Hamileyken amaliyat olmak

Minikkelebegim15

Sarı PAPATYAM
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
108
34
48
Kızlar merhaba. 27 haftalık hamileyim , göğüs altımda şiddetli agrilar oluyodu genel cerrahla görüştüm ve safra kesesinde taş olduğunu, çok küçük oldukları için kanala düşme ihtimali olduğunu ve acilen amaliyat olmam gerektiğini söyledi. Agrilar dayanabileceğim tarzda değil çok siddetli , ama çevremdeki herkesin tepkisi hamileyken amaliyat olunmaz . Ilacta kullanamıyorum. Lütfen yardımcı olun yokmu bunun bi yolu doğuma kadar engelleyebilecek biseyler . Başına gelen birileri varsa lütfen yardımcı olsun . Şimdiden teşekkür ederim.

."acilen"denilen bir durum varsa kesinlikle başka doktorların da görüşünü almalısınız. Tek doktora kalmayın lütfen.

Uç doktorla görüştüm üçüde aynı şeyi söyledi. Eğer bu amaliyatı olmazsan erken doğum yapmak zorunda kalırsın diyolar.

o zaman ameliyat olmalısın canım
sen sağlıklı olki kucağına sağlıklı al gülüm
tereddütlerini dr sor için rahat olsun

Ve sen daha düşünüyor musun?

Hepimiz çocuk yetiştirirken bu tarz kararlar veriyoruz, en iyi yöntem bize uymuyor, biz de çocuğun ve kendimizin en az hasara uğrayacağımız şeyi seçiyoruz, ne yapalım ölelim mi.

Doktorların sana doğrusunu demişler, artık bundan sonrası daha büyük risk almaktır.

Kimse benim çektiğim acıyı anlamiyoki. Hamileyken amaliyat mi olurmuş o doktorlar kafayı mı yemiş öyle böyle. Kendileri doktor olsaymış keşke. Yok cocuga bişey olur falan psikolojimi bozuyorlar.

Kimse benim çektiğim acıyı anlamiyoki. Hamileyken amaliyat mi olurmuş o doktorlar kafayı mı yemiş öyle böyle. Kendileri doktor olsaymış keşke. Yok cocuga bişey olur falan psikolojimi bozuyorlar.

kapsamlı bir hastanede olursan zaten bütün doktorlar birlik icnde ne sana ne bebege zarar gelmemesi için çaba sarfedeceklerdir. Doktorları dinle derim. Milletin ağzı hiç susmaz.

Bak bunla hep karşılaşacaksın.

E tamam normal hiçkimse erteleyebileceği ameliyatı hamileyken olmaz zaten, ama seninki ertelenemiyormuş.

Milletin lafına bakıp doktoru yüzde yüz sezeryan öneren kadınlar normal doğum masalarında az kalmadılar değil mi.

En az hasarla nasılsa öyle olacak bazı işler.

Uc doktor ameliyat diyor kadin dogumcunuz bebege zarari yok diyor siz hurafelere inanip care ariyorsunuz saka gibi.

Gecmis olsun ama sizin yaptiginiz kaportaciya mobilya danismak gibi olmus.

GEÇMİŞ OLSUN. Bende safra kesesi ameliyatı geçirdim küçük ameliyat gibi görünüyor ama sonrası hiç küçük değil. ameliyattan cıkınca 6 saat yatmak zorundasınız kıpırdamadan. bir de ciğerlerde öyle bir gaz sancısı yapıyor ki inanılmaz acı veriyor. Ben ameliyattan önce 9 ay ağrı çektim. Midem sanıyordum ama değilmiş. Safra kesesi full dolmuş ve aldılar. en iyisi biraz daha dayan doğumdan sonra girersin. ayrıca ağrın olmaması için akşam 5 ten sonra hafif şeyler ye. Yoksa çok gaz yapar ve sıkıştırır. yağlı yiyecekler ve baharatlılardan kesinlikle uzak dur. Allah yardımcınız olsun. Eğer doktorlar kesin ameliyat diyorlarsa da ihmal etme derim.

Erken dogum riski icin ne onerirsiniz.

Uc doktor ameliyat diyor kadin dogumcunuz bebege zarari yok diyor siz hurafelere inanip care ariyorsunuz saka gibi.

Gecmis olsun ama sizin yaptiginiz kaportaciya mobilya danismak gibi olmus.
Benim onlara inandığım yok tabikide bana kalsa çoktan olmuştum . Ama benim zeki eşimi öyle bir konusuup kesinlikle hamile insanin amaliyat olmayacgna inandryolarki ben ona laf anlatamıyorum. En azından burda ki yazıları okutup kafasına biseyleri sokmayı başarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…