Hamileyken aldatılmak

Bu konuda şiddet var mıydı? Konu sahibi şiddet mi görmüş? Ben adam aldatmış ve pişman olarak okudum. Ek bir şey varsa bilemem? Gözden ırak gönülden ırak diye bir laf var.
Şiddet yok ama konu sahibinin eşi cokta pisman değil bence
Aldattığı kadininda kocası varmış ve konu sahibi ona söyler diye korkuyoro kadın ve kocası olacak adam
Biraz bir taraflarının korkusu var yani

Ayrıca ailece içli dışlı oldukları bir kadın üstelik evli
her şeyi yapmışlar aynı yatağa gitmişler yapmadıkları halt kalmamış
Aldatmayi geçtim serefsizligin üst leveline geçmiş adam

esimin cocugu su anda bir yetiskin yani sarilip yatma yasini coktan gecmis durumda
oglu buyuyene kadar ayni sehirdeydiler ve her hafta sonu olmak uzere oglu istedigi her an babasinin evinde kalmis zaten
sizinle hem fikir degiliz bu konuda , olmamiz mumkun degil , siz kendi yasadiklarinizdan yola cikarak yorum yapiyorsunuz dogal olarak bende oyle
benim de ilk evliligimden cocugum var bu arada , 6 sene bekar annelik yaptim
simdiki esimden de cocugum var bu yuzden cok rahatlikla yorum yapabiliyorum bosanma konusunda
brn simdi aldatilsam aninda bosanirim , cocuklarimi mutsuz huzursuz bir aile hayatina mahkum etmem cunku ben mutlu oldugum surece onlar mutlu , 6 sene ogluma hem anne hem baba oldum ve gercekten cok mutlu ve huzurlu bir cocugum var

Çocuğunla konuşmam lazım sen boşanan kadın olarak yorum yapıyorsun, ben annesi babası boşanmış çocuk olarak. Aynı gözden bakabilmek mümkün değil, o yüzden düşüncene saygı duyuyorum:KK52:

Şiddet yok ama konu sahibinin eşi cokta pisman değil bence
Aldattığı kadininda kocası varmış ve konu sahibi ona söyler diye korkuyoro kadın ve kocası olacak adam
Biraz bir taraflarının korkusu var yani

Ayrıca ailece içli dışlı oldukları bir kadın üstelik evli
her şeyi yapmışlar aynı yatağa gitmişler yapmadıkları halt kalmamış
Aldatmayi geçtim serefsizligin üst leveline geçmiş adam

Gerçekten amacım uzatmak değil, ben süründürmekten yanayim adam belasini bulsun isterim. Hic erkek koruyan biri değilim sadece çocuğa kiyamamak. Sırf bu yüzden evliliğim 5 yılı doldurmadan çocuk yapmıyorum. Adamın adam olduğuna emin olmak lazım

Çocuğunla konuşmam lazım sen boşanan kadın olarak yorum yapıyorsun, ben annesi babası boşanmış çocuk olarak. Aynı gözden bakabilmek mümkün değil, o yüzden düşüncene saygı duyuyorum:KK52:
keske tanisma ve konisma sansiniz.olsaydi
sizi anliyorum gercekten anliyorum ancak her insan , her iliski ayni degil , benzer olaylar ayni sonuca ulasmaz , keske siz de bu yasadiklarinizi yasamasaymissiniz ama bu forumda denk gelirseniz onlarca kadinin da keske annem beni bahane etmeseydi de bosansaydi , mutsuz bir ailede hayatimiz kaydi diye actigi konulari okuyun.. herkes ayni degil , size bunu anlatmaya calisiyorum
konu sahibinin esi korkunc birsey yapmis , hamile karisini eski sevgilisiyle hemde evli olan eski sevgilisiyle aldatmis , hicbir kadin boyle bir evliligi devam ettirip mutlu olamaz , neyse tabi bu konu sahibinin bilecegi is biz ancak fikirlerimizi beyan ediyoruz burda :)

keske tanisma ve konisma sansiniz.olsaydi
sizi anliyorum gercekten anliyorum ancak her insan , her iliski ayni degil , benzer olaylar ayni sonuca ulasmaz , keske siz de bu yasadiklarinizi yasamasaymissiniz ama bu forumda denk gelirseniz onlarca kadinin da keske annem beni bahane etmeseydi de bosansaydi , mutsuz bir ailede hayatimiz kaydi diye actigi konulari okuyun.. herkes ayni degil , size bunu anlatmaya calisiyorum
konu sahibinin esi korkunc birsey yapmis , hamile karisini eski sevgilisiyle hemde evli olan eski sevgilisiyle aldatmis , hicbir kadin boyle bir evliligi devam ettirip mutlu olamaz , neyse tabi bu konu sahibinin bilecegi is biz ancak fikirlerimizi beyan ediyoruz burda :)
:KK200::KK60:

Gerçekten amacım uzatmak değil, ben süründürmekten yanayim adam belasini bulsun isterim. Hic erkek koruyan biri değilim sadece çocuğa kiyamamak. Sırf bu yüzden evliliğim 5 yılı doldurmadan çocuk yapmıyorum. Adamın adam olduğuna emin olmak lazım
Ben olsam af edeceksem bile gider kadının kocasına söylerim temiz dovsun eline alsın diye
Bir dahakine yaparken 10 kez düşünür
Yoksa bu adamı affetmek oduldur

Çok alakasız olucak ama babanız o kadınla mutlu mu ?
Evliliğinde bir sorun yok mu ?
Muhtemelen bnm eş kişisi de evlenir .
Ben mutlu olamayacağı kanaatindeyim .
Çünkü bencil insan değişmez.

