Hamileyken amaliyat olmak

Dayanabilecek ağrılar olsa keşke ama saatlerce kıvranıp ağlıyorum. Bide taşlar çok küçük olduğu için ya kanala düşerse korkusu . Tabikide karar vermek zor ama doktorların hepsi aynı şeyi söylüyor.

en yakın arkadaşım aynı dertten cumartesi günü ameliyat oldu, şuan çok zor bi durumda çünkü bebeği var 6 aylık kucağına bile alamıyomuş bence hamileyken ol mecbursun olmaya çocuk doğunca daha zor oluyo

Su zamanda anne karnindaki bebege ameliyat yapiyorlar erken dogumun bebege verdigi saglik problemlerini okutun esinize ve bu surecte sizin cekeceginiz acilari.

Ben farkında değildim ki şanslıymışım kanala düşme gibi bişi olmadı. Ama bu sizde de olmayacak diye birşey yok. Bu durumlarda önemli olan sizin kararınız. 4 delik ile olan ameilyat. Ameliyatta bebeğe zarar gelmez sanmıyorum ama sonrasında zorlanır mısınız bilmiyorum. Tez zamanda Allah kurtarsın.

Hamileyken ameliyat olunuyor. Benim de başıma farklı bir şey gelmişti ilk hamileliğimmde, 24 haftalıkken. O zaman çok araştırmıştım oluyor hatta benim kendi doktorum bile olmuş. Yani annenin durumu ertelenemeyeck kadar acilse yapacak bir şey yok.. Ama bir kaç Dr.la daha görüş hepsi aynı şeyi söylüyorsa doğuma ertelenemeyecekse ol ama dediğim gibi bir kaç Dr daha görsün seni. Ben çok Dr.la görüşmüştüm hepsi aynısını söylemişti. Ağrı çekmek önemli değil de başka risk varsa yapaccak bir şey yok. Seni çok iyi anlıyorun.her gün ağlıyordım ben de bir tek ağrı kesici bile almadım. Şimdi 2.hamileliğin ve başka sıkıntılar çıktı sen gibi sancı çekiyorum hep

Kimse benim çektiğim acıyı anlamiyoki. Hamileyken amaliyat mi olurmuş o doktorlar kafayı mı yemiş öyle böyle. Kendileri doktor olsaymış keşke. Yok cocuga bişey olur falan psikolojimi bozuyorlar.

Ya milleti boşver. Bana Beler dediler bilsen hem de kyn validem ne ağır bir cümle kurdu burada anlatsam destan olacak boşver. Sana bir şey olsa o bebeğe se olacak ya da kimse gelip sana yardımcı olmayacak.sadece sen çekeceksin. Bizim milletimiz her şeyi pek bilir yorın yapar.hepsi doktorlara taş çıkarır maşallah. Boşver ya sen doktoruna güveniyorsan milleti boşver. Kendin ve bebeğin önemlisiniz. O konuşanlar hiç susmaz her duurnda laf söyler ama destek göremezsiniz, gereksiz insanlar. Salla gitsin. Yaşayan biri olarak söylüyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…