı şehirde olmak istemediler vs vs. Şu an evliyim istemede bile bir araya getiremedim ikisini. Küçük olduğum için anneme verildim ve babam diğer karısınin kocasi ve diger çocuğunun babasi oldu! Ben uzaktan izledim, para yönünden hic sıkıntı da bırakmadı,lafa gelince ölür benim için, başkalarına beni hiç üzmedi diyormuş(Iyi bi kariyerim var)
Sizi kirmak istemiyorum fakat sizin babaniz anneniz ile evli kalsaydi dahi, iyi bir baba olacagini düsünmüyorum.
Sonucta bosandiktan sonra sizi parka götürüp iyi ve ilgili bir baba olabilirdi.
Ancak yapmadi bunu. Bu karari kendisi aldi. Ha anneniz ile evli kalsaydi tek fark onu evde görürdünüz fakat bu iyi ve ilgili bir baba olmak icin asla yetmezdi. Bu halde annen daha cok yipranirdi. Yani babaniz her halukarda sefasini cekerdi.
Anneniz dogru karari almis. Kim bilir bunu siz ancak yillar sonra anlayacaksiniz. Bir evlilikte sadakat cok önemlidir. Ve bir cocuk bunu degistirmiyor maalesef.
Babanız zaten sizi o kadar da sevmiyormuş ki. Babalık duygusuna sahip değilmis. Anneniz boşanmasa bile evde her dakika sizinle ilgilenmeyecekmiş yalancıktan başınızda duracak, anneniz evde donlarını yıkarken o gidip rızkını dışarda sevgilileriyle yiyecekmiş. Evde mutsuz ve aldatıldığının farkında bir anneyle yaşayacakmışsınız. Anneniz gibi gururlu anneler daha çok olsa erkekler böyle aldatıp hiç çocuğu yokmuş gibi hayatına devam edecek cesareti bulamaz zaten. Kadınların kadınlara çileye katlanmaları yönünde tavsiye vermesini çok garipsiyorum.
Benim lisede bir arkadaşımın annesi de tam tersi direndi de direndi boşanmamak için
Kız her hafta gözünde morluklarla gelirdi okula
Sebep annesi metrese laf söylemiş baba anneyi dövmüş arada çok sinirlendiği için kiz da nasiplenmis
Babasının 4 dükkanı vardı ama yiyecek ve giyecek yardımına muhtaçtı
Malesef babası ve annesi birlikte göründüğü için hiç bir yardım çıkmazdı
Bu zenginlikle ne yardımı diye
Kiz okula aç gelir ac giderdi o zenginlikle
Rehberlik öğretmeni durumu bildiginden kıza sandviç getirirdi
Aynı adam metresin başka adamdan olan oğlunu özel kolejlerde okuttu
Yani bir insanin icinden gelmiyorsa babalık yapmak yan odada uyusa ne fayda 200 km ötede olsa ne fayda
esimin cocugu su anda bir yetiskin yani sarilip yatma yasini coktan gecmis durumdaAnlasilabilmek güzel bi duygu
Peki eşiniz çocuğuna akşam olunca sarılıp uyuyabiliyor mu? Sabah okula ugurlayabiliyor mu? En ufak biseyde uçağa atlayıp gidiyor dediniz, ateslenip gece acile gittiğinde uçakla yetisebiliyor mu? Hem babamın fıtratı dediniz ya!!! Babamın su anda evli olduğu hatundan olan çocuğu benim imrendigim her şeyi yaşıyor. Siz kadın gözünden yaziyorsunuz ben de bi kadınım farkında mısınız? Çocuğu anlamanız çok zor, bi nebze olsun çocuğun gözünü yazdım. Çocuk olmasa zaten tek dakika durma donuna kadar al derdim. Böyle bi adam bi kadını zaten haketmiyor.