Sorma hemde nasıl mutlu. Şöyle annem bütün maddi manevi sıkıntısını çekti (babam iyidir ama şımarık İDİ, şimdi simarikligi da kalmadi). Hatta üvey annem de iyidir babamın eski haline asla inanmıyor ve bana sürekli bi adamın ikinci eşi olacaksın der:olamaz: haaa buarada babamın maddi olanakları suan super. Kadın kaymağını yiyor ama dediğim gibi çok iyi bi insan o da, o da onun şansı çok görmüyorm

Ben olsam af edeceksem bile gider kadının kocasına söylerim temiz dovsun eline alsın diye
haaa bak bana bunlarla gel, tabiki ağzına... :KK53: hem de en kötü şekilde bi daha ne yüzü ne cesareti kalmasın :lülülü:

Ayrıca konu sahibi eski sevgiliyi niye tanıyormuş çok merak ettim, söyledi mi bununla ilgili bisey, ben mi kaçırdım. Kocam eski sevgilisi ile temas dahi kursa feci bir karşılık alır benden

hepfit hepfit
Ne diyelim bazı insanlar şanssız oluyor .
Örneğin ben :)
Babamda iyi bir insan olamadı yani bana baba olmadı .
Eşim de , bundan sonrası iyi olur umarım .
Konu sahibi hakkını helal et konunu çarpıttık.

Buluşup sonuna kadar gitmişler özetle

Allah ikisini de kahretsin.
Affedecek gibi duruyorsunuz..
Siz karniniz burnunuzda evladinizi tasirken adam coluk cocuk sahibi baska bi adamin nikahindaki kadinla sevisiyor Allahin cezasi.
Siz farketmeseydiniz nolcakti?
Peydahlardi o asifteden de bi cocuk.
Ne pis is azgin reziller.
Devam etseniz de asla birdaha guvenmeyeceksiniz esinize, bunu goze alin.
Guvensiz ortamda o minik nasil buyur Allah bilir.

hepfit hepfit
Ne diyelim bazı insanlar şanssız oluyor .
Örneğin ben :)
Babamda iyi bir insan olamadı yani bana baba olmadı .
Eşim de , bundan sonrası iyi olur umarım .
Konu sahibi hakkını helal et konunu çarpıttık.

:KK200: eminim bi yerde şansın döner :KK60:
Ben evlenmem derken eşimle tanıştım, sadece henüz tanışmamışsındır:KK66: azcık saptı konu sahibi özür :eek:

Merhaba hanımlar
6 aylık hamileyim ve eşim tarafından eski sevgilisi ile aldatıldığımı öğrendim.
Sıkı durun eski sevgilisi de evli ve çocuklu...
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var
Merhaba hanımlar
6 aylık hamileyim ve eşim tarafından eski sevgilisi ile aldatıldığımı öğrendim.
Sıkı durun eski sevgilisi de evli ve çocuklu...
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var

Merhaba bu zamana kadar hiç mi şüpheleriniz olmadı. En azından bir bebeğin gunahına girilmezdi. Fikrimi söylemek gerekirse de eşiniz sizi basbayağı aldatmış hatta ileri bile gitmiş bana kalırsa affetmeyin. Ama ben duygusal bosluk yaşarım diyorsanız da affedin sizin seçiminiz

Benim teyzeciğim kaçarak evlendi ve biri kundakta olmak üzere 4 çocugu vardı ve çalışmıyordu.
Komsum dediği kadın guya eşinden siddet görüyormuş teyzem lohusa haliyle eve almış kadını gece uyanmış bebeye bakmak için ne görsün kocasıyla kadın salonda aynı yatakta yakalamış ve gözünün yaşına bakmadı ne kadının ne kocasının boşandı.
Adam diyorsun iyi baba olmadı zaten hayatından bir çok kadın geçti çocuklarınla zaten evliyken de ilgilenmiyordu üstelik hepsini yuvaya verdi teyzemin durumu yoktu çünkü.
Şimdi çocuklar büydüdü iş güç sahipleriler ve annelerine destekçiler iyi ki boşamışssın bu adamı diyorlar.
Adam tekrar evlendi çocukları oldu ha onlara da bakmıyor olay açık ve net.

Allah yardımcın olsun arkadaşım,hamile halinle şu yaşadığın duruma çok ama çok üzüldüm :(
ne yapacağın hakkın da bişe diyemem kendin için en iyisini sen bilirsin..

Back
